Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

а ти Мартіні в якій банді? Бо знову списочок написав і втік :)

2. Masini

Masini Well-Known Member

А я скалю. Ты может мягкий человек, а я нет. Мы все разные и реагируем на все по-разному. Тем более моей грубости есть подоплека. С завидной регулярностью меня то убивают в первый день, то вешают. Я не помню когда последний раз доиграла до конца игры. Обидно.

Дорогая, а где я перешла на личности? Ни разу, все в рамках партии. Говоря о тебе, я говорю исключительно о твоей роли, но никак не о тебе, как человеке. Различать стоит, правда?

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

давай може пригадаємо ту гру, в якій мене звинувачували у тому ж самому? і ХТО звинувачував

4. Masini

Masini Well-Known Member

И да, по ночному убийству. Можно просто логически подумать, кто мог вынести Любимую. Вы считаете, что я настолько редкостная сволочь, что могла ее убить, несмотря на то, что она искренне за меня заступается? Даже если допустить, что я действительно такая, то как минимум мне бы было это невыгодно, ведь зачем убирать игроков, которые играть против тебя совсем не собираются и ее голос мог бы спасти мою же шкурку? В общем сча будет обед, надеюсь удастся толком все перечитать.

5. victorys

ні, давай ми не будем пригадувати, бо кожна гра інша.
    Мартіні, ти казав, що в тебе там на Личаківській світло пропадало, але раз ти появляєшся зараз, значить маєш таку можливість, а раз маєш можливісь написати 5 слів, то напиши вже щось більше. Поясни список, або може на протязі 3 днів він у тебе трохи змінився? Залиш трохи корисної інформації одним словом.

6. MARTINI

нажаль, чим далі в ліс, тим більше сліди заплутуються. Мафами явними для мене є Ріксі і Еребус, ще дедалі більше підозр своїми репліками викликає Овод. Ну і Іспанка, яка голосує проти мене. Такі люди в мене завжди асоціюються з бандитами :)

7. redfox

redfox Well-Known Member

возможно, ты и права, тогда почему тебя так защищал эребус и почему допустили, слив рыбки?

8. Masini

Masini Well-Known Member

В общем бегло перечитала. Согласна с бОльшего со списком Мартини, только вместо себя вписываю его.

Испанка пыталась очернить всех, кто оказался (либо кажется сейчас) мирным
    Еребус - голос за Любимую, которая на данный момент приказала долго жить, плюс явно ненормальное поведение по отношению ко мне. Подстава чистой воды.
    Перси - слишком спокойна, мафом она более импульсивно играет. Но все равно не считаю ее даже 80%-ной мирной
    Великолепный - вот не нравится и все. Куча постов для увеселения, куча постов про футбол, куча постов с обвинениями меня. Все? Еще одна типичная игра танка. Способность ломить только в одну сторону и тянуть за собой еще пару вагонов. Итого - паровоз со сливами.
    Овод - по-прежнему ничего не пишет. Кто он? Известно ему, ведущему и как вариант его сокланам (притом написал 79 постов, что на данный момент является максимальным количеством... всегда поражалась таланту писать много ни о чем)
    Виктория - хз
    Лиса - уже высказалась: или маф, или танк
    Кост - бугага, ну вы же знаете, что про него нифига сказать нельзя, правда?

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

Ну давай рассуждать логически. Мафы с мирными начинают сливать рыбку, спасая тем самым меня. Таким образом они убивают двух зайцев: вешают мирную рыбу и подставляют меня под подвес завтрашнего дня. Вуаля. Сегодня я благополучно вешаюсь, ночью они убивают еще кого-нить - почти победа.

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

Ладно, сча ухожу, позже надеюсь буду. Пока Испанка, дальше будем посмотреть

9. redfox

redfox Well-Known Member

оки, убедила!)
    то есть ты просто мирная?
    и почему тогда ты голосуешь против испанки, а не против эребуса?
    откуда уверенность в ее вине?

10. Masini

Masini Well-Known Member

Уверенности нет никакой, я не комиссар. А за кого голосовать мне все равно. Будет вешаться Еребус - проголосую за Еребуса.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нєа, не вірю... Де славнозвісний метод виключення? )
    І хтось з Іспанка - Віка точно мафія.
    Голос лишаю. Ввечері ще раз перечитаю, але вчора якось більше Ріксі вірилось.

12. MARTINI

о_О ріксі жжоть ! :haha:

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

ну.... логіка, звичайно, є
    ну, ок, давайте тоді спробуємо на смак номер другий в моєму списку - Еребус

13. Masini

Masini Well-Known Member

Метод исключения можно применять только тогда, когда известен хоть один маф. Сейчас некого и не из чего исключать.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Не було ніякої необхідності тебе дотоплювати, ти й так висіла. І швидше всього, так би і повисла, якби не прийшла я, і не запропонувала топити Рибку. )) Чи ти вважаєш, що проти тебе були всі мафіозі, а витягли тебе виключно мирні? )
    Тобто для чого мафії було щось міняти? Ну може з 4 голосів проти тебе і був 1 мафіозний, ну і що? То не трагедія.

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

Починаю підозрювати Мартіні )

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Різко проти!
    Взагалі Редфокс, окрім Ваших розповідей про то, яким Ви були гарним слідчим, і яка це важка робота, ми від Вас нічого не почули конструктивного: тільки продовження зливу Ріксі, й то що Рибка грала перший раз одразу робило її мирною, хоч у правилах написано, що всі ролі роздають випадково на ЛФ!
    Ось чому я, наприклад, повинен вважати мафією Ріксі, а не Вас?

Якщо так, то в банді мирних! Хоч звісно щодо мирності Ріксі я маю деякі сумніви, але я би гру вже назвав не "Реанімація", а "Ріксінація" - так багато уваги до її персони! :)))

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

І що? Думаєш злити Ріксі може не вийти, вирішил злити мене?

16. ovod

ovod Well-Known Member

в моїй четвірці останню на дистанції фокс впевнено обганає мартіні...

17. victorys

Персі, я тебе дуже прошу, якщо ти мирна прочитай всі дописи від мене і від Іспанки, а особливо до того моменту коли вона на початку писала, що вона проста мирна а тут ні з того ні з сього вчора ввечері почала натякати, що в неї роль. Її ж на той момент ніхто не вішав. Вона прокололась! І відмазки, що боялась щоб свої не повішали не канають, бо ніхто її не вішав. Ну подумай, ти б будучи мирною таке робила?

18. Masini

Masini Well-Known Member

Спроси у мафии. А вообще читай мой пост выше, я там написала один из вариантов.

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я вже багато разів це писав.: чому не хочу, щоб просто так, необґрунтовано, вішали саме Ріксі!.. А Вам просто ліньки читати тему - адже яка різніця, все одне голосуватимете проти того, кого подєльнікі покажуть? Нє?

20. redfox

redfox Well-Known Member

да ради бога, считайте кого угодно, вы никому ничего не должны!!!
    тем более мы земляки!!!
    земляк земляка никогда не подведет!
    И НЕ НАВРЕТ!
    правда?
    вот я как земляку и по секрету, говорю что я - мирная, а что мне скажет земляк?
    и искать настоящих убийц не то же самое что играть в мафию - там есть за что карать в анус! это было к высказываниям об отсутствии у меня логики!)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)