Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ну вообще да. ладно, тогда я скажу. на данный момент, вот что имеем по голосованию:
    считаю, что если Рикси маф, то никто из мафов, против неё еще не голосовал. поэтому этот, необновленный список, нужно сохранить.
    вот у меня выходит, что Мартини, Овод, Перси и я - не мафы. среди остальных пяти: Редфокс, Викторис, Кост, Испанка и Еребус, трое мафы.

2. redfox

redfox Well-Known Member

тогда почему бы мафам было не влиться в общий негодующий вопль и не дотопить без палева?
    тем более вместо стрелки перевели на явно мирную?

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Типовий мафський вислів...

4. redfox

redfox Well-Known Member

вношу уточнение - в прокуратура таких не берут, а я именно там работала))))
    та что двойки это не про меня)
    хорошо, допустим, вы, земляк, мирный, тогда какой смысл был переводить стрелки с одного игрока 50/50 мирного на 100 мирного????
    отговорка про вот ее коцают какую то игру подряд не принимается!

5. ovod

ovod Well-Known Member

просто, я будучу мирним якого вішають навряд чи би запропонував комусь повішати будь-кого з його списка.. а може він рольовиком виявиться? краще хай простий мирний ніж рольовик

а краще б подумав хто може бути мафом і висловив гіпотези...

6. redfox

redfox Well-Known Member

зубов то у меня не так много!)
    я ими не разбрасываюсь! а вот чт обольше похоже на мафию - так это паника вчера вечером по поводу СОС, рикси СОС

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ----------

как ни странно - я согласна!

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ріксі, ну давай своїх підозрюваних

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

О! так ты ж там такого наверное насмотрелась, что теперь с легкостью, любой криминал сможешь имитировать ))))) ну или по крайней мере, в курсе какие бывают ситуации, как из них выпутываться и как захлопывать ловушку.

9. Masini

Masini Well-Known Member

Овод, вообще-то это был сарказм и камень в твой огород. Может слишком тонкий для того, чтобы ты его понял.

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну тоді цей твій допис виглядає якось дивно )

11. -Erebus-

100% мирного? Оґо? А звідки Ви знали, що Рибка 100% мирна? То знали лише мафи і ведучий! Прокол!!!

12. redfox

redfox Well-Known Member

лучшие преступники - бывшие следователи - наверное в этом есть доля истины!)
    ну как с легкостью - теоретически - можно попробовать, а практически - вообще желания нет!)))
    я оттуда и ушла, потому что тяжело работать психологически - или сопьешься или станешь циником, а я хочу верить в чудеса)
    и людям верить, а не выходить из кабинета и видеть в каждом встречном маньяка/убийцу/ олигофрена и т.д.))))

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

пишу уже 1487 раз:
    новичи в 99,9 процентах случаев не бывают мафами!!! проверено на себе - и об этом я уже говорила!
    так что надо следить за темкой!)
    а вот нездоровое желание утопить мирную рыбку и спасти риксю - вот это вопрос!

13. Masini

Masini Well-Known Member

А это был камень в огород Мартини. Ну почему вы блин буквоедством занимаетесь???

14. ovod

ovod Well-Known Member

ну так, затупив я тоді, не подумав, що кимось можна було вскритися...

15. -Erebus-

Взагалі ролі роздають рандомно, коротше - я не вірю ні на йоту у Вашу мирність і думаю, що слід дати Ріксі спокій і голосувати проти явного мафа Редфокс!

16. ovod

ovod Well-Known Member

піду позбираю каміння... понакидали тутво.. пройти нема куди...

17. redfox

redfox Well-Known Member

попробуйте меня опровергнуть реальными фактами - новичек маф - с соотношением к новичек - не маф)

а вот и то, о чем я и говорила - когда начинаются правильные мыси высказываться - проще всег заорать МАФ и начать собирать голоса против меня! ну давайте, сливайте еще одного мирного!
    как вчера слили рыбку!)

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А,ну так,Іспанка за всіх чотирьох мафів відразу:))) Олл інклюзів так сказать..

Щоб свої ж мирні не прибрали.Якщо приберуть вночі - буде не так образливіше,якщо коли б мене повішали вдень.

А як по - твоєму як мафів шукати потрібно?Я роздумую вголос,власне поведінка тих людей,на яких я вказувала,в той чи інший момент гри здавалася мені підозрілою.Зрештою,вам не догодиш - пишеш і висуваєш теорії і підозрюваних - маф,бо мовляв заплутуєш сліди,ніц не пишеш - теж маф,ібо затаївся.

тільки от чогось ніхто не підключається..і чого б то?Напевно тому,що всі дружно кинулися Ріксі топити.Я нікого зливати не збираюся.Моя мета на сьогодні - знайти і повішати мафів.
    Овод,обгрунтуй,в чому і де.

Я коли мафією граю,то мало пишу,фільтрую дописи і зважую кожне слово.Зараз я пишу все,що думаю,ібо почуваюся вільною і не боюсь смерті.
    Ню-ню,дивися мені,а то самбукою вечерком не поділюся;)

Угу,як грецький горіх:))) Овод, будуть хоч якісь кокретні пояснення чи ти далі кидатимешся фразами,які нічого не значать?
    :haha: Редфокс, ну маф 100%. Учи матчасть і читай мій допис вище. Це дядько рандом і він може що завгодно викинути.І новачки можуть бути мафами.Доведено мною.
    Я сама себе вже заплутала..Насправді то ціла гра така.Третій день,а таке відчуття,що перший - нічого незрозуміло.
    3. MARTINI - 50/50 - підозрювала його в перший день,бо прийшов,проголосував проти Ріксі без жодних пояснень,накатав списко підозрюваних і пропав.Далі в його дописах почало з"являтися раціональне зерно.Може бути і мирним,і мафом,наразі хз
    4. Великолепный - новачок на ЛФ,розумію,чого його Персі захищає.Але не можна відкидати ймовірності того,що навіть в першу гру людина може бути мафом(я в свою першу гру на ЛФ була мафом,на Гродно була босом,Любімая в першу гру була мафом - такшо всяке може бути,думаю,його не варто виключати зі списку підозрюваних.
    5. ovod - 50/50, бо пише мало,конкретики в його дописах я не побачила,якісь окремі фрази,які нічого не означають.наразі ті самі відчуття,що й щодо Мартіні.
    6. redfox - дивна поведінка,дуже переконує всіх,що мирна. найбільш ймовірний маф.
    7. victorys - мафівська поведінка як на мене.Таке відчуття,що вирішила відсидітися в тіні і не привертати до себе особливої уваги.
    8. Kost - нічого не можу сказати,бо дописів мізер,якихось висновків зробити не можу. Хоча якщо маф,може вирішив відсидітися в тіні.
    9. Іспанка - мирна,що б там хто не казав.
    10. -Erebus- заплутав мене цієї гри,ібо поводиться якось нетипово для себе,але більш наближеного до свого мафівського варіанту поведінки. Швидше маф,ніж не маф.
    11. Персі - схожа мені на мирну.
    12. Riksia - не подобається мені,що вже другий день мусолиться тільки тема Ріксі.Таке відчуття,що нам її нав"язують,таким чином відводячи нас від інших підозрюваних.Є теорія,що Ріксі - маф,і сама задумала ту травлю проти себе,в якій беруть участь інші мафи,щоб відвести увагу від боса і дати спокійно нас всіх вночі перестріляти.
    Час збирати каміння:)))

19. redfox

redfox Well-Known Member

ну, это было бы совсем скучно и тупо)

20. ovod

ovod Well-Known Member

редфокс, а яка в тебе четвірка?

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

редфокс, а можна просто фокс, а то довго писати?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)