Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я теж, якщо Ріксі все ж будет Мафією! :)

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:32 ----------

Бо, якщо би Ріксі повісла, то мирні би нарешті почали мафію шукати, а зараз всі розмови маф Ріксі чи ні, я вам нагадую, що мафії у сумі 4 штука! А всі зациклилися на одної Ріксі!
    Це моя така теорія...

---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ----------

Цілувати не буду, але руку потисну! :)))

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вот вот это, действительно весьма весомый аргумент, в пользу того, что Рикси - мафка.
    Испанке как-то сразу понравилось мое предыдущее предположение. Это подозрительно, ведь ничего гениального я не сказал :)

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

в другой руке держа ножичек? :)))

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Everything great is simple and everything simple is great. :)

Просто Ви подумайте знову логічно - нащо мафії у Ріксію стріляти? Вона зараз для неї не небезпечна!
    Правда чому прибрали саме Любімую, я теж не розумію!:dntknw:

---------- Додано в 01:55 ---------- Попередній допис був написаний в 01:54 ----------

Нащо? :) .....

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну вдруг вы с Рикси оба мафа, я её спасу, а ты меня за это ножичком по горлу и в колодец)))))

Кстати, делаю официальное заявление: я готов продать душу мафии и голосовать как скажет Папка! для этого, просьба мафов отписаться и не стесняясь выйти на свет божий, не вампиры ведь, чего Вам, т.е. уже НАМ бояться? в игре 10 человек, половина мафы, т.е. в любом случае, днем никого не потеряем, а ночью чикнем мирняка, станет 5-4, и вот она, победа! Давайте, братья и сестры, выходите, не бойтесь, я все устрою!

---------- Додано в 06:11 ---------- Попередній допис був написаний в 06:08 ----------

Рикси, если ты мафка, только скажи, и я переголосую против кого угодно другого!

---------- Додано в 06:58 ---------- Попередній допис був написаний в 06:11 ----------

О!
    за какую команду болеешь?

5. redfox

redfox Well-Known Member

могут но вот пример:
    я в первой игре - мирная
    рыбка - тоже мирная, то есть тенденция то наклевывается?)))

6. ovod

ovod Well-Known Member

тому що всіх інших я вважаю мирними..

7. victorys

victorys позитивчик :)

Яка різниця кому ти відповідала, ти натякнула на роль, коли у цьому не було жодної потреби! Добре, нехай я буду тюленем, але голосу свого не поміняю. Я не полінувалась і всеж таки перечитала всі твої дописи і знаєш що? Ти там ні на що не натякала, тому я ще більше переконана, що ти маф.
    У твоїх дописах я не знайшла якихось логічних думок, ти там підозруєш всіх і кожного (ну це звичайно нормально для мирних), але по твоїх дописах склалось враження, що ти чекаеш, аж хтось підключиться до запропонованої тобою кандидатури, щоб почати злив..
    Любімая виявилась мирною...
    Рибка виявилась мирною...
    Ти в своїх дописах перечисляєш майже всіх, тим самим заплутуючи сліди і незалишаючи жодної корисної інфи для інших мирних (у випадку якщо ти мирна).
    А ось тут ніякого натяку на роль:
    То поясни мені будьласка чому ти вчора ввечері написала, що ти пригодишся мирним? Будучи мирним ти б такого не писала, щоб тебе не прибрали мафи!

8. ovod

ovod Well-Known Member

а ти не бачиш як ріксі грає? так ніби їй встидно виправдовуватися і просто ради галочки щось пише
    ти не думаєш, що іспанка тут прокололася?

9. redfox

redfox Well-Known Member

за сквадру адцзурру ну и конечно за юве!)))

что касается всего остального:
    я в игре до 18-15 по москве - потом у меня инет отключается - ухожу с работки!!!
    и что касается рикси - то я за нее одной из первых проголосовала и мнения своего не меняла ибо считаю ее мафией!
    итак, что мы имеем: 4 мафии,
    3 оставшихся мирных. вот я перечитала все странички и делаю вывод:
    3. MARTINI - маф
    4. Великолепный - мирный
    5. ovod - хз, скорее мирн
    6. redfox - мирный
    7. victorys - мирн
    8. Kost - хз
    9. Іспанка - хз
    10. -Erebus- маф
    11. Персі - мирн
    12. Riksia - маф

с логикой тогда своей вас знакомит не буду - раз она вам не понятна, хотя я - 3 года следователем отработала и там моя логика всех устраивала))))
    да и во время учебы у меня такой экзамен был - логика ))) так что она у меня есть - доказано профессором)
    итак, я мирная, а значит все, кто сейчас настоятельно пытаются перевести на меня стрелки - не мирные - ибо коцнуть мирную не в интересах моих коллег-булочников
    закон "ищите, кому выгодно" никто не отменял!)

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Доброго ранку! Я тільки що прокинулась, :))) і мені снилось, що я в Неаполі лажу по якихось дахах, від мафії тікаю )))))))))
    Я помітила )) Допис в стилі Іспанки - мафії, особливо згадуючи гру, коли вона з Хантером в мафії була (я просто ту гру дуже добре запам'ятала :))) )
    Слухайте, а ситуація справді не з приємних, нас 6 проти 4 лишилось.

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я только за Интер. к СА равнодушен стал сразу как Чемпионами Мира стали. После того, как главная цель достигнута, не вижу смысла дальше за них болеть :crazy:

12. Персі

А я за Милан :tongue: Но скуадра - это святое, конеш ))

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

:haha:
    ..............

13. redfox

redfox Well-Known Member

так они почти каждый чм стают чемпионами. я болею за италию и против франции!!!!))) нет лягушатникам, да макаронникам!!!!
    с интера форма не такая стильная!)))

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да, поэтому предлагаю тебе, вместе со мной, вступить в ряды мафии. тогда сразу станет не 6-4 , а 4-6 и мы будем праздновать победу! Какая разница за какой лагерь играть? главное приложить максимум усилий, что бы победить. Правилами же не запрещено предавать одних и начинать играть за других))))

15. redfox

redfox Well-Known Member

а, я подтверждаю свое вчерашнее решение
    рикси
    как говорит наш премьер-министр - наказание должно быть неотвратимо!

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

да ладно. белую с дракончиком видела? моя любимая!

17. Персі

Хорошо! Я уже говорила, что у меня нету принципов! Но мы же должны узнать, кто эти "другие", чтоб начать за них играть ))

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

Редфокс, не верь ему ))))))))))
    Какой Интер ))

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да, это то я тоже хотел узнать. Почему то они нас бояться, хотя нас только двое, а их аж четверо. Ребят, ну вы хоть как-то намекните))))

19. Персі

А я не скажу, проти кого я, Іспанка в принципі хороша людина (хоч у цій грі і мафія, напевне), і не хочу писати неприємні для неї речі )))

20. ovod

ovod Well-Known Member

MARTINI скорше всього мирний, бо був на форумі після роздачі ролей і не відписався, для мафа це було б підозріло
    Великолепный лише в цій партії роблю скидку на те що він мирний

7. victorys - теж була на форумі і не відписалася..
    10. -Erebus- теж саме, що віка і те що він дуже активно витягав ріксі...
    11. Персі - дуже активно писала і якщо ріксі маф, то вона не маф
    12. Riksia - я вже писав як вона себе веде...
    лишилися ще редфокс, іспанка, кост
    іспанка вже теж непомітно колеться...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)