Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ну ладно - 4 мафа и 2 аленя, а ты просто очень доверчивая ))))

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

За моєю теорією,ти можеш бути мафом.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну так бы и сразу )

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Іспаночка, а ти що не вважаєш себе досвідченим гравцем? В тебе більш за 10 ігор на рахунку! А тебе теж ніхто не поспішає прибирати!
    Рибка - мирна, але чому Ріксі повинна бути мафом? Марення якась! Наприклад від Овода і Мартіні я жодного переконливого дописа: чому Ріксі маф - не бачив, але вони впевнено продовжують проти її голосувати! Так що, хто ще олене-тюлень треба подумати!

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

Ти просто плохо знаєш Ріксі! Почитай попередні ігри на форумі і ти зрозумієш, що вона чи навряд є мафом! Ну, чи показує вищий пілотаж!

5. Іспанка

Спасибі за компліман:) Я ще вчусь:)))

Тоді,йдучи за твоєю логікою,Ріксі не маф,ти не маф..Хто ж тоді маф?

Ну може в них така тактика - якщо не доведено,що Ріксі мирна,значить вона маф:)))

6. -Erebus-

А чому ж ти говоріш, що те, що Ріксі жива - логічно, але все одне голосуєш проти неї?

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

Мартіні, Редфокс, Овод, Кост - як варіант! Ще варіант: Персі, Віка, Мартіні + Редфокс... а взагалі їх ще багато, але Мартіні майже во всіх присутній!

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

А ти впевнена, що вони мирні?

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

До речі мій голос був третим.. Що "мафи теми не читають"? (с) :)))

7. Персі

Я просто розглядаю один з варіантів. А ще один, чому вона жива - тому що вона мафія. )) Я вже казала, чому голосую проти Ріксі - занадто велика різниця в голосах.

8. -Erebus-

А варіант мирний Еребус захищає мирну Ріксі, бо бажає перемоги міста? Нє?

9. Іспанка

Ну от власне й Мартіні і Редфокс з тих всіх названих найбільш підозрілі.Наразі Мартіні і оводу я би дала 50/50 (маф/мирний) - думаю,що пушка не в них,а в чиїхось жіночих ручках...
    Редфокс наразі найбільш підозріла..
    Ну і тебе,Еребусе,я маю на приміті:).

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Та я те голосування читала відразу після заняття,я ще іспанською думала і не надто текст сприймала:)))

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Як пафосно:) Не знаю - не знаю,мене мафія привчила так легко людям не вірити.Спробую включити свою інтуїцію..

10. -Erebus-

Так... Виправдання, так і запишемо...

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну сейчас, когда мафы поняли, что Рикси обречена, они могут специально начинать её топить, что-бы отвести от себя подозрения.
    Есть такие, что вначале игры был за Рикси или нейтрален, а сейчас валят её?

12. Персі

Да, я :haha::haha: Запишешь меня в мафы? )))))))
    Я честно не хотела убивать Рикси, т.к. насчет ее мафиозности у меня было мнение: х.з. )) Вообще - то, после перепалки с Еребусом я на всех обиделась, как я умею, :))) и решила тупо слить голос на Рыбку и самоустранится. )) В смысле, я думала, меня казнят, а я скажу: "так вам и надо, да пошли вы и все такое" :haha: Но потом остыла и стало жалко Рикси, потому что ее всегда пытаются убить... ну как - то так.
    Но мне не понравился ход голосования. Я уже писала, слишком много желающих появилось слить Рыбку. Почему мафы не воспользовались возможностью убрать Рикси на голосовании, все знают, что она хорошо играет.

13. -Erebus-

А якщо мафи Мартіні, Овод і Редфокс? Голоси перших двух були і так проти Ріксі, Редфокс не було у мережі! А четвертий маф вирішил до купи вже злити Рибку, щоб не палитись! Ми точно тепер знаємо, що Любімая не маф, а після неї голосували Іспаночка і Віка! Тобто як вам команда мафії: Мартіні, Овод (??? замість нього може бути хтось інший), Редфокс і Віка?

---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

Перший голос був Персі... Ріксі урятує себе і голосує проти Рибки, як мовчуна - це цілком логічно, я теж, бо теж не вірю у мафіозність Ріксі, потім підтягується Кост (до речі, теж уповні собі ймовірний мафіозі) і нарешті Любімая, а потім вже Іспанка і Віка, хоч їх голоси вже нічого не вирішують, бо висить і так Рибка!

14. Персі

Якщо Мартіні з Оводом мафія, я собі на аватарку причіплю ті роги, які Мартіні для тебе викладав. На деякий час )))
    Не вірю, вони грають так, як коли вони грають, коли мирні. Мартіні з своїми оленями, Овод зі своїми списочками... Дали перші два голоси проти Ріксі... ну навряд чи двоє мафів стали б першими голосувати...
    На рахунок Редфокс не знаю, нема ідей поки, тим більше, що граю з нею вперше, по Великолепному думка не змінилась. )
    Тобто, по моїх прикидах виходить, що проти Ріксі проголосувало троє мирних, чому мафи не приєднались?
    Я, звісно, можу і помилятись. ) Якщо сильно натуплю в цій грі, візьму перерву від мафій, напевне )

15. Іспанка

Я спочатку не збиралася міняти голос з Мартіні.Але в останній момент,коли побачила,що вішають Рибку,не втрималася від спокуси не проголосувати проти неї(тут каюся - в мене зіграла роль моя особиста "любов" :))) до Рибки:) ). Зрештою,як на мене,логічно було би повішати саме її.
    По такому самому принципу пропоную сьогодні вішати Redfox.ібо гдє она? (с). Та й її інфи від нуль,а ті дописи,що є - позбавлені логіки,та й таке відчуття,що написані "для галочки",аби було.

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

Персі,є ще варіант аватарки собака з оленячими рогами:haha: Пам"ятаєш?;)

16. Персі

Не сумніваюсь, що Мартіні із задоволенням намалював би для мене гарну аватару :haha:
    Ну але тоді я не помилилась, ) побачимо, як зараз буде

17. Іспанка

Ага,я думаю він вже почав:haha:Бо щось Мартіні не видать)))

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Еще есть такая мысль! Рикси действительно не мафка, и все что произошло - это стихийная инициатива мирных. Далее мафы не мочат ночью Рикси, т.к. понимают что она у мирных будет подозреваемым №1 на следующий день, ведь ради неё, пожертвовали Рыбкой, которая оказалась мирной.

19. Іспанка

Всьо,рулю спати..Солоденьких снів і гарної нічки;)

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ----------

Думка непогана,враховуючи те,що між мирними міг затесатися маф..

20. Персі

Сейчас Еребус тебя расцелует :haha:

Мне бы самой не хотелось, чтобы Рикси была мафией. ) Но я не понимаю, почему мафия отказалась от возможности утопить ее на голосовании.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)