Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

методом відкидання найбільш ймовірних мирних ти лишилася...

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А от в мене інша думка - чому мафи не вбивають досвідчених гравців,тих,хто їм реально проблем наробити може?Є варіант,що саме ці сильні і досвідчені і є мафами. Це може бути Персі,Ріксі,Великолепний(Персі ж казала,що він має досвід гри на іншому форумі)..

3. victorys

victorys позитивчик :)

бачу не прогадала. Любімая кілька разів й справді повторювала, що вона мирна, мафи думаю запідозрили у неї якусь роль, тому і прибрали. Шкода звичайно :sad:

4. Іспанка

І шо? лишилася ким? Овод,розтлумач:)
    Мене чіпати ніззя,я реально мирним пригоджуся;)

5. Masini

Masini Well-Known Member

А если бы вылетела мирная Рикси, это пофиг? Я с вас хренею! Почему мирность рыбки должна означать мою мафовость? Или у вас там двух мирных одновременно как то не вешают, не принято чтоле?

А еще делаю вывод - чем больше говоришь, чем больше голосов собираешь. Вешайте, до свидания.

6. Кохана

Кохана LuBimaya

кхи-кхи!
    На правах останнього слова пишу!
    Мафи - ви паразити! І як рука піднялася мене грохнути??? А та рука з пістолем і справді була дуже мені знайома! що, думали, що я рольвик??? а вот вам всєм! :tongue:

а в темку я написала оце, правда? ги..
    Мирні! Любі мої мирні! Бажаю вам перемоги!!!! Тримайтеся купки і не ведіться на провокації усіляких там мафів!

7. victorys

victorys позитивчик :)

Іспанка маф. Проти тебе ось зараз голосів немає а ти починаєш натякати на те, що у тебе роль, навіщо таке робити саме зараз, коли загрози життю немає???

8. Ну блін, не могла я сьогодні зайти на форум, так уже вішати треба? Отак завжди...

http://www.youtube.com/watch?v=2QfZvZf54nE&feature=related

Ну нічого, я ще з вами зіграю по-справжньому...
    До наступної гри.

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Проти Рибки було 7 голосів, а мафів всього 4... якось дивно Ви рахуєте!

10. Іспанка

Віка,ти тюлень..Я Оводу відповідала..Почитай мої дописи,може зрозумієш,що я маю на увазі і на що натякаю.

11. ovod

ovod Well-Known Member

ти лишилася в списку моїх мафів,
    та хто тебе чіпає - спочатку ріксі, потім коста, а потім вже до тебе може черга дійде..

а ти думала, що буде після того як тебе витягли? що ти автоматично мирною станеш?
    ех,ріксі...

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Проти тебе було 4 голоси, коли дійшло до переголосовування бажаючих повішати Рибку знайшлося побільше

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Еребус, це тільки доводить, що голоси мафів з мирними змішались. Чому ж на повішання Ріксі не знайшлося 7 бажаючих?

13. Іспанка

Ясно,правда я так і не зрозуміла,чому ти мене мафом вважаєш..

14. Персі

Ріксі
    .............

15. Іспанка

Мене наприклад інше дивує - чому Еребус Ріксі так захищає?І чому Ріксі,якщо вона мирна,ще досі вночі не прибрали?Імхо,мафи мали би її прибрати першою,бо вона сильний гравець. Є три варіанти - маф Еребус захищає мирну Ріксі,щоб,в разі її підвісу, виявитися білим і пухнастим "А я ж вам казав,працівні". Еребус - мирний тюлень:))),який захищає мафку Ріксі по своїй природній доброті:) І третій варіант - Ріксі й Еребус мафи,які для нас розігрують цілий спектакль..

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

3. MARTINI - Riksia
    4. Великолепный - Riksia
    5. ovod - Riksia
    6. redfox -
    7. victorys - Іспанка
    8. Kost -
    9. Іспанка -
    10. -Erebus- -
    11. Персі - Riksia
    12. Riksia -

17. Персі

Ну тут якраз нічого дивного немає (маю на увазі власне цю ніч). Навіщо її прибирати, якщо її сильно підозрюють

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Я же уже сказал, могу повторить - На вылет у нас шла Рикси, но в итоге в последний момент, многие переголосовали и вылетела МИРНАЯ Рыбка. что бы это могло означать? я считаю, что Рикси таки мафиозница, и другие мафиозники, спасая брата по оружию, перевели стрелки на Рыбку.
    тебе повторю другой свой пост - "Молодцы какие - поджарили бедную Рыбку ((( да еще и так быстро все ломанулись переголосовывать, что ничего не понятно кто маф, а у кого стадный инстинкт." фирштэйн? могу даже разъяснить - я прекрасно понимаю, что против Рыбки, проголосовали скорее всего 4 мафиозника и 3 аленя. алени, без обид)))))
    Рыбка, я за тебя отомщу!

19. Іспанка

На Рибку перевели стрілки,бо її не було цілий день,не грала вона.Ну толку з гравці,який нічого не пише?Хоча зерно істини в тому,що каже Великолепний є,ібо зазвичай той,хто першим організовує злив мирного - той і виявляється мафом.А хто проти Рибки першим голосував?Якщо мені не зраджує пам"ять,то Еребус.

20. Персі

А ты в курсе, что я тоже против Рыбки голосовала? :)))
    ну все )))

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Я. І що?
    ..............

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)