Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

факт, бо мирна!

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

сплюнь, дурник! хочеш, щоб майбутня жінка тобі їх понаставляла?

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хтось колись казав,що краще хороший маф ніж поганий мир..Ну толку нам було з Рибки?В темі написала від сили два- три повідомлення,інфи ніякої.Прийшла,проголосувала проти Персі - і була така..Якщо ти вже пишешся в гру - ну вперед,грай.Зрештою,Ріксі ми завжди встигнемо повішати:))):)))

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Любімая,а що то ти нас так активно в своїй мирності переконуєш?То певно вже десь пост п"ятий,де ти кричиш,що ти "мирніша за мирних"..Підозріло це..

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тьфу-тьфу-тьфу! :)

4. victorys

victorys позитивчик :)

ок, кого тоді вішаєм завтра?

5. Іспанка

Краще ласти тюленя:))):)))

6. victorys

стоп! мій оцей пост
    був до Ріксі!
    Любімая, це ти про Ріксю чи Іспанка щось не дочитала?

7. Кохана

Кохана LuBimaya

тю, тебе! кого ж іще?;)

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

До завтра ще дожити треба )

9. Кохана

Кохана LuBimaya

нє, це я плуганула.. в тому пості були дві мої цитати, тому я не звернула увагу, що ти ріксі відповідаєш... але те що я мирна - фактом лишається

10. victorys

теж правда..алеж когось з мирних сьогодні приберуть, хотілося б почути думки, з яких можна потім витягнути якісь висновки..

11. ovod

ovod Well-Known Member

Ріксі ми завжди завтра встигнемо повішати

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Віка, так може тебе приберуть, нє? ))) Чи тебе ніяк? )))))))))
    Поділись ти своїми думками.
    Я лишаюсь при своєму і вважаю мирними Овода, Великолепного, Еребуса... Іспанку в меншій мірі, але поки хай буде )). Мартіні теж, думаю, мирний, бо грає так, як коли за мирних грає. ))

ПС. Мафи, нє, ну я серйозно. )) Не вбивайте. ))

13. ovod

ovod Well-Known Member

глянете хто першим голосом голосував - той скорше всього не маф...
    еребус не маф
    ну і мій список поки в силі
    редфокс, кост, іспанка, ріксі.

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Молодцы какие - поджарили бедную Рыбку ((( да еще и так быстро все ломанулись переголосовывать, что ничего не понятно кто маф, а у кого стадный инстинкт.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

блін... шось мені зле... :bad:

16. victorys

чогось мені здається що Любімую приберуть... Мені підозрілі Рікся, бо ми її витягнули, Іспанка, бо ось виглядає наче спроба пробити в Любимої має вона роль чи ні,
    ну і Еребус само собою, я казала, що якщо Рибка мирна, то розважатиму його кандидатуру на повішання. Це поки що мої думки, чи заповіт на випадок смерті :)))

17. Іспанка

Ууу,працівний[​IMG]І чим же я тобі не догодила?;)

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Прально,бо я думаю,що Любімая маф,який намагається нас переконати в своїй мирності..

18. Кохана

Кохана LuBimaya

нє, Любімая зовсім не маф, а простий мирний, який вже нікого ні в чому не переконує, бо зле мені.. :bad:

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Після вбивства слідчої вже без всякого остраху вийшли на нічне полювання "хворі". В палату до LuBimaya прочинилися двері і останнє, що вона побачила, була рука, що тримала пістолет і спалах.... "Яка знайома рука, я знаю хто це!",- мелькнула остання думка і свідомість провалилася в темну безодню.​

Починається другий день

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Знач смотрите. На вылет у нас шла Рикси, но в итоге в последний момент, многие переголосовали и вылетела МИРНАЯ Рыбка. что бы это могло означать? я считаю, что Рикси таки мафиозница, и другие мафиозники, спасая брата по оружию, перевели стрелки на Рыбку. Предлагаю снова голосовать против Рикси, и уже не переголосовывать.
    Рикси

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)