Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мдє... Що в нас є, та нічого! Ніякої інфи, ніби в нас перший день! Не дуже добре... чекаємо закінченя ночі!

2. Кохана

Кохана LuBimaya

Такс... Рибка - мирна...але сама винна.... якщо мифи Ріксі -Персі, то грати з ними цікавіше, ніж з неактивними гравцями... тепер розумію, чому мене повішали в мою другу гру.. бо я неактивна була і народу не було цікаво...

3. victorys

victorys позитивчик :)

бляха муха так і знала, що хфігня з того вийде, надіюсь Рибка тепер не образится на нас всіх і захоче ще раз зіграти і буде більш активною...

4. -Erebus-

Це знаєш лише ти, і може бути твої подєльніки!

5. Masini

Masini Well-Known Member

Убивать меня вряд ли будут, но на всяк случай выскажусь. Странна была реакция Виктории. Она реально боялась повесить последним голосом. Одно объяснение нахожу - она маф и боялась, что ее голос будет решающим в подвесе мирного, что в итоге может привести к неблагоприятному исходу. Пока вот такие мысли.

6. -Erebus-

Я все одне думаю, що Ріксі мир... так що!..

7. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Іспанка,Віка,я врешті-решт,які пізно міняли голос

Ну і ти сам.Не подобається мені,шо ти так ріксі витаскував і в цьому я згоден з Мартіні:dntknw:

Чекаєм...

8. Кохана

Кохана LuBimaya

А тепер поясни краще, навіщо ти це писала, коли могла вже давно проти Рибки проголосувати????

9. Masini

Masini Well-Known Member

А повесить мирную меня не фигня, да? Почему?

10. ovod

ovod Well-Known Member

ріксі, в кого стріляєш?

11. Кохана

Кохана LuBimaya

сто пудово!

12. victorys

а в мене зараз мислі, що може зря ми тебе витягали...не боялась я вирішального голосу, але думати під пресією надзвичайно важко, адже хочеться зробити правильний вибір. Якщо я тобі підозріла, то голосуй проти мене, тебе ж ніхто не тримає.

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

не вбивайте мене )))

14. Masini

Masini Well-Known Member

Тримає. Ночь у нас. Спять все :)

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

До уваги ведучого.

Сьогодні ми мабуть повішаємо Еребуса,як головного ініціатора підвісу Риби

Так от. Якщо раптом Еребус виявиться мирним, то пропоную в фотошопі прималювати йому ось це

• Подобається Подобається x 1
  16. Персі

Персі La mafia è immortale!

Мартіні, та ну припини. :haha: Еребус не може бути мафією. Або ж то ппц, яка нагла мафія )). Але я думаю, що він мирний

17. -Erebus-

Ніч триває - нас тримає!
    О! Віршик я склав! :)))

18. victorys

щоб відповісти тобі на питання, бо до закінчення залишались лічені хвилини. Не хотіла я особо за рибку голосувати, бо не люблю голосувати за тих, кого не ма і хто не може себе захистити.
    я такого не казала. Але часто зміна голосу в останній момент до добра не доводить ( з власного досвіду - я так колись мафіозну персі врятувала від підвісу). І не факт, що ти мирна.
    ну раз 100 пудово то голосуй проти мене. Тільки от на 100пудову в цій грі знають тільки мафи.

19. Кохана

Кохана LuBimaya

і що, знову олені-тюлені-пінгвіни?????

20. -Erebus-

Мартіні, я поки що не одружений - тому рогів в мене за визначеннем не може бути! :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)