Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Ну ты проголосуешь, я проголосую. Авось еще кто подтянется. У тебя же списочек тру, так какая разница какого из мафов вешать?

2. ovod

ovod Well-Known Member

в принципі нема...

3. Masini

Masini Well-Known Member

Ну так что, кого вешать будем, предлагай?

4. victorys

victorys позитивчик :)

ну тоді можливо мартіні мирний і зновіу вгадав зі списочком, або ж Мартіні маф і у списку самі мирні? :))) єдиним способом переконатись у цьому є повішати мартіні. Але я б чомусь хотіла щоб він ще трошки пожив, хочеться щоб він трошки більше тут написав, щоб можна було зробити точніші висновки. Мартіні, ми ждьомс обяснєній :)
    Я б вішала редфокс бо мутить, або коста, бо жарти в стилі:
    мирності не додають.
    За одно і твій список на правдивість провірим.

5. ovod

ovod Well-Known Member

різниці немає, тому лишаю як є.
    а якби була - то проти коста напевно..

6. victorys

якщо помилимось, то завтра можна вішати Ріксю.

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

або Мартіні
    хоча до завтра багато ще чого змінитись може...

7. Кохана

Кохана LuBimaya

угу, його вартувало би повісити для профілактики, щоб на майбутнє не був таким наглим "жартівником"!

8. victorys

поки що голос залишаю,біжу на англійську, до закінчення дня маю повернутись.

9. Masini

Masini Well-Known Member

У меня иногда складывается чувство, что вы все в танке (ну или я в танке, ору вам оттуда как медведь, а вам все похер, вы все равно не слышите). Назовите мне хоть одну причину, по которой я маф. За что, Викторис, за что ты меня собралась вешать??? Ответы в виде "за шею" не принимаю

10. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Вампіриськом я був в іншій грі.Тут - скоріш лікарисько :)))(так,я знову віджартовуюсь)

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Ну-ка дай мені допис,де я писав хоч один список.
    Я ще навіть крім Еребуса,Персі та ще там когось і не називав нікого:)))
    "Мафи тему не читають" чи як?

11. Masini

Masini Well-Known Member

В общем будем последовательными - виновна Редфокс. Если придется спасать свою жо - поменяю

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так.По-перше, вчора я був спокійний бо заходив сюди трохи під "допінгом" :drinks:
    По-друге, я спокійний бо мене ніхто не вішає :)
    По-третє, вішають підозрюваного із мого списку! То чого ж мені нервуватися? :)
    За оленя атвєтіш!

Винна Ріксія!

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тоді треба було написати "за аленя"!

14. MARTINI

тобі мало лінгвістичних дискусій з Персі? :)

15. -Erebus-

Кост, не втрачай голос - я мирний! Краще вибирай, хто на твій погляд маф: Ріксі, Персі чи Редфокс!
    Любімая, Іспанка: ви теж думайте, бо зараз ви просто зливаєте голоси! Правда може це просто мафська тактика така - злити свій голос, мов, я тут не до чого, без моєї участи мирного повісили!

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

А що це ви нашу мову тут ґвалтуєте?:)

Мартіні, тобто в тебе проста логіка: Ріксі мене обзиває "олєнєм": я її вішаю!? А може ти просто вирішил злити сильного гравця? Якщо Ріксі мирна, то саме ти підеш на гіляку наступного дня! Якщо я доживу, знай, я голосуватиму проти тебе!

16. Kost

Я ото перечитав тему...ось зацікавив цей допис:
    А чому ні?Дійсно,Нірванку скоріш прибрали,як досвідченого гравця,ніхто не міг розуміти,шо вона - ком:sad:
    Тому перша ниточка з*явилась,пішов читати далі :)

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Мені плювати,зливаю я голос чи ні,думайте шо хочете,пане.Якшо я вважаю когось винним,то я голосую проти винного.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

Вообщем не знаю,не дают мне покоя парочка Великолепный-Редфокс:dntknw:

И у меня сейчас Великолепный,Еребус,Перси(кто-то из них двоих) и Редфокс делят первое место пьедесте вижу пока особых причин менять голос.

Не вижу особых причин менять голос,пойду еще разок перечитаю.

17. MARTINI

саме так
    ми домовились, шо замість оленів у нас тепер ТЮЛЕНІ. :)
    А те, як ти завзято свою собутильницю співучасницю захищаєш, тільки доводить, що ти правильно зайняв місце в моєму списку!

18. Masini

Masini Well-Known Member

Кост, иди делай уроки и учись до трех считать :haha:

Или Великолепный - это было прилагательное, относящееся к Еребусу? :)))

19. Kost

:)))
    Я имел ввиду Еребуса с Перси ввиду их конфликта:)))
    А насчет Великолепного,так Еребус обойдется.

20. -Erebus-

Щось ти сам заплутався у своїх думках!

А Веліколєпний Еребус мені подобається, як звучить! :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)