Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Я за останню сторінку рахував:)))Ти вважаєш,що 6 підозрюваних - це нормально?
    Звідки ти знаєш?Може ми з Любімою мафи?
    Темниш ти Еребусе,темниш...хоча можливо й рольовик,який так боїться попалитися,що має вже 6 підозрюваних :)))

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Нормально!

Я не знаю: може і мафи! Але радше все ж маф хтось один з вас...

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Попередження:
    дописи з образами будуть покарані згідно правил форуму. Якщо гравець назбирає достатньо балів для бану, то він буде забанений не зважаючи на гру
    ©nirvanka

4. Masini

Masini Well-Known Member

Посты Овода доставляют... Играть будешь или будешь продолжать вид создавать?

5. ovod

ovod Well-Known Member

як хочу так граю...

а ти чо?

6. Masini

Masini Well-Known Member

Блеск..................

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ура, мені дали попередження за образу відвідувачів )))

Овод, ну то де твій обіцяний мафіозний список?

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Персі, хоть вона і не входить в мій список поки шо :ireful1:

9. Персі

О, пішли витягувати Ріксі. ))

Голосую проти Рибки, бо ще в нульовий день, коли я написала, що мафи не хочуть закінчувати день, бо вираховують кома, вона відразу ж швиденько проголосувала за закінчення. ) Може, то нічого і не означає, а може і означає

10. ovod

ovod Well-Known Member

ще рано

11. Masini

Masini Well-Known Member

Овод, моему примеру следовать не стоит, ибо я - плохой пример

12. ovod

ovod Well-Known Member

13. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні знову пів дня інвентаризація була, ось щойно прийшла, поперечитувала...
    Бачу мою теорію про Мартіні ніхто крім Великолепного не прокоментував, а тим паче автор списку :))) Ну лан, поживем (як Бог дасть) побачим. Хоча щоб її провірити треба було б повішати або Мартіні, або когось з його списку...
    Взагалі для мене не даний момент якісь мутні дописи від редфокса, тому на ній поки що залишу свій голос (через годину йду на англійську, але надіюсь, що ще повернусь до завершення голосування)
    хоч прибий, але висновок позбавленній логіки
    це як? якщо при першій твоїй грі ти була мирною, то значить кожен новачок є мирним? Брєд. Ще раз повторюю, що ролі роздає ведучий і новачки так само можуть бути мафами.

14. Персі

Ну що, зрозуміло, що Ріксі, щоб самій врятуватись проголосує проти мене. ))
    Я не знаю, чи вона мафія, крім одного допису, нічого аж такого підозрілого за нею не помітила, але з іншого боку, я поняття не маю, яка Ріксі - мафія (ту одну гру тут я пропустила і не читала навіть).
    Прийшов час з вами попрощатись. :))) Намагатись рятувати себе не буду (Еребус своїми позбавленими всякої логіки наїздами вбив весь настрій на гру, нехай я і не гарно відповіла, але тим не менше).
    Наразі вважаю мирними Овода, Великолепного, Еребуса і Іспанку.

15. ovod

ovod Well-Known Member

а що за теорія?

16. Кохана

Кохана LuBimaya

так, людоньки... настрій в мене сьогодні припоганий... голова болить цілісінький день...
    почитала я сьогоднішній день, і ось які думки відвідали мою, і без того хвору, голову...
    1. LuBimaya - ну тут без коментарів, бо мирніше не буває...
    2. MARTINI - не грали з ним, коли він був мафом, тому судити важко... але він чомусь дуже спокійний цієї партії...
    3. Великолепный - не подобається мені його активність і зв*язок з Персі. РОзумію, що вони товарищі-пріятєлі, але гри це не має стосуватися
    4. ovod - як завжди мутний, тихий.... а в тихому оводі омуті як кажуть....
    5. redfox - з її дописів, я взагалі нічого не змогла второпати... або невдала мирна, або маф, що не хоче спалитися, тому обережнічає, а з того нічого не виходить.. хз
    6. victorys - смертний день її минув,:) то ж вирогідність, що вона маф є... але, більше виглядає на мирну...
    7. Kost - це мале вампірисько як завжди віджартовується, сам на себе каже маф і ніфіга зрозумілого написати не може, або не хоче, і це йому мирності не додає...
    8. Іспанка - не виглядає на маф, бо коли вона маф - пише мало і "ні о чом", бо боїться спалитися...
    9. -Erebus- + 10. Riksia хм.. чому поєднала їх? пояснюю... тут в мене таке враження, або серед них маф і мир, або два мира... наскільки я знаю, Ріксі терпіти не може, коли за неї заступаються... були би вони мафами, вона еребусу цього не дозволила би... далі, Еребус за ріксі може бути з декількох причин: а) вони товаришують і він чемно і щиро хоче побільше пограти з нею в партії; б) він маф і не зважаючи на їхню дружбу нагло її підставляє, чого в інших партіях не помічалося...
    11. Персі - жартує, нервується... все як завжди... хз ще не бачила її в ролі мафії, тому важко сказати, як і у випадку з Мартіні.
    12. Бійцівська Рибка - граю з нею вперше... писала мало.. нічого не можу сказати взагалі... але, те що новачки не можуть бути мафами - не факт!

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

Персі, але зараз у вас по 3 голоси.. а вона ще не голосувала... не розумію твоєї логіки? ви що, обидві мафки?

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

і чому тобі теж не спробувати врятуватись таким самим чином, якй ти написала для Ріксі?

17. Masini

Masini Well-Known Member

Ну почему же? Я Могу проголосовать за Еребуса, проблем никаких. А ты бы не сливала голос, а голосовала бы за кого другого. Ничего мафиозного в тебе пока не вижу. Поэтому давайте не будет вешать нос, а будем вешать мафов, для чего предлагаю подумать.

2. LuBimaya - ничего плохого пока в ней не увидела
    3. MARTINI - отношусь к нему предвзято. Он у меня теперь всегда будет или оленем, или мафом, пусть сам выбирает
    4. Великолепный - эм... сложно сказать что-то по игроку, которого не знаешь, но, по словам, достаточно опытному. Может быть кем угодно. Но по сегодняшнему дню он мне не очень нравится, вчера симпатизировала ему больше.
    5. ovod - пустое место, черная дыра, в общем называйте как хотите, оценивать его посты невозможно, ибо их нет
    6. redfox - не нравится, причины уже объяснила
    7. victorys - для меня ее теория нерентабельна, ибо в ней уже есть ошибка. Разбирать ошибочные теории не хочу
    8. Kost - даже писать ничо не буду, была бы мафоманом - застрелила бы для профилактики
    9. Іспанка - вообще про нее ничего не запомнила
    10. -Erebus- - сказать странный - ничего не сказать. Может маньяк?
    11. Персі - мафом не считаю
    13. Бійцівська Рибка - кто это?

18. ovod

ovod Well-Known Member

бо вона дізналася потаємне бажання еребуса і хоче піти....

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Вибач, Персі! Але така в мене логіка зараз (може правда мороз так впливає), але я так і думаю, що ти мафія! Я знаю, що ти хороший гравець, і до останньої хвилини доказуватимеш, що є мирною, хоч сама й будеш злісним мафіозі!
    Може я і помиляюсь, але краще кандидатури я так і не бачу!
    Відсутність логіки в Редфокс поки нічого не говорить, може вона просто ще не зовсім в'їхала в гру, а може діє за чужими вказівками, я точно не знаю!
    А чому тоді голосуєш саме проти її?

20. ovod

ovod Well-Known Member

то всьо хантер...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)