Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

красиво! и звучит не плохо. нужно будет как нибудь испробовать эту схему. однако не думаю, что сейчас именно это, в точности, происходит. возможно отдельные звенья.

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Аха, еще скажи, что последнюю блиц - игру ты слил, потому что тебе было стыдно. :haha: Не обольщайся, я знала, что ты мафия, ты спалился, когда начал выкладывать псевдо - анализ по точно такой же схеме, как в длинной, когда ты мафией был, просто хотела на десерт твое убийство оставить. :tongue:

Віка, ти шось таку сильно мудру схему намалювала. :))) При розкладі 4 на 9 в принципі, можна одного і злити, але не вірю, чесно кажучи, поки що.
    Що мене турбує, так це те, що відразу звечора дуже багато народу кинулось голосувати, щось тут нечисто.

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да, все почти так и было, чуть не получилось. я хотел что бы мы остались один на один, и тогда я бы сдался! )))

4. redfox

redfox Well-Known Member

2. LuBimaya - не маф
    3. MARTINI(імунітет) - следуя моей логике - скорее всего маф, ( из логики с иммунитетами)
    4. Великолепный - не маф
    5. ovod - не маф
    6. redfox - не маф
    7. victorys -
    8. Kost -
    9. Іспанка
    10. -Erebus-
    11. Персі(імунітет) - так как играет с Великолепным, а он не маф - тк новичок, из чего делаем вывод, что тоже не маф
    12. Riksia - не маф - сама об этом заявляла - странное обоснование, хотя помнится мне вроде от нее были странные сообщения о докторе... так что тоже можно включить в список
    13. Бійцівська Рибка - наверное тоже не мафия, т.к. новый игрок

итак, список подозреваемых:
    MARTINI
    victorys -
    Kost -
    Іспанка
    Riksia
    -Erebus-

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

ну - ну :)))

ПС. Я не маю дуже багато вільного часу на гру сьогодні, не вішайте мене і не вбивайте вночі, дайте пограти)) я проста безрольова мирна. Поки що вважаю мирними Овода (до речі, чому ти відразу проти Ріксі проголосував?) і Великолепного (ну просто, коли він мафія, він не так пише... в деталях пояснити не можу - то для Ріксі. ), загальний стиль дописів). Звісно, на 100 % не впевнена ні в кому, але поки так.
    Мартіні або мирний, або хитро копіює себе - мирного. )) Те ж саме стосується і Ріксі.
    Еребус... ну не знаю, чи він мафія, але шось з ним точно не те :))) може, таки перегрівся, чи, навпаки, обморозився. ))
    Десь після обіду прийду і перечитаю наново тему.

6. victorys

victorys позитивчик :)

о_О
    Я в ступорі. Як можна зробити висновок, що хтось не маф, тому що новий??? Прошу пояснити.

7. Masini

Masini Well-Known Member

Если хочешь найти обоснование странному сообщению - полистай прошлую партию. Кто в теме - тот знает.

8. redfox

redfox Well-Known Member

значит, я не в теме, но выводы делаю свои исходя из того, что вижу сейчас

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

простая логика, проверенная на себе)

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

Великолепный, как ваше отношение к РИКСИ?

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я бы чикнул, только лишь за то, что осмелилась ассоциировать меня с сомнительными личностями :diablo:

10. redfox

redfox Well-Known Member

я как добропорядочная булочница, одинокая и беззащитная, полагаюсь на мнение мужчины))))

11. Masini

Masini Well-Known Member

Вперед. Чикай. :)

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

чего хочет женщина - того хочет Бог. а тут, целых две)))
    Riksia

13. Masini

Masini Well-Known Member

Становимся в очередь, продолжаем слив, не стесняемся :)

14. redfox

redfox Well-Known Member

Riksia, я правда думала, что вы мирная, но высказывание про доктора пошатнуло мое мнение, тем более реакция на вопрос про высказывание тоже меня не переубедили...
    Riksia, извините, если не права

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А чому? Ріксі нічого "мафіозного" ще не робила, щоб хоч трохи бути впевненим, що вона мафка! Раніше Ріксі постійно вішали першого ж дня, якщо мафи не вбивали її уночі, бо думали, що такого сильного гравця мафи зобов'язани прибирати, але тепер не можна сказати, що Нірванка, Персі, Овод, чи хтось ще, грає хоч трохи гірше, і сенсу вішати Ріксі лише через те, що вона пережила першу ніч, я не бачу.
    Та і крім того, мені з нею подобається грати, хоч на Гродно вона двічі мене повісити хотіла, злюка, тому я би і не бажав, щоб її вішали одразу!

Напишу свої думки про гравців списком:
    2. LuBimaya - Після дописа:
    - така типова мафська відписка, я почав її підозрювати: вирішив її перевірити: проголосував проти, і подивитися на реакцію на мій голос! Любімая одразу голосує проти мене: я коли мирний не роблю так, бо якщо голосують проти мене першим голосом, а я мир, то радше за все людина просто помиляється, мафи звичайно голосують другими, тим більш в грі є депутат!
    3. MARTINI - Кілька безглуздих дописів спочатку, але потім, коли Іспанка проголосувала проти нього, а я почав підозрювати, почав щось вже більш-менш толкове писати! Мафія з високою ймовірностю!
    4. Великолепный - див. думки про Персі.
    5. ovod - голосує проти Масіні одразу, але знаючи Овода - це говорить, що він радше мир ніж маф.
    6. redfox - нічого не могу толком сказати! Логіка в неї відсутня повністю, та і пише якось мало. Але чи навряд мафка... Хотя...
    7. victorys - грає в своєї звичайної мирної манері, та ще і дивні теорії будує, але може навчилась ховати мафіозність? Донт ноу!
    8. Kost - як вивчить уроки, відпишеться у темі щось толкове можна будет сказати і про нього! :)))
    9. Іспанка - думає про Мартіні, як і я! Але якщо раптом Мартіні мир! То вона може бути мафом!
    10. -Erebus- - мирніше не знайдете у всьому Світі! ;)
    11. Персі - її 100% впевненість у мирності Великолепного одразу вносить Персі у список підозрюваних, бо вона захищає його, а Великолепний прийшов на форум з її запрошення, але вона пише, що він хороший гравець, і при тому впевнена, що не мафія: адже ж я думаю що, якщо гравець насправді сильний, ніколи не можна бути впевненим, що він точно мирний!
    Тобто виходить, що Персі спалилась чи Великолепний не так вже і хорош, і вона завжди його розколює!:dntknw:
    12. Riksia - може бути ким завгодно, але думаю, що мирна, бо точно знаю, що Мася не любить грати лиходіями і пише менше, ніж коли мирна!
    13. Бійцівська Рибка - грає першого разу: ніц не можу сказати!

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Народ, те, що я на початку партії підозріло пропадав, ви б зрозуміли, якби жили на початку Личаківської. Тут майже дві доби світла не було :sad: зараз ніби все полагодили, так шо я весь ваш.

Бачу гра рухається у правильному напрямку і повисає наша улюблена мафка Ріксія. Це добре, але треба четверте місце в списку зайняти. Як вам подобається кандидатура victorys ?

PS: Де Кост????

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

Це що за гравець новий у нас? Масіні.......

17. Masini

Masini Well-Known Member

Слушай, а ты хотя бы потрудилась зайти в прошлую партию и прочесть? Я вижу, что нет. Но несмотря на это, ты за меня голосуешь, потому что "неубедительно".

Заходи сюда http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=53005&page=20 и читай, начиная с последнего сообщения Коста на странице до моего повешения. Если не прочтешь, я сделаю вывод, что тебе пофиг кого вешать, пофиг с какими обоснованиями. Мирному это не свойственно.

А вообще эти четыре голоса против меня определенно доставляют. Хоть один даст объяснение? Или мафы уже в конец обнаглели и сливают в открытую?

18. MARTINI

Гляньте яка вона зла. Вішати треба полюбому

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це нік Ріксії на Гродно!
    Просто я там теж грав партію, не альтову, а звичайну, ось і називаю тепер Ріту Масіні іноді!

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

Зла? Ти ще її злий не бачив! :)))

З всіх 4 голосів проти Ріксі я не бачу ні одного, який хоч трохи був би обґрунтований! Причім не буду дуже здивований, якщо всі 4 голоса мирні, а мафі сміються собі над нами!

20. MARTINI

Нажаль, бачив. Жахливе видовище. Тому пропоную повішати поки ніхто не постраждав :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)