Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Sashka-ua, 29 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

И Мартини мне не подобається, и ты мне не подобаєшься, как в принципе и все остальные. У меня нет никаких оснований хоть кого-то из вас считать мирным, так что селяви. А твое поведение ваще капец, я в шоке, с чего бы такие нежности? Видимо перегрелся...

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

Откуда такая уверенность? Либо ты маф и знаешь, что он мирный, либо вы с ним списались, что запрещено правилами. Я ничего не упускаю?

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Еребус,вирішив мене ласкою підкупити?:)));)Не вийде:)))Шутю - шутю.
    Любімая - хз,якось незвично для себе грає.Не скажеш,що активна,але й пише дуже обережно. даю наразі 50/50.
    Ну й тебе,Еребус,я наразі з рахунків не скидаю.Ти ще той жучок - хитрячок:))) Я ще досі пишаюся тим,як вдало в минулій партії я тебе прикувала до батареї:)))До речі,наручники ще зі мною;)
    наразі бачу таку зв"язку мафів Мартіні - Любімая - Еребус .четвертим мафом може бути або Персі або Ріксі..Хоча Віку я би теж з рахунків не скидала. овод - думаю,що мирний,бо знов собі придумав якусь роль і її грає:))) мутить,одним словом.
    Редфокс - хз,толком нічого не написала,50/50
    Великолепний - те саме,що Редфокс.
    Рибка - :))) майже нічого не пише,жодних роздумів,обгрунтувань,самої гри нема.Або ще в грі не розібралася,або собутильники - мафи порадили не висовуватися і не палитися.
    Кост - те саме - пару постів і нуль інфи.
    Іспанка(муа) - перевіряю диктанти,звичайна мирна.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Упускаєш, я просто не хочу, щоб його вбили, оскільки я його сюди запросила :))) Ну і я знаю його манеру гри, тому і вважаю, що він мирний.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

сама ти геть, я тут, слідкую за тобою!

5. Іспанка

Ууу,Мартіні,як швидко примчався:) За мною,слідкуєш?Капець,не знала -м,жи я така важлива персона,що за мною слідкувати треба.
    Малиш,ти меня волнуешь (с) :)))

6. Masini

Masini Well-Known Member

А какая у него манера игры? Чтоб мы тоже знали. А то как ты по 11 сообщениям поняла я не вкуриваю немного

7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мартіні - Любімая, я тут не до чого! :)))

А ти мені вирішила ще за Гродно помститися тут?
    Хоч експи в мене і багато, але на ЛФ сенсу з неї ніякого! :)

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Хм... а може бути так: Любімая - Мартіні - Персі і Великолепный? Дістанцію тримають 2 групи: Мартіні і Любімая від Персі і Великолепного! Хоч Мартіні взагали якось осібно грає!

8. Іспанка

ну -ну,поживемо - побачимо:)
    Всьо,пішла я спати:)До завтра:)

9. -Erebus-

І до речі я щодо тебе теж не впевнений! Просто твій голос проти Мартіні мені подобається, бо я теж його вважаю мафом з вискою ймовірністю! Завтра увечорі ще подумаю, хто є Ху! Добраніч всім, крім мафів!:tongue:

Редфокс - раджу щось написати у темі! Хотілось би побачити твою "манеру" гри нарешті! ;)

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Да нет же, не мафка я.
    На счет Еребуса згоден. какой-то странный пост http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=757670&postcount=150 ну и если он маф, защищает Рикси, то и она скорее всего маф.
    Но нам не нужен сейчас весь список мафов, достаточно выбрать кого-то одного и договорится против него голосовать. Пока я еще не все дочитал. как дочитаю, еще чёнить отпишу и обязательно скажу против кого хочу голосовать.

11. Masini

Masini Well-Known Member

Неверно :) Он ко мне просто дышит неровно )))

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Так и должно быть. Но к мафии, это не относится. Более того, считаю так действовать не правильно. Если бы я не ровно дышал, то наоборот бы злил и голосовал против)))))

Вопщем я еще не решил против кого буду голосовать. Подозреваю Еребуса и Мартини.
    Мартини вроде действует как мирный, пытается вести расследования, черные списки пишет, но как-то слишком уж не разговорчив - фразы слишком короткие, не докопаешься. косит под брутального итальчшку? ))))

13. -Erebus-

Я це і не ховаю!;):give_rose:
    Что странного?

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

Він приблизно так грає коли маф, мирний Мартіні інший - факт!

Це Ви - а то я! В мене взагали дах зараз їде - все ж перепад температур майже в 50 градусів! :wacko:

14. Іспанка

Та він до всіх дихає неровно:)))Ловелас:)))

15. Masini

Masini Well-Known Member

:)))....................

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Защищать кого бы то ни было, в первый день, когда нет совершенно никаких зацепок, с моей точки зрения, несколько подозрительно.

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

А чо, Рыбка правда первый раз в мафию играешь? Где до этого почти 8 тыщ постов отбомбила? ))))

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Неправда. Коли Мартіні маф, він не розкидується звинуваченнями направо і наліво.

---------- Додано в 08:50 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

Якщо зараз хтось висловить геніальну думку, що я покриваю Мартіні, бо ми з ним мафи, дам в лоб.

18. redfox

redfox Well-Known Member

сейчас впишу)

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ----------

я и так в список не мафов внесла)

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем Привет!
    Я поверю Перси, т.к. её знаю, а к остальным пока присматриваюсь. За все те разы, что я с ней играл, либо мы были вместе мафами, либо я будучи мафом врал ей (стыдно), а Перси всегда говорила мне только правду. Поэтому я ей всегда верю, верю и соглашаюсь и сейчас.
    если сейчас кто-то выскажет гениальную думку, что мы все трое мафы, или я маф, решил кого-то подставить, я скажу Перси, и она даст вам влоб! )))))

20. victorys

victorys позитивчик :)

Доброго всім ранку! Виходила з дому на роботу, поки до машини дійшла всьо волосся в носі примерзло :))) -18 було на термометрі.
    І так після того як я пішла спати, бачу що активно розглядається на повішання кандидатура Мартіні. От переглянула його дописи і задумалась над списочком:
    А що якщо він й справді маф і список склав зі своїхже мафів, а в 4 пункті залишив місце для себе? Дивіться як після його списку всі від нього відхрещуються:
    В мене тут мисля созрєла. А що якщо мафи придумали таку тактику: Мартіні пише свій знатний списочок у якому перечисляє всіх мафів (знаю, що це небезпечно, але!) , після того мафи вішають свого ж Мартіні і всім стає ясно, що він не міг би внести у список тільки своїх подільничків. А в слід за тим починають вішати всіх решту, кого не було в списку.
    Як вам такий варіант? (це до мирних питання, мафів прошу не турбувати) :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)