Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

невже ти справді мирна?

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

персі, а ти де пропадала? а?

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

що це в тебе за швидкість така??

3. Twister

Twister Well-Known Member

Йде іспит з світової економіки. Студенту треба відповісти на питання "Основні статті експорту Бразилії", а він ну ні бельмеса в цьому питанні.
    Викладач намагається наштовхнути студента на потрібну думку:
    - Ну що ви п'єте вранці щоб підбадьоритися?
    Студент:
    - Невже розсол? о_О

4. Кохана

Кохана LuBimaya

ну що, хлопці, ви запитаннячко знайшли?

5. Twister

Просто не лести собі, стій ближче до листка! :)

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

:))) :))) :)))

7. Twister

Феєрично! Майно фірми пошкоджувати можно (лампи попсував, намсмітив), а папірець треба берегти.

А лампи бити вигідно тому, хто щось приховує! І от не треба тільки розповідати про "цілі виправдовують засіб..."

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зайшла на форум виписатись з гри, але вже почалась, тому пізно. Їду завтра в столицю на 2-3 дні, навіть не знаю чи буду онлайн і коли точно вернусь (максимум в середу ввечері).
    Фільм переглянула, флуд перечитала. Шкода, що я не маніячка, бо по фільму я б тоді виграла :tongue: Але серед нас є іще одна блондинка - Іспанка. До речі, вона сама призналась, що маніячка. Мочимо її!! :))) Хто ще блондинки, признавайтесь!

Першою на екзамені вилетіла жителька найсхіднішої країни. Серед нас Еребус живе найсхідніше. Мочимо його!! :)))

І Сашку треба замочити, бо я колись йому переробляла фотку в фотошопі на негра, якщо пам'ять не підводить. А в фільмі один негр вмирає і воскресає, а другий бос. Знач Сашка або бос-маф, або мирний полікований. Босом був минулої гри, знач більш ймовірно друге. Знач його не рухаєм.

Лікував його варіят француз - директор. Переглядаючи аватарки увагу привертає Овод. Ну чим не варіат? Знач не рухаєм.

Ще вилетіла та "чорна" в окулярах, яка працює в фірмі. Знач мафка. Знач Рікся, бо в неї темне волосся. Її теж треба замочити.

Вже два мафа є. Шукаємо боса-негра. Далеко ходити не тре - гляньте на негро-подібного кота Дімекса ;) Знач його замочимо в першу чергу!! :)))

Такс, хто там ще. Військовий-гравець. Подібний до Коста :) Завдавав клопоти, забрав пігулку. Знач антикілер.

А той, що не помер, то Мартіні. Бо в Мартіні вже руки грати, шукати мафів, стріляти, вішати.. Знач Мартіні - ком.

Дівчинка - Любімая. Бо нік в неї такий підходящий до цієї професії :)))

А Нірванку, бляха муса, як все - обділили. Знач мирна.

Питання є? ;)

9. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha::haha: логічно!

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

але, нірванко, ми без дівчинки граєм цю партію, тепер в нас є мєнт!
    чи мафи правил не читають?

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Є. Що це "просту мирну" так всих мочити тягне?
    Чи то ти про листочки?:) Якщо так, то в них вже кілька "снайперів" ціляли і не влучили (до того ж в них перевага перед тобою значна - зручний приціл :))) )

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Та хто там їх читає.. Ось глянь вона в своєму ж повідомленні закрутилась:

11. Twister

(*міркує*) Може, на той листок дихнути - може воно на пари спирту якось відреагує?

А може краще не треба - може це тест на алкоголізм? Дихну, а там питання "чи часто від Вас пахне перегаром" - попалюся... :scratch_one-s_head:

12. Кохана

Кохана LuBimaya

так-так.. здається, маньячка з'явилася.... ти правильно підмітив...

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

а мафи завжди якось паляться!

13. Twister

(так кажете варто дивитися фільм, да?)

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Це добре, ми ж цього і чекаєм.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

фільм на правду цікавий.. ну, принаймні мені сподобався...

15. hunter

hunter мандрівник

за вами слідкують!!!

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, не відповідайте йому, бо дискваліфікують на фіг!

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю як решта, але я завжди перечитую всі правила і все собі занотовую, навіть якщо і маф :) А про дівчинку просто протупила (спала 4 год, в 6:00 підйом, трамвай-потяг-автобус, потім назад така ж дорога, тільки з пересядкою двома потягами.. ледь шарю, валюсь з ніг, а ще збиратись тре на завтра. зайшла в тему відзначитись)
    Якщо ти не дівчинка, то значить ти - мєнт, бо хлопців більше не пристроїних не лишилось, а ти начебто сама підказала, що ти не просто дівчинка, а мєнт! :)))
    Та бо я зла, що я в останніх іграх або ведуча, або маф, або проста мирна!! Жодного різноманіття!!! :ireful: Якесь відчуття тотальної обділеності :sad:
    Та ну бо ти не справжній негр, а знач той другий, а не бос!
    Ая! :girl_spruce_up:
    Бо пісяли стояче, а треба сидячи!! :girl_crazy:
    Короче, йду я, бо мене так пре зара :haha:

18. Кохана

Кохана LuBimaya

так там один негр був! а другий- індус!

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

хто, я? та ну нафіг...

19. hunter

hunter мандрівник

:crazy:

:yahoo:бачу через мене багато хто фільм подивився:preved:
    і як він вам???

20. Кохана

Кохана LuBimaya

*наспівуючи) мороз меня не раз спасааааал.....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)