Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну де ж без логіки
    інтуїція не буває безпідставною, просто є якісь причини, які ми не помічаємо, а підсвідомість їх фіксує.
    в перший день я свій список мотивував виключно інтуїцією. Це було дійсно тупо перше враження від прочитання. Навіть не задумувався особливо чому саме так. Але не дурний придумав, що перше враження зазвичай і є найправильніше. Так от, розуміючи, що інтуіція не просто так виділила саме цих підозрюваних, я наступного дня повернувся до початку, перечитав і проаналізував більш детально , "виловив" ті непомітні на перший погляд моменти і написав великий пост із детальними міркуваннями щодо кожної із кандидатур. І цей спосіб, як бачимо, дієвий. 3 із 4 мафів, яких я назвав відразу, ними врешті і виявилися.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дякую,що цікавишся здоров"ям:)я вже майже здорова,вирвалася з лікарні,щоб нормально поїсти і пір"ячка почистити:)завтра зранку їду туди,сподіваюся,що вже випишуть,а то то уколи мене вже дістали.
    Щодо Еребуса - я до нього хотіла ще в першу ніч піти(інтуїція + щось таке проскакувало в його дописах,що мене наштовхнуло на думку,що він може бути мафом).Але ти збив мене з пантелику своїми мутними штучками:))) і я вирішила йти до тебе:)як виявилось марно,а могла б зразу боса заблочити.

Спасибі,дуже приємно це чути:)я справді дуже старалася,бо не сподівалася,що станеться такий форс - мажор і я потраплю в лікарню.Догравала з телефону,що було важкувати,але я рада,що мирні перемогли:)

3. ovod

ovod Well-Known Member

якими такими? а що не сподобалося?

4. Кохана

Кохана LuBimaya

да-да.. тоді б він мене не кокнув!

5. ovod

ovod Well-Known Member

щось я своєю інтуїцією не дуже користуюся.. тре попробувати...

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

і тоді б мирні могли програти, так що через мої штуки я поміг фактично місту....

6. Іспанка

Навіть не знаю як пояснити..В тебе така манера написання,що в мене постійно складається враження,що ти маф:)))
    Та сподобалось;)Інакше я б наручники не відкрила:haha:Он Еребус досі не відписався:)))

7. ovod

ovod Well-Known Member

два в одному називається...:)))

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

:haha:...............

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

ні, коли я маф, то я мирний...

8. Іспанка

Овод,твоя аватарка мені нагадує мене теперішню - отак я в лікарні валяюся:)))

9. ovod

ovod Well-Known Member

зато мала час відпочити трохи...

10. Іспанка

о_О:haha: афігєть...

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

і то правда..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)