Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дякую всім за гру. Мені було дуже цікаво. Шкода часу не було і людського інету. Ми б ще потягались! :)))
    Мирних вітаю з перемогою! Молодці!
    Вибачте всі, кого образив протягом гри. Така вже роль :)
    Не думав, що так швидко всі мафи спаляться...

2. victorys

victorys позитивчик :)

А Рікся все таки антикілер! А я чеснокажучи до кінця в це не вірила, думала блеф :) Але ми з самого початку не мали заміру тебе вбивати, навіть якби ти того посту не написала. Ми ще на початку гри вирішили, що будеш жити до останнього, хотілось з тобою побавитись до кінця хоч раз :)

3. hunter

hunter мандрівник

ось був би в грі адвокат, шанси мафів були б кращі! а ви всі проти нього....

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

капець, випав антикілер, а тут на тобі - живи...)))

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Всім дякую за гру! Хоч і чомусь ви вважаєте, що зіграла я нікудишньо, та все ж думаю, що із своєю задачею справилась. Хіба що могла б здогадатись, що Іспанка піде до Віки, тоді треба було не в Віку стріляти, а когось іншого перевірити. Але не встигла б тему перечитати, а без того не знайшла б 4 мафа. Дякую тим, хто мені повірив. Думаю, що в глубині душі навіть Рікся мені повірила :tongue: Виступ Сашки вважаю провальним. Але Ти міг це раніше краще зіграти і мирні б Тобі повірили. Так як і так всі хотіли вішати Віку, то міг би зразу після нас відкритись і сказати, що ми обоє мафки. Тоді б вдень повісили Віку, а Іспанка б мене вночі заблокувала, а ти б її вночі прибрав, а потім би щось придумав.. Дивуюсь, що Ти так панічно зіграв кінцівку, бо до того дописи були дуже виважені і обдумані. А все таки молодець, що спробував :)
    Роль комісара дуже відповідальна. Якби була мафкою без ролі чи мирною без ролі, то б забила на гру і тільки б заходила відмітитись для галочки. А так довелось переживати і думати, думати, думати. Перший раз перечитувала всю тему заново. Раніше тільки дещо переглядала з дописів. І скажу, що це дійсно дієвий метод, бо коли вже є якась інфа, то потім можна все разом проаналізувати і багато чого стає ясно. Одним словом, не лінуйтесь і робіть так само :)

5. Masini

Masini Well-Known Member

Не говори! В кое то веки попала роль как раз под меня. А тут облом :)

6. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Всім дякую за гру!:)

7. ovod

ovod Well-Known Member

Ура, перший раз я дожив до кінця гри :i-m_so_happy:

нірванко, вибачай що чуть тебе першого дня не повішали

віка, ти грала без змін, тому чомусь попала в підозри, а так ти грала просто супер..

кост, підозр ніяких тому і вішав... грав так само коли був комом...

іспанко, ти вже здорова? гарна гра, чому це ти запідозрила еребуса?

любима, якби тебе не пристрелив еребус то місто могло б і програти, так що еребус наполовину зіграв за мирних. І чому ти персі пристрелила?

мартіні, інтуіція звичайно добре, але без логіки... складно просто отак повірити.

дімекс, зіграв якось так ніби він маф, може тому що перший раз...

твісті, мені сподобались твої міркування - не хочеш зіграти мафом? я би вже теж ним мав бути,
    постріляли б трохи, а то персі не дає мені пістолета....

сашка - без підозр для мене зіграв до кінця... молодець

редфокс - жаль що ми тебе так рано повішали....

ріксі, то ти таки антикілер, я думав , що то мартіні з своїми оленями...

персі - ти в курсі що ти всього 10 дописів за гру зробила? я спочатку думав, що ти маф - в скайпі спілкуєшся з мафами....

еребус поміняв тактику - ти був практично в мене без підозр, точніше я підозрював тебе разом з персі, вона виявилася мирною, ну і ти автоматично...

так що мафи якби ви маньяка не вбили, то хто знає як воно би скалося...

8. Twister

Twister Well-Known Member

Тссс, палимося! :shutup:

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ----------

Взагалі, грати у вас мені сподобалося. Трошки важко було 13 незнайомців швидко навчитися розрізняти. Справді читала з папірцем і ручкою, робила помітки що де привернуло вагу, потім писала, ґрунтуючись на записах. Тому навіть не помітила, что відповідаю Костові про нього самого, використовуючи займенник "він" :)))

Також виявилося, що я не все зрозуміла у правилах. Наприклад, я вважала що якщо б ком був стріляючим - то це було б явно вказано. Так що коли Нірванка написала, що стріляла в Віку - здивуванню не було меж.

Досі не розумію, що мала на увазі Ріксі фразою
    Якщо хтось пояснить, я буду дуже вдячна.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нiрванко, відносно кінцівки... Після допису Овода з його планом я взагалі хотів здатись. Шансів не було ніяких. Диву даюсь чому ніхто не звернув на нього увагу...
    А комісаром вскрився... Бо просто не мав іншого виходу. Або сказати, що я маф, або ж що я ком. Та й там вже шансів не було. Максимум, що я міг досягти - підвіс Нірванки і один постріл. Тож я розумів, що приречений.

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я не розумію, чому ви Сашку не підозрювали. Я його підозрювала відразу, як він з Ріксі зчепився. :))) Але, як то кажуть, як тільки вилітаєш з гри, так зразу стаєш набагато розумнішим ))))))

11. Twister

Тепер особисто.

Дуже сподобалася гра Овода, Ріксі та Іспанки.

еребус - Не варто так гостро реагувати, якщо ти маф і тебе спіймали на обмовку. Я б про ту твою обмовку навіть не згадала, якщо б ви з LuBimaya не роздмухали обговорення цього на п'ять постів, зробивши резюме, що це "довіри до Твістер не додає". Засвітилися нечесними з різних команд як новорічна ялинка.

Кост. Дуже добре відбрехується, коли на ньому самому підозра. На жаль, палиться, коли розслаблений, і ще дуже сильно видно було як намагається вигородити Сашка.

Сам Сашко зіграв дуже добре, і на його кандидатуру на голосування я вийшла не за його власними діями, а за розбиттям на групи по певним критеріям при аналізі і впевненостю що у кожній групі є маф. Сашко опинився на перетині двох груп.

Нірванка і Віка - от з оцінкою вас я наробила помилок.

Нірванку підозрювала, причина - її якась надмірна обережність. Я розумію, Ком також боїться попалитися, але ну дуже схоже на мафа було. І коли розкрилася - я якийсь час не вірила. Переконав дуже довгий аналіз-заповіт хто міг би бути четвертим мафом. Саме це мав робити справжній ком. Так що молодчина.

Віка для мене якось виділялася із загалу, але от для неї я однозначно виставити знак "-" не змогла. Жодного зв'язку ні з Еребусом,ні з Костом, ні з Сашком не побачила. Довго провагавшись з кандидатурою на лікування між нею, Мартіні та Оводом вибрала саме Віку. Бач, недостатньо мені було полікувати просто мирного, хотілося статусника :sad: На жаль, розкриття Кома не вдалося.

Іспанка - на мій погляд, була найкориснішим гравцем своєї команди. Браво! :good:

Рікся - дуже сподобався твій аналіз, ставила вірні питання у вірний час. :y:

12. victorys

ну як то що, вона явно напрошувалась на кулю від мафів знаючи що вона автокіл. Вбиваючи її мафи убили б одного зі своїх :pardon: Та добродушні мафи цього разу вирішили залишити Ріксю в живих. :)))

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Чому Персі? хм... я ж маньячка... а ті маньяки такі....

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

антикіл...;)

14. hunter

hunter мандрівник

мирні ролі теж бояться, бо якщо всі дізнаються хто вони є, то їм капець...

15. victorys

очепятка ;)
    тільки не треба кричати, що мафи правил не читають :)))

16. Кохана

Кохана LuBimaya

:) ага, а щей думки читають! Бо я хотіла це написати, але передумала...

17. Twister

Тобто, те "бажаю" було про неї саму, а не побажання іншим?

Не дивуйтеся, то я просто не завжди повністю розумію українську. В мене українська як іноземна - я думаю російською і перекладаю.

18. victorys

я думаю найкреще буде спитатись в Самої Ріксі, що вона мала на увазі, але здається мені, що вона не думала, що на цей пост так відразу звернуть увагу і наголосять так як я це зробила :)

19. Masini

Masini Well-Known Member

В начале поста я сказала, что вы меня фиг повесите, даже если будете очень стараться. Это был намек на то, что у меня есть полезная абилка.
    А фразой "желаю умереть от мафской пули" я вскрылась антикиллером, как верно пометила Вика.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А точно! Прокол ведучого. Я то знала, що стріляючий, бо коли Хантер прислав мені роль, то написав, щоб я не жаліла нікого і стріляла :)
    Додала цей момент до правил для ведучого.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)