Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А по моєму молодець четвертий маф. Віку ще другого дня чуть не повішали.

2. hunter

hunter мандрівник

ніч 4
    всі живі-здорові!

Останнє редагування: 12 лис 2010
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ааа!всі живі-це добре.сподіваюся,що мафи не пропустили хід.я блокувала Сашка,тому вішаємо його.
    SАSHKА-UА

Останнє редагування модератором: 12 лис 2010
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сашка - маф! (могло ще бути, що Сашка не маф, а якби справжній маф стрілив у Сашку, то всі були б живі, бо його б Іспанка полікувала). Але є відповідь ведучого - таки маф :)

Винен: Сашка.
    Не проти швидшого закінчення дня та і гри.

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

І все одно не розумію чого мене так критикують - прожила до кінця, мафів визначила, публіку переконала, що я справжня. Чого ще треба? ;)

5. victorys

victorys позитивчик :)

Дякую вам всім,

6. Dimex

Dimex Well-Known Member

на трібуналє раскажеш!)))

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

SАSHKА-UА
    не проти сдєлать всьо па бистраму)))

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А теперь Горррбатый!
    сашка, давай виходь, як бачиш шансів нема

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Рікся красава! Аплодисменти!!!
    Я лишаю свій заповіт. Я знаю, що моя смерть неминуча, але так само знаю, що гра після моєї смерті продовжиться. Тож, якщо ви не хочете думати головами зараз, то подумайте хоч тою звивиною, на якій сидите, після моєї смерті.
    Це підстава, яку організувала Ріксія!

А тепер до Нірванки. І ти ще питаєш в чому тебе звинувачують???!!
    Та ти ж щойно пішла до мене після того, як мєнт сказав, що йде до мене! Тобто ти зіпсувала свій хід! Нікудишній ком...

9. MARTINI

вона пішла до тебе не стріляти, а просто перевірити
    і тепер вона по ідеї знає хто ти
    наскільки я розумію, вона зіпсувала би свій хід, якби в тебе стріляла

ведучий, роз"ясни, якшо ком іде перевіряти того, в кого в гостях мент, він отримує його роль?

---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ----------

от я олень, все двома постами вище нірванка розписала :)

ну сашка, куда ти ше хочеш вирулити? Комісар же написав шо ти маф. Всьо, суши весла

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти чого? о_О Ти міг виявитись мирним, а справжній маф міг скористатись нагодою і стріляти в Тебе. Тоді б не було ясно чи всі вижили, бо Ти маф, чи лікована жертва. Тому треба було піти до Тебе, щоб переконатись.
    Тепер я вже не переживаю за те, що Ти мене критикував за невдалу гру кома. Насправді я все правильно зробила і Тобі капєц. Мені ведучий сказав, що Ти - маф, тому опиратись просто смішно і безглуздо! Прийми свою поразку гідно, як мужик!

---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ----------

З допису ведучого:
    Тобто від перевірки Іспанка не могла заблокувати Сашку. Лише від пострілу і смерті.

11. ovod

ovod Well-Known Member

сашка.....................

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну а тепер саме час вам познайомитись зі справжнім комісаром.
    "Царь, очень приятно, царь, царь, очень приятно, царь..."

Перевіряв Любимую, Овода, Віку. Коли вскрились комами 2 мафи вирішив помовчати і не вносити путаниці. Все-одно одного повішали б, а іншого б я застрелив.
    Іспанка застрелити не дала...

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

З-ій ком?:)))афігєть!не мафія,а якийсь театральний гурток імені Станіславського:)))

14. ovod

ovod Well-Known Member

іспанко, нірванко як він вам вночі? протримався?

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Іспанко, не 3-ій ком, а один, єдиний і неповторний :)
    Та я вже спокійний. Я свою місію виконав. Можете мене вішати. А взавтра повішаєте Нірванку та і все. Вночі її мєнт заблочить. Ви ж після дня побачите, що повішали кома, то ясне діло хто тоді останній маф!
    Та ви б хоч би головами подумали! Овод виклав варіант 100% перемоги мирних, а так званий "ком" зливає своє НД!

16. ovod

ovod Well-Known Member

ти ж розбив його в пух і прах, бо казав що віка може виявитися комом - сашка хватить шукати логічні пояснення... вже пізно...

17. MARTINI

Сашка так гарно зіграв партію і так стрьомно її закінчує :sad:

18. hunter

hunter мандрівник

19. ovod

ovod Well-Known Member

і шо то таке?
    за закінчення дня

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Овод. Я не розбив в пух і прах. Я виклав свої міркування і піддав твою теорію сумніву. Звичайно тому, що знав, ким є Нірванка насправді! Бо будь вона комісаром, то звичайно ж 100% варіант виграшу! А вона його не використала. Як думаєш чому?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)