Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Овод, тобі роги не жмуть? Якщо Іспанка з Нірванкою домовляться і одна заблокує, а інша стрельне в мене і Дімекса і ми обоє мирні, то цю ж ніч маф пальне в Нірванку і на ранок маєм труп мирного і труп комісара. Про які подальші стрельки ти говориш.

П.С. Ми ще й не знаєм чи Нірванка ком. Кінець дня покаже.

2. ovod

ovod Well-Known Member

про подальше я написав - 100% виграш мирних.

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

знаєш, що би фрейд сказав?

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

тоді ком пристрілить нірванку та й все.

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

чи ти думаєш, що віка ком?

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну я перший раз комом.. Ще й не могла нормально слідкувати за грою. Хоч і досі не розумію в чому мене звинувачують. Мене не повішали, мене не пристрелили, я відкрилась і мені повірили. Що ще треба?

4. ovod

ovod Well-Known Member

перший блін комом :)))

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

нірванко, то як?
    в найгіршому випадку ми вже в неділю почнемо нову партію...

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

а то персі вже знудилася...

5. victorys

victorys позитивчик :)

мені залишаэться потиснути тобі руку :)
    Іду малювати стіну, прийду коли моє невинне тільце вже теліпатиметься на шибенеці.. :hang1: Хоча ні, прийду раніше, може ви ще передумаєте...у мені ще живе надія!

6. ovod

ovod Well-Known Member

я буду приходити на твою могилу і приносити квіти :give_rose:

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Овод, а ти що думаєш, що є ще третій ком? :)))
    Звичайно ж, якщо не Нірванка, то Віка! І, якщо зараз кома повішаємо, то знаєш до якого місця твої плани прикласти?

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Нірванко, звинувачують тебе в поведінці. Та й ти абсолютно нелогічна. Шкода незручно цитувати, бо з моб. телефона.
    Ось ти писала, що Віка не може буть комом, бо голосувала проти мирних, яких перевірила, а ком, на випадок смерті, має лишати мирним підказки.
    Ахрінєнну ж ти нам підказку лишила б, якби тебе вбили тої ночі. Ми б повішали мирного Мартіні. Так виходить?
    Ось чому я не до кінця впевнений, що ти ком.

8. ovod

ovod Well-Known Member

а що вже наперед написати не можна - вдруг нет пропаде або часу не буде...

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мда,ото жара пішла.Нірванко,до кого підеш?

10. ovod

ovod Well-Known Member

іспанко, ходи до мене - пожию ще трохи...

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

шось двохзначоно получилось - нічо іспанка пойме :)

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

ну то що іспанко, не томи душу... рішайся....

11. victorys

дякую, оводе, хоч тобі одному буде прикро після моєї смерті..:give_rose:

12. ovod

ovod Well-Known Member

такий гарний актор пропадає...

13. victorys

от і не стидно вам мирні брати гріх на душу? :ireful1:

14. Іспанка

Ja tak rozymiju,wo tobi perwa ni4 tak spodobalasia,wo tu xo4ew we:)))ne bojiwsia,wo ja tebe jak Erebusa do batareji naru4nukamu prukuju?:)))bidaka navit' ne vidpusavsia v temi.
    Vuba4 Ovode,ale siogodni ja ociniuvatumy Sawkuni dostojinstva:)))

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вже пояснювала - ну не могла я після ночі зразу написати "Ну всьо, я вже думаю, що Мартіні не маф", бо мене б мафи спалили зразу! Тому делікатно переключилась на другого. Та і треба було побачити хто ще буде проти Мартіні - той би міг бути потенційним мафом.

А тепер роздуми після перечитування теми.
    Овод.
    На другій сторінці дружня переписка Еребуса і Овода.
    Далі. Кост-маф навряд би посилав кома сходити до свого:

Сашка.
    Нехай він ком. Тоді знає, що після повішання мафки вже не буде сумнівів у тому, що я ком. Тоді навіщо йому зараз і надалі в мені ковирятись і підозрювати? Якби він був мафом, то б прикинувся, що шукає 4 мафа і почав би на когось наговорювати. Але він цього не робить, а це значить, що він напевно мирний, якому нічого не ясно.
    Хоча ніби-то його прикривав Еребус:
    Це важливий аргумент в сторону мафіозності Сашки.
    Далі. Іспанка відкрилась. Народ починає голосувати проти Еребуса, деякі переголосовують на Еребуса. А Сашка голосує проти Ріксі! Іспанка пише, що Сашка прикриває. Тому потім Сашка переголосовує проти Еребуса.

Дімекс.
    Цей допис може свідчити про те, що Дімекс не в одній команді з мафами, або мафи не організувались в спілкуванні. Бо якби Дімекс спілкувався з Еребусом, то б раніше помітив помилки Еребуса в укр. мові і перепитав би.
    Ще один момент. Дімекс голосує проти Ріксі, але не показує допису, про який згадує. Каже, що мовчатиме. Тоді Віка каже:
    Чи вона б таке казала про свого? Навряд. Тому напевно не маф.

Рікся. Вперто не хоче вірити в те, що я - ком. Вона навряд би аж так прикривала Віку. Хоча може вона так і подумала, що гравці не повірять в те, що це прикриття, бо аж занадто відверте. Тому Ріксю відкидати з підозрюваних непотрібно.
    Другого дня Рікся першою голосувала проти Віки. Це вона так могла заробляти алібі, тикаючи на свою. Віка образилась і у відповідь проти неї проголосувала. Правда потім переголосувала на Коста, Мартіні, щоб сліди затерти.
    Іще момент. На початку гри Мартіні написав список мафів: Еребус, Віка, Рікся, Кост. Еребус раніше ще прокоментував словами типу "Молодець". Через добрих сторінок 10, якщо не більше, мафи підняли той список (напевно їм не давало спокою як то Мартіні так вгадав) і Віка написала обурено зі страхом:
    Тож невже Мартіні всіх 100% вгадав?
    Читаєм далі.
    Чи маф Рікся посилала б мєнта до мафа Віки?Навряд.
    І ще одне. Рікся третього дня згадала про лікаря, якого вже не було. Так як мафи обговорюють можливі дії ночі (а тоді ніхто не загинув вночі і було що обговорювати), то значить, що вона не могла провтикати лікаря будучи мафом. Знач не маф.

Перше голосування. За Редфокс були Еребус, Кост, Віка (мафи). Невже всі мафи голосували за Редфокс? Якщо так, тоді маф - Овод. Бо Рікся буди мафом не палилася б, голосуючи за Редфокса. Але напевно все таки тоді 4 маф був за когось іншого. Сашка і Дімекс були за Ріксю. Може хтось з них? Так як аргументів проти Сашки більше, то Дімекса відкидаю.

Прочитала тільки 33 стор. Думаю, що достатньо впевнена в тому, що 4 маф - Сашка.

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

Я там просто хотіла Сашку виділити, а по інерції написала червоним. Голосую, звісно, за Віку.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

1. нірванка - Віка
    2. віка - Нірванка
    4. іспанка - Віка
    6. мартіні - Віка
    7. Dimex - Віка
    9. Sashka-ua - Віка
    10. овод - Віка
    12. рікся - Нірванка

16. hunter

hunter мандрівник

День 4
    повішана Віка - бос мафії (маф1)

Останнє редагування: 12 лис 2010
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якісь рекомендації щодо ночі?

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

То я до мирних, звісно :)

18. Іспанка

Yes,mu ce zrobulu!teper trumajte kylaku,wob ja bosa vgadala...nagadyju wo ja piwla do Sawka-ua(zapovit na vupadok mojeji smerti).Ira,do kogo idew?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Теж до Сашка іду. Хоча, якщо не він все таки маф, то справжній маф може піти теж до Сашка :))) Короче, в Сашка сьогодні буде непогана вечірка! :)

20. Masini

Masini Well-Known Member

Ну что могу сказать - Вика молодец. Она, зная того или нет сыграла на тех составляющих, по которым я вычисляю мирных. Ошиблась на мелочах, которые, я надеюсь, она исправит. Потенциал есть. На будущее - тщательнее продумывай ходы. И да, ты не играешь след партию ;-)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)