Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

та ти що, а я думаю, що їм не до сміху, адже тебе розкрито і залишається знайти четвертого.
    і хто б казав..
    не забула придумати, а хотіла подивитись, що ти напишеш і кого будеш підозрювати. До Овода я ходила. А ти?
    Рікся якби я написала, що мені здається, що Твістер мирна, то мафи б запідозрили, що я могла її перевіряти, так як на той момент Твістер мало дописувала в темі і ми про неї нічого не знали...Пізніше я мала намір відвести від неї підозри але не встигла.. А впєчатляє тебе те, що нірванка перевіривши мартіні голосувала за нього?
    щось я ні разу не бачила, щоб ти виважено робив якісь висновки в цій грі, а такі впевненні погрози "будеш після Віки" мирності тобі зовсім не додають.
    Рікся на той момент ти мене просто вивела з себе своїми підозрами, але якщо ти помітила, я пізніше написала, що у мене є більші підозри що до інших гравців і змінила голос.
    з яких двох?

Карочє, я поняла, що вішаєте ви мене :sad: ну як я вас маю ще переконати, що я справжній ком?? Мартіні чого ти на мене взївся, того, що я тебе кожної гри підозрюю чи що? Я бачу, що ти навіть на хвилинку не припустив, що я можу бути мирна.

добре, буду чекати :)))

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по-моєму сашка маф... Вони обидвоє однакові аргументи наводять.

3. Masini

Masini Well-Known Member

А мафы стало быть стреляли в тебя? Глупо с их стороны получается...

Угу, с Оводом или с Димексом. По-любому )))

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ja tak zrozymila,wo viwajemo Viky,tak?ce dobre.maju zadymky,kogo blokyvatu,napuwy bluz4e do kincia dnia.til'ku b ne pomulutusia...

5. MARTINI

гражданє бандіти, ви акружени, сапратівлєніє беспалєзна

6. victorys

глянула на аватар (с) :)))

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я ж писала, що я в Тебе стріляла! І ще питала в ведучого в чому справа, бо хоч би одна жертва мусила бути. Але не подумала, що дія мєнта може і блокувати і лікувати одночасно.
    До речі, от ми тут шукаємо 4 мафа. Чому не скажеш ким є Овод? Мирний? Маф? Ми б могли хоч одного підозрюваного зі списку виключити.
    Я це пояснила вже. Але бачу що даремно, бо Ти не читала моїх дописів.
    Взагалі то ком має передбачити, що якщо його приберуть, то має писати такі дописи, щоб залишити мирним підказки. Якщо Ти б перевіряла Ріксю і Твістер, то б не писала про них нічого поганого, щоб не плутати мирних. А Ти це робила, при чому двічі. Та і кожної ночі Ти могла б бути прибити. Чому не залишала якихось підказок? Так як я це зробила перед цією нічкою. Бо знала, якщо мене вночі приберуть, то решта буде перечитувати мої дописи, щоб знайти результати перевірок. А Ти про це не думала, бо Ти не ком.

8. victorys

Овод мирний :)

9. ovod

ovod Well-Known Member

а що по-твоєму відсидітися в тіні означає?

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

іспанка ходила, ти ходила, а я нічого не памятаю....

мирніше нема куди....

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

нірванко, добре бути комом, в разі чого просто відмазатись...

Останнє редагування: 12 лис 2010
  10. hunter

hunter мандрівник

1. нірванка віка
    2. віка нірванка
    4. іспанка віка
    6. мартіні віка
    7. Dimex віка
    9. Sashka-ua
    10. овод віка
    12. рікся нірванка

11. MARTINI

Ну точно сашка маф

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти про що? Комом бути дійсно добре, але і дуже відповідально. Треба все добре обдумувати..

13. ovod

ovod Well-Known Member

вечір покаже....

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

ага, смішно було б тебе повішати в перший день..

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

еребус ще був тоді проти цього....

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

нірванко, в кого будеш стріляти в дімакса чи в сашку?

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Стріляти не хочу, бо впевненості нема. Буду перевіряти. Потім напишу кого.

15. ovod

ovod Well-Known Member

в одного стрілити, а другого заблокувати і все...

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не варіант, бо може бути -2 мирних після ночі. Тобто 4 мирних і 1 маф. Хм.. Хоч то і не найгірше. Якщо приб'ють Іспанку, то не будемо знати, до кого походила і кого вішати завтра. Хіба що раніше вона напише, а ми потім по результатам зорієнтуємось. А якщо приберуть мене, то не будете знати результати перевірки.
    Берусь перечитувати тему. Може щось знайду.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пф... Я з вас в шоці! Тупішої сторінки ще не читав!
    1. Мартіні ОЛЕНИЩЕ!
    2. Овод просто олень.
    Одного вбити, іншого заблокувати, а маф спокійно зробись свою справу?
    3. ВЕДУЧИЙ, ЧОМУ МІЙ ГОЛОС НЕ ЗАРАХОВАНО? ВЖЕ БІЛЬШИХ ЛІТЕР НІЖ ЦІ В МЕНЕ НА ТЕЛЕФОНІ НЕМАЄ!

Нірванка. Якщо ти ком, то найхреновіший за всі ігри. Без образ.

18. ovod

ovod Well-Known Member

тоді той що заблокований і ти вішаєте когсь, а другого в ночі стріляєш, якщо ще потрібно буде.

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

правильно, краще просто втратити кома або мєнта

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

або не ти якщо тебе пристрілять..

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо Нірванка ком, то хай Іспанка йде або до неї, або до Ріксії. Але нам не говорить до кого! Мафи тоді не знатимуть чи можна в кома пулять чи ні.
    Звичайно я розумію, що тим самим вона може заблокувати дії кома, але побачимо чи ризикне маф стріляти не на 100%, залишившись один проти скількох мирних.

20. ovod

ovod Well-Known Member

якщо нірванка вночі стріляє, а іспанка когось блокує, то на ранок маємо
    таких мирних

нірванка, іспанка, мартіні, той що був заблокований,

тільки мафи когось з цього списку приберуть.
    лишиться 5 гравців, троє точно мирних,
    троє вішають одного, якщо він не маф, то вночі якщо є ком чи мєнт - стріляють чи блокують відповідно. кінець.

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

це буде в тому випадку, якщо цієї ночі не заблокують чи не пристрелять мафа...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)