Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

дякую оводе :give_rose:
    напиши хоч хто там ще зі мною в мафіозній банді крім Коста та Еребуса звісно, щоб я посміялась :)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені нема чого виправдовуватись. Моя совість чиста. Просто висловлюю свої думки, бо може комусь пригодяться.
    Інтуїція. Ти якось так дивно пишеш.. Ніби вже знаєш, що все відомо, а ще пробуєш щось викомбінувати.
    Потім поговорим :)
    Та ви і так вже з нас насміялись вдосталь. Мало?

Ставлю 8 до 10, що четвертий маф - Дімекс. Конкретних доказів нема, дописами не підверджу. Оціюю по поведінці загалом. Хоча він новачок і може то така манера. На це і лишаю 2.

3. hunter

hunter мандрівник

день 3
    одноголосно повішали боса мафії Еребуса і його теж не взяли на роботу...

4. Masini

Masini Well-Known Member

Мафы, ком, давайте быстренько ходите, раньше день начнем

5. victorys

не поняла?

6. hunter

hunter мандрівник

то по фільму... він труп одним словом)))

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Пишу з телефона.В двох словах-не подобається поведінка Віки та Нірванки-аж занадто намагаються довести свою мирність.Де Дімекс?нд не міняю.

8. victorys

аааа, забула, чо ми по фільму граєм :)))
    П.С.я в душ, так що не панікуйте, що мене не буде пів годинки :)

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якшо шо - завтра вішайте Віку і подумайте про Дімекса!
    Я не намагаюсь. Тільки відписую на питання і все інше. Мені нікому нічого доводити не треба.

10. victorys

Не знаю на рахунок нірванки, але я з отанніх сил пробую переконати мирних не робити помилки, та бачу що марно... в той час як мафи сидять тихенько. От власне де Дімекс та Сашка???

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

якшо що????

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну якшо Ти мене прибереш вночі :)

12. hunter

hunter мандрівник

НІЧ 3
    всі і надалі шукають відповідь на поставлене запитання...

13. victorys

я тебе не приберу, бо у мене нема пістолету, ще раз повторюю.

14. Masini

Masini Well-Known Member

Нирванка, а теперь расскажи нам, что тебя подставили и мафы специально не выстрелили, чтобы все подумали, что ты - маф

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

А вообще можешь уже начинать вскрываться. Ты кто? Ком или антикиллер?

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ніч вже закінчилась?напишіть бо це важливо

16. Masini

Masini Well-Known Member

Нирванка

За окончание дня

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Закончилась, закончилась

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бляха, то все через Тебе, Хома-невера!!!!!
    Не розумію що сталось. Я стріляла в Віку, бо вона маф - такий був результат попередньої перевірки. Якщо мене мєнт блокував, то чому нема жертви мафії?

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

В першу ніч перевіряла Любімую, в другу - Мартіні. Мартіні мирний.
    На питання - чому після 2 ночі я все таки перший голос за Мартіні дала, зразу відповім. Перед тим писала, що він в мене дуже ймовірний кандидат. Тому не хотіла мафії спалитись, що я ком кажучи, що тепер Мартіні не маф. Та і хотіла перевірити хто з ймовірних мафів мене підтримає.
    Завтра буду знову стріляти в Віку. Сьогодні треба знайти четвертого. І вуаля :)
    Іспанка, Ти до кого ходила? Бо може вона до жертви пішла.. Але тоді чому маф живий? Нічого не розумію. Мафи постріл прохлопали? Але ні. Хантер перепитував мене за НД, знач і їх перепитував, щоб змогти швидше ніч закрити.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

Так що Рікся, обламайся! :tongue:

18. Masini

Masini Well-Known Member

Еще комиссары есть? :)

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Аааа!!! Якщо мєнт іде до того, в кого стріляють, то він його блокує і лікує одночасно? Тоді все правильно! Віка не загинула, бо була полікована, і не вистрілила, бо заблокована! Знач вона - бос!

20. Masini

Masini Well-Known Member

Ни за что. Убежусь в твоей мирности либо когда ты умрешь, либо в конце партии. А обламываться мне не за что. Если мирная - сама виновата, что поставила себя мафом: тот твой пост в рамочку надо ставить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)