Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

не знаю, можливо дімекс або сашка.
    та мене досі мучає питання чому мафи ще не прибрали ріксю з мартіні :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

дякуєм, ви б нам зараз дуже пригодились..:sorry:

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

бо я оприлюднив свій список :) якби ви прибрали мене , то це було б точно доказом того, що я правий :)

Потрібен четвертий маф. Я думаю, що якщо після цієї ночі комісар вскриється і розкаже, кого вже перевіряв, то ми б вирахували четвертого тільки так.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я вже теж так подумала :)))
    Я ще в темі зголошення перепитувала за роль мєнта, бо толком нічого не розуміла і хотіла вияснити всі сумнівні ньюанси до гри.
    Якщо вірити стереотипу про те, що мафи правил не читають, то ХТО Б КАЗАВ, Овод! :)
    Ну бо в Тебе така гра може - бути в тіні Ріксі. Вже не першу гру голосуєш так, як вона, навіть якщо ви і в різних таборах. Може то якась любов? ;)
    Сашка взагалі зауважив, що Іспанка могла попасти в лікованого. Я до того не додумалась. То чому не кажеш, що Сашка Еребуса захищає?
    Після гри скажу, просто в мене був один момент, коли довелось піддати зізнання Іспанки сумнівам. Тому і шукала пояснення яка б ситуація могла бути ще, окрім потрапляння мєнта в боса. Але зараз вже все вияснила і довіряю їй.
    По моєму, Ти сліпо зациклилась. Вже не дочекаюсь, коли всім відкриється моя роль і Ти конкретно обломаєшся! :girl_blum: Твоя самовпевненість смішна. Ну давай, ходи до мене нічкою! :preved:
    Кому потрібний захист від пострілу мафа. Це краще, щоб ком вижив, ніж мєнт би вгадував хто є можливим мафом і даремно витрачав можливо останній свій постріл..
    Приходить. Мало того, я впевнена на 100%, що Ти помиляєшся, бо до мафів мене відносиш, а я не маф. Тому всі Твої теорії про мафів - брєд, бо, якщо Ти - ком, то ще в жодного мафа не попала. Тому зараз можеш навіть 3 мирних точно знати, а мафа жодного.
    А мафи звідки таке можуть знати? о_О
    Ну так Іспанка ж може Тебе врятувати!
    По моєму, Ти з мене просто гониш.
    Мєнт не тільки блокує, але і лікує!! Мафи, перечитайте правила!

За закінчення дня.

4. ovod

ovod Well-Known Member

значить згідна, що нірванка маф?

мафи якраз мали б знати, що робить мєнт, а я не мєнт тому не вникав сильно..

може в мене така тактика....
    і взагалі, не відшуковуй тут скриті мотиви, а шукай мафів,
    бо крім виправдань нічого не бачу

5. victorys

а на рахунок Ріксі як думаєш, чому вона ще жива? І не треба звертатись до мене на "ви" ;)
    шо значить згідна? з ким згідна? Я припускаю, що вона може бути мафом, так як в її останніх дописах були суперечності. А ти як вважаєш зараз?

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я теж не мєнт, але ж сидіти скоавши руки нудно. Може рольовикам більше відомо і можуть якісь конкретні висновки робити.. А бути сєльодкою не можу. Для того і шукаю всякі зачіпки :)
    Я вже знайшла :) Еребус, Віка і Кост.

7. ovod

ovod Well-Known Member

думаю маф, бо інших варіантів не бачу і вона не підказує...

8. Masini

Masini Well-Known Member

Эм... Ниче не забыла? А еще одного? ;)

9. ovod

ovod Well-Known Member

ну і який смисл писати тепер еребуса і коста, ти мені останніх напиши
    тобто віка маф? так нірванка?
    а хто останній?

10. victorys

молодець, якжеш ми раніше не додумались..

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

четвертого не називаєш бо боїшся, що якщо назвеш справжнього мафа, то тобі повірять, а якщо мирного, то ком, який його провірив відразу буде знати що ти маф. Страшно спалитись?

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще один в процесі. Щоб сказати точно, мушу ще переглянути тему. Не хочу писати без конкретних доводів.
    Та нашо вам думати, якщо ви знаєте хто є хто? ;)

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Я не боюсь, я хочу цього! Хочу знайти 4 мафа і щоб мені повірили! Але в мене обмежені можливості, як і в більшості.
    Щодо кома, то думаю, що він і так сьогодні до мене піде, бо і так вже ясно, що ти - мафка, а інших настільки вірогідних кандидатур нема.

12. ovod

ovod Well-Known Member

гарно обоє спалилися,
    віка, коли сказала, що нірванка не скаже останнього мафа, бо ком буде знати що він мирний.
    віка звідки мирний може знати хто 100% маф?

а нірванка, бо цього не побачила, а почала виправдовуватися.

13. victorys

це на якій такій підставі я являюсь вірогідною кандидатурою? Може на підставі списочка Мартіні? мм?

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

овод ти здається не зрозумів що я написала.Дивись, якщо нірванка маф і пише на приклад що вважає, що ти четвертий маф, а тебе провірив ком, який на 100% знає, що ти мирний, тоді ком буде знати, що нірванка бреше. Ось що я мала на думці.

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну ніфіга собі! Це я їх знайшов!!! :)

15. ovod

ovod Well-Known Member

а хто довів що вона маф?
    а якщо вона не маф, то твої міркування неправильні.
    і якщо нірванка маф, то для чого вони потрібні?

16. Masini

Masini Well-Known Member

А где виновник торжества собственно? :)))

17. victorys

три рази перечитала поки зрозуміла твої питання.
    1. ніхто не довів, що вона маф.
    2.згідна, якщо вона не маф, то мої міркування не правильні
    3. Як то для чого вони потрібні? кожен в цій грі висуває якісь свої теорії та міркування, часом вони можуть бути не зовсім правильні, а часом навіть дуже влучні. Якщо б ніхто не писав ніяких міркувань, то як тоді грати?

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Рікся, якщо ти мирна, то як думаєш чому ти ще жива? Бо Мартіні не хоче мені на це питання відповісти :)

18. Masini

Masini Well-Known Member

Потому что есть риск попасть на антикиллера. За это спасибо тебе :give_rose:

19. victorys

ну бачиш, я старалась, а мене не дооцінювали :blush:

20. ovod

ovod Well-Known Member

молодець, ти просто супер маф.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)