Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Овод,ти що вже забув,як я з тобою ніч провела?Ай-яй-яй,яка в тих мужчин коротка пам"ять:)))

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

:banned::banned::banned:

Класно ти навиключала! Може Нірванка тоді Комісар? Бо ти бачу не проти мирів перевішати..

3. Іспанка

Сашка,та ти чого до того допису вчепився?Решти не читаєш?Еребуса треба вішати..
    Блін,Сашка ж Еребуса прикриває...

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Та я то знаю..Но бліііііін..Треба подумати добре,кого блокувати..

4. ovod

ovod Well-Known Member

всіх запамятаєш... жартую.. як тебе не запамятати, ти ще тоді питалася на кого я похожий..

5. Masini

Masini Well-Known Member

Иди начлен, если мозг не можешь включить. За всю игру нихера толкового не сказал, фигней маешься, еще и других подбиваешь... Для безмозглых: из четырех человек все четыре мафами быть не могут, ибо один маф уже сдох! Поэтому кто-то из них должен был оказаться мирным! И все понимают, что это все теории, которые вообще могут несоответствовать действительности, а ты... *перед глазами всплыло слово БАН и она решила остановиться...*

6. ovod

ovod Well-Known Member

різниці немає, якщо віка і нірванка мафки.....

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Натупив трохи. Впевнений, що маф - Ріксія. Але ж є ще троє. І, якщо ти й справді ходила до Еребуса, то зараз однозначно його тре вішати (тоді є імовірність вгадати його заступника і ще ніч пройде без жертв. Рікся - з високою імовірністю (наближено до 50:wacko: заступник.
    Винен: Еребус

Ще не факт, що Іспанка не блеф.... Чекаємо.

Ага. А тепер побачив, що ти мене спалила і швиденько вирішив виправитися.

8. ovod

ovod Well-Known Member

персі, спати лягай, чоловік вже певно чекає, а ти тут відсиджуєшся :)))

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

еребус, що не маєш що сказати?

9. Іспанка

Я думаю,він ще не відійшов від ночі зі мною:))) Я здається забула наручники відімкнути:)))

10. ovod

ovod Well-Known Member

віка точно маф, бо була на форумі, ще й відписувала після вскриття іспанки, а не відрегувала

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

:haha: я під столом

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

іспанко, то кого блокуєш?

11. Іспанка

Моя наколота попа підказує,що тре блочити Віку:)))

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

О,то ти теж навчився з - під столу писати?:)))

12. Masini

Masini Well-Known Member

Угу, напиши пока не ушла, чтоб мы знали

13. Іспанка

Думаю,що треба Віку блокувати..

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Всьо,йду спати,бо на 8 маю бути в лікарні. Удачі мирним,спробую зайти з телефону.
    Всім чмоки - чмоки:)

14. ovod

ovod Well-Known Member

у такого вчителя - гріх не навчитися....

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

:nyam2: ...............

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

тоже пора йти...

15. victorys

victorys позитивчик :)

віка була на форумі, але зазвичай щоденно під кінець дня іде в душ, щоб змити втомленість буденного дня, форуму при тому не виключаючи, тому я не знаю о якій годині мене вилогінило, душ примаю близько пів години, ще якісь пояснення тобі потрібні?
    Я зараз сама пробую розібратись хто на чийому боці, еребус явно маф, іспанка йде до мене. Ок. Інших варіантів не розглядаєм?

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

фіііііііііііііі
    ріксі, ти дівчина, чи просто жирний лисий жлоб з жіночим ніком?

17. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, он меня достал! Нервы у меня не железные. Можешь считать меня каким-то там лбом, можешь давать мне бан, мне пофиг. С ним в одной партии я больше играть точно не буду, нервы дороже.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ой бідна ж ти нещасна!!!!

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:26 ----------

Він самий.

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Все.. Я в душ і спати. Взавтра (чи вже сьогодні) в 5 ранку вставати на електричку. Інтернету там немає, тож перейду на мобільний.

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Вже сонний і не дописав речення. Там малось на увазі в селі. :)

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та коли то було! А було це вчора перед вчорашніми результатами голосування.
    Зараз думаю, що Мартіні мирний, а Редфокс вже нема навіть.
    А зараз підозрюю у мафстві Еребуса і Сашку.
    Сашка підтримує думку Ріксі про мене, щоб до мене мєнт вночі пішов і заблокував, бо думає, що я ком. Та і таким чином прикриває інших мафів. Бо навіть якщо мафи мене і не приб'ють наступної ночі, то мирні зможуть повісити, бо іншого кандидата не буде. Сашка навряд бос. Думаю, що він відводить стрілки від боса, поки сам ще живий.

Голосую проти Еребуса, бо вірю Іспанці.

1. нірванка - Еребус
    2. віка
    4. іспанка - Еребус
    6. мартіні
    7. Dimex
    9. Sashka-ua - Еребус
    10. овод - Еребус
    12. рікся - Еребус
    14. еребус

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Хм.. А Іспанка-мєнт часом не могла піти до антикілера, в якого стріляв маф?
    Чи тоді б маф мав загинути?

ВЕДУЧИЙ, ТОБІ ПИТАННЯ.

---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Іще. Думаю, що Рікся - ком, бо дуже впевнено пише про деяких гравців. Думаю, що мафи це помітили і приберуть її вночі. І думаю, що вона ще не попала на мафа, бо поки що найбільше хоче мене позбутись, а не когось іншого.

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

Тому Іспанко, краще піди до Ріксі, Ти можеш її врятувати. Хоча ні.. Рікся може в когось вистрелити. Але якщо вона збирається в мене стріляти, то краще Ріксю заблокувати. Тоді виживе 2 мирних :)

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Ааа, ще думаю, що маф - Віка. Бо вона була після того, як Іспанка відкрилась, а не проголосувала.

Останнє редагування: 11 лис 2010
  20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Блін, не дадуть сьогодні поспати... Тільки прийшов з душа, прочитав ще один "брєд" і прозрів.

Ану скажи коли це я підтримав таку думку Ріксії про тебе? Цитату в студію!!!

Вона могла прийти до любого мирного, в якого стріляли і так само врятувала б його.
    Читати треба правила!

І ще цікаво... тут тобі пише:
    А потім зразу ж в наступному дописі:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)