Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та немає за шо!
    А може мафія вже вийшла на ментальний рівень? І їм більше не потрібно нічого писати чи говорити мій собою? :)))
    Зараз розіб'ю всі галогенні лампи і ввімкнеться аварійне освітлення...
    Майте хоч трохи терпіння!!!

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Та... а до речі, де маніяк? :)

2. ovod

ovod Well-Known Member

немаю вже сили терпіти... забагато я кави випив...
    та розбий вже ті лампочки...

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Овод вчителем працює???Я відчувала,жи таким мутним може бути тілько собрат по професії:))):)))

Я тут:)))Ото приповзла з олімпіади і зразу до вас.На усному не дали дітей помучити,то я вас зараз тут помучу...своїм голосним кашлем:)))

4. -Erebus-

Розбито... Ну що там?

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

О! Іспаночка тут! ;) Які в тебе ідеї? Як прочитати що написано на листе? Чи взагалі там щось написано?

5. Іспанка

Можна спробувати олівцем легенько помалювати по листі..Текст же ж міг був просто витиснений на папері(до приладу,писали ручкою,в якій немає чорнила - тобто букви залишаються витисненими на папері,але їх не видно).Якщо такі букви замалювати олівцем - вони проявляться..

6. Кохана

Кохана LuBimaya

о.
    я вже прийшла..
    на вуличці була зі своїми дівчатками...
    так що ж там написано, на тих папірцях? оводе, ти поцілив чи ні?

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Іспанко, як олімпіада пройшла? розумні нині діти?

7. Іспанка

Овод щось ніяк не прицілиться:)))

Є різні діти,направду..Але мене шокує,що при тій кількості годин іноземної,які мають діти в спецшколі,вони настільки жахливо пишуть твори..Усне не чула,бо перевіряла в той час письмо..

8. -Erebus-

За правилами іспиту заборонено:
    1) Пошкоджувати якось свій аркуш!
    2) Покидати кімнату!
    3) Намагатися звертатися до охорони чи організатора!
    Всі правила є правилами організації! І треба дати відповідь лише на одне питання, але яке саме питання нам не відомо! Поки...

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Іспаночко, а що поробиш... Лише з підручників мову важко вчити, якщо би вони дивились кожного дня мультфільми чи фільми іспанською... Читали книги, спілкувались хоч би де з іноземцями!.. А так скільки би не було годин, який би добрий не був вчитель - більшість дітей не зможе вивчити мову просто тому, що не розумітимуть на підсвідомому рівні нащо вона їм!
    Але щось мене понесло!:)

9. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Овод, а навіщо тобі маньячка?:dntknw:

Для води?:)))

Завтра школа,так що буду о 15-їй у компа тіки:sad:

Не забудьте повішати

10. Іспанка

А хто сказав, що ми його пошкоджувати будем?Хіба писання олівцем по папері означає його пошкодження?

Я це все знаю і розумію.Власне,коли йдеться проо усне мовлення - так,ти цілком правий,бо тут вже йдеться про швидкість реакції,чи дитина вміє думати іноземною мовою,рівень лексичних,граматичних навичок..А з письмом інша ситуація - при письмі дитина має більше часу на роздуми і,відповідно,може сама себе контролювати,виправляти помилки.Власне усний тур діти здали краще ніж письмовий.Принаймі у 9 класі,де я була в журі.

11. -Erebus-

Обов'язково! :)))

12. Іспанка

Напевно, щоб краще прицілитися можна було:)))

Тебе?:)))

13. -Erebus-

Саме так! Тобто відповідь треба дати усне... Але яке питання? Цього ми поки не знаємо!

14. Іспанка

Ясно..А те,що Овод його "водичкою":))) полиє - це по - твоєму не пошкодження?

15. ovod

ovod Well-Known Member

млін, не встиг відійти як хтось пописав по листку: мафи Персі, Еребус....

дайте резинку, тре стерти поки не побачили....

піду цілитися... може щось буде....

поцілив....

але нічо не видно... темно....

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

висохне...

16. -Erebus-

А він в Персі її аркуш відібрав...
    Точно мафія! :) Овод здавайся одразу! І ми обіцяємо тобі швидку смерть! :)))

17. Іспанка

Ага,і безболісну:)))

А що,Еребус вже всі лампи порозбивав?Бо в мене від кашлю зірочки в очах,мені і без того світло сяє:)))

18. ovod

ovod Well-Known Member

якби я хотів, то просто подер би свій листок... куди ж швидше і простіше..

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

всі, просто ще не включилося резервне освітлення...
    а от вже і включилося...

на листку нічого немає.... не попав...

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

іспанко, відвернися...

19. Іспанка

Щось ти невдало прицілився:)))Певно тепер черга Еребуса прицілюватися:)))

20. ovod

ovod Well-Known Member

любима, а ти куди дивишся?
    грай...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)