Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Я ото тут подумав:
    Дімекс

Щось по-моєму він прикидується таким тупим і нічо не знаючим:ireful1:

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мартіні, ти знову гадаєш на кавовій гущі! Всю гру в тобі так! Думаю мафія - Кост, Вікторис, Мартіні, Дімекс або Ріксі (Ріскі взагалі ніколи не можна викреслювати з списка підозрюваних)!
    Інших вважаю поки мирними!

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

побуду ведучим :)

1. нірванка дімекс
    2. віка мартіні
    3. кост - дімекс
    4. іспанка кост
    6. мартіні віка
    7. Dimex овод
    9. Sashka-ua рікся
    10. овод - кост
    12. рікся віка
    14. еребус кост

4. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Корче іду на стадіон(Карпати-Арсенал),ше до вечора сподіваюсь зайду,не наробіть дурниць!;)

5. MARTINI

гляньте як кост спокійно реагує на те що його вішають. Кажу ж, мафи домовилися його зливати щоб прикрити свої організовано злочинні дупи!

6. Dimex

Dimex Well-Known Member

Це наклеп і водночас тупість з твого боку) дивись щоб потім не жалів що ти такий сліпець або мафіозі чортів. Кстаті я ото думаю і переголосовую
    КОСТ

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Овод, насправді я мало зосереджена на грі, бо не маю списку голосування, не маю нотаток, покладаюсь лише на память. Але з другої сторони, коли читаю біля 10 сторінок зразу, а не по кілька дописів регулярно, то картину гри краще видно.
    Я ще не доїхала додому. Пишу з-під вокзалу. Не встигаю ніяк перед закінчення дня, тому зараз вискажусь.
    Мартіні. Не комбінує так, як коли він маф. Тому вже остаточно вірю в те, що він мирний.
    Віка. Ніби нервується. Не пізнала її достатньо добре в минулих іграх, тому важко сказати ким може бути. Переконуюсь до неї через докази інших, яким довіряю хоч трохи.
    Еребус. Не переконана щодо нього, бо в останніх іграх, коли він був мафом, а я знала про це, то він так палився, ну так палився, що просто була в шоці від того, що ніхто це не помічає! Тому хоч зараз і хочеться послухатись інших, але все таки почекаю. Може спалиться :)
    Кост - суцільна непонятка.
    Решта всі теж якісь не чітко виражені. Тому нехай буде Віка.

8. MARTINI

давайте хто там ще тормозить вішайте віку. В принципі кост теж не найгірший варіант на повішення. Просто охота мафам насолити які вирішили коста злити :)

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я знаю: я палюся, що мафія, навіть коли є мирним! :)))

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Кост Мафія - тут майже всі з тим згодні, не слід нічого мутити, мафія - вішаємо!

10. victorys

victorys позитивчик :)

ну та не хай, ніби так невинно, але всеж. А ще пару постів тому вважала мене мирною, аяяй :nea:
    ти хотів напевне сказати зливайте, нє? ;)

Мартіні+Рікся+Нірванка, хто ще з вами четвертий?

11. Masini

Masini Well-Known Member

C нами еще на самом деле трое. Трое мирных. Все остальные - мафы

12. victorys

задля цікавості переглядала останні пару сторінок поспіль...Ось останній сьогоднішній допис від ріксі написаний в 12:18
    Коли я запитала чому? і чи вона боїться щоб знову не повстало питання про її повішання вона так і нічого не відповіла. На форумі востаннє була пару хвилин по 19-тій. Рікся тобі нема що сказати, чи ти не хочеш нічого говорити, щоб знову не привернути своєї уваги? Мартіні браво. Роблю висновок, що
    Рікся може бути босом, тому Мартіні так гарно і непомітно відсунув її на дальший план, а всю увагу зосередив на мені. Не вже ви цього не бачите?
    А ось тут Мартіні грамотно вказує комісару і не тільки, куди вони мають сходити вночі.
    це була перша вказівка куди хто має сходити. Потім була наступна:
    [QUOTE='MARTINI;741978']Боса нам зараз краще не чіпати, треба щоб до нього сходила дівчинка мент[/QUOTE]

Доречі, Мартіні, я забула спитати звідки ти БД взяв, а?
    А по друге я думаю що мєнт та ком самі вирішать до кого йти вночі, без твоєї помічі.

13. Masini

Masini Well-Known Member

Что-то сегодня скучновато... Ползала раком пол часа под столом, чтоб долбанный кабель интернетовский починять... А вы тут молчите все... Грустьпичаль...

14. victorys

о! про вовка промовка

15. Masini

Masini Well-Known Member

Дорогая моя Виктория, я вообще ничего не боюсь. И не надо опять врать. Ты не спросила "почему?". Ты спросила "потому что случайно тебя снова повесить могут?". Что я тебе на это должна была ответить я до сих пор не понимаю :))) Если хочешь на свои вопросы получать четкие ответы - задавай четкие вопросы.

У меня не было нета, лазила с телефона. Точнее он какбэ был, но меня выкидывало постоянно. Вот сча вроде починяла.

Викторис, я очень, ну просто ооочень люблю, когда на меня обращают внимание, а тем более пытаются вешать. Так что не пиши ерунды.

Чо, я уже не антикиллер? :haha:

16. victorys

Раз ти обламала мою теорію про антикіллера,то значить ти маф!
    про антикіллера я вже пояснювала. Я навмисне наголосила тамтой твій пост, бо думала, що ти ним всеж таки не є, але тоді є шанс, що ти виживеш і мафи поцілять в іншого антикіла. Потім ти сама признала, що це не так, тобто моя теорія розвіялась.. І тепер я більш ніж впевнена, що і цю ніч ти переживеш, бо ти маф.
    Карочє надоїло мені гризтися з тобою та мартіні.
    Надіюсь інші мирні та рольовики зроблять собі з того якісь висновки.
    І взагалі маю враження що зараз відбувається сцена одного актора, а всі інші десь по куточкам спостерігають за цим з боку. Я не маф і як це вам доказати зараз не знаю. Якщо я виявлюсь мафом я наступної гри не гратиму, обіцяю!

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тихо тут у вас..Перечитала сьогоднішні дописи.Вікторіс мені стала підозрілою, бо щось вчепилася Ріксії,як реп"ях до кожуха,та ще й думку міняє - то Рікся антикілер,то бос мафів(Віка,визначся,ась?;) ).Спершу не розглядала її кандидатури,але після дописів Мартіні,які мені здалися доволі переконливими,та й після Вікіних,скаладається враження,що вона одна з мафів. Такшо цілком можливий квартет Вікторіс - Еребус -Кост - Дімекс.Хоча бере мене сумнів,адже ніхто з гіпотетичних мафів ще досі не спалився(Дімекса поки до уваги не беремо - новачок у грі).ІМХО,серед мафів є хтось явно досвічений,адже доволі непогано грають.

18. ovod

ovod Well-Known Member

люблю такий театр...
    взагалі-то тебе ще не вішають...

19. Masini

Masini Well-Known Member

Ну и ладно. Кост

20. ovod

ovod Well-Known Member

надіюсь кост не ком :)))

Статус теми:
Закрита.