Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

бо раптом знову тебе повішати можуть? Щось ви з мартіні якось разом співаєте...

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

робимо висновок
    бос мафії Еребус або Ріксія
    Боса нам зараз краще не чіпати, треба щоб до нього сходила дівчинка мент

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

поплила стопроцентів... Я майже впевнений що бос Еребус

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

овод, підключайся. Коста може перевірити комісар

3. ovod

ovod Well-Known Member

або віку.............

4. MARTINI

коста зливають мафи. Якщо він їм не потірбен, значить він потрібен нам :)

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

якщо ріксі не при ділах, цікаво, хто четвертий........

5. victorys

справді овод підключайся! давайте повірим Мартіні, повішаєм мене і заслужено віддамо перемогу мафам :good:

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

забула дописати МАРТІНІ

6. MARTINI

ти ж тільки шо Еребуса або Ріксі збиралася вішати, ніби то тоді є шанс для міста :)

ех, віка, віка... всю гру мафії обламала :)

7. victorys

Бо за твоєю теорією саме еребус, рікся я та кост мафи. Я знаю, що я мирна, тож за себе голосувати не стала б, ти сказав що Коста зливають, значить лишається двоє Еребус або Рікся. Я б переголосувала на них, якби були вагомі докази іх мафіозності, а ти на рівномі місті робиш якісь безсенсовні висновки, чим і переконав мене у своїй мафіозності. Роскажи мені чого ти ріксю на кінець свого списку кинув? Щоб зосередити зараз всі підозри на мені і відвести від неї увагу, чи як?

8. MARTINI

бо вона дала найменше підстав щоб її підозрювати. А ти накосячила вже цілий вагон :)

9. victorys

ага, добре хай тобі буде.
    в черговий раз переконуюсь, що "тише едеш дальше будеш". Чим більше пишеш та пробуєш зробити логічні висновки, тим більше шансів, що мафи обовязково знайдуть якусь зачіпку і роздують це на стільки, що зроблять з тебе боса мафіі. Ось як получається.
    А ще мене цікавить факт чому ти та Рікся досі живі? Ви вже досвідчені гравці, мафи таких бояться і стараються прибрати першими...Тим більше, що ти першу половину гри сидів я б сказала тихенько, а зараз виліз самий мирний зі всіх, склав списочок і стараєшся переконати всіх у своїй правоті наче це твій останній шанс.

10. MARTINI

я не сидів тихенько, мене просто не було. А як тільки прийшов, так відразу прочитав гру і зробив свої висновки.

Четвертий якщо не Ріксі, то скоріш за все хтось із неактивних. Може Іспанка ... Бо з активних я більше ні в кому мафа не побачив поки шо

11. ovod

ovod Well-Known Member

:haha:...............

12. victorys

ось не було Мартіні, а потім він прийшов і зробив висновки (допис 318):
    Ні причин ні пояснень..
    Я не буду з тобою більше сперечатись, бо це без сенсу. Я свій висновок зробила.

13. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Шось Мартіні тут багато всього пише,а доказів немає...

Дон.будь ласка докази мафіозності Еребуса,Мене,Ріксі і т.д:)

14. MARTINI

ну а це взагалі неприкрита брехня

Мафи заметушилися, починаємо голосувати проти мене :) Мирні, не будьте оленями. В мафів все-таки 4 голоси, так шо аби їм протистрояти, нам слід голосувати більш згуртовано!

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

знову про вікторію "забув" :)

ріксі ми тимчасово виключимо зі списку, четверте місце вакантне

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

1. нірванка дімекс
    2. віка мартіні
    3. кост - мартіні
    4. іспанка кост
    6. мартіні віка
    7. Dimex овод
    9. Sashka-ua рікся
    10. овод - кост
    12. рікся віка
    14. еребус кост

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Добре,докази,про мафіозність мене,Еребуса,Ріксі,та Віки :)

Не відхиляйся :ireful1:

16. victorys

нє, ну ти мене виводиш, як то не прикрита брехня? Я тобі номер посту написала (ти хоч глянув?) покажи мені там хоч 2 букви пояснень. На той момент їх не було, а тепер ти раптом "виправився".

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

ну і що ти тим хочеш сказати? Коста я також мирним не вважаю, і можливо робить він це навмисне.
    (якщо до проблем з піпіською добавити ще проблему склерозу в такому ранньому віці, то куди зараз молодь котиться :))) )

17. MARTINI

доказів тут нема ні в кого
    а свої міркування я детально виклав (погортай тему на пару сторінок назад)
    так от, ви, поки що, тільки підтверджуєте мої підозри і все більше переконуєте мене в моїй правоті
    все правильно, я тоді не мав часу розжовувати так детально, та й важко було сформулювати. А сьогодні вранці я міг дозволити собі потратити на це пів години свого часу. Це вчора ввечері ти могла мені пред"являти, що я нічого не пояснив, а от станом на зараз моя позиція аргументована, послідовна і чітка. навіть чіткіша, ніж в будь-кого, бо навідміну від інших, я не складаю список із 6 чи навіть всіх гравців, а говорю про конкретних чотирьох підозрюваних. Правда тепер Ріксі вдалося мене переконати, що з її кандидатурою я поспішив. А от ви з Костом ну просто класично розвелися і попалилися :)

18. victorys

а я тобі не вірю Мартіні. Прикриваєш ти її, або втираєшся в довіру.

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаю, з Ріксією Мартіні "спєлся" не просто так. І вписування її в список підозрюваних а потім таке беззаперечне переконання в її мирності - красивий розіграш сценки за всіма театральними правилами.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Голос змінювать не збираюсь. Всім па-па. Я на тренування... буду пізно, але постараюсь встигнути до кінця голосування.

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

В Кості більше мафіозності, ніж в Мартіні, тому голосую проти нього! Але Мартіні теж може бути не мирним!

Ну це так все ж я переігривати почав - це насправді викликає підозри - тому я і змінив повединку!
    Та, я помилився з Редфокс, але важливо, не хто почав злив, а хто його продовжив!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)