Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

а знаєш що я тобі на це скажу? Була в мене так теорія: ти написала цей пост (в якому натякала що ти антикілер) спеціально, а я це підхопила і наголосила.
    По перше, якби ти цього не написала, то була б дуже висока ймовірність, що мафи тебе б сьогодні прибрали.
    По друге, ти це написала тому, щоб мафи подумали, що ти антикіл і стріляли в когось іншого.
    По третє, завдяки цьому у міста було б більше шансів, бо:
    1. ти жива
    2. є можливість що мафи попадуть у справжнього антикіла.
    Ось така у мене була теорія, але здається вона розвіюється.
    Проголосувала проти тебе ібо ти безпідставно проголосувала проти мене. Зараз в мене вже голова не варить перечитувати всі дописи ще раз, але завтра я це зроблю, бо у мене є більші підозри що до інших гравців.

2. Dimex

Dimex Well-Known Member

Щоб потім не плакали т оя відразу повідомлю що мені ніхто не підказує.
    а може рікся спеціально робить так щоб мирні думали що мафи заставляють мирних її вбити.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Часто на голосуванні перший і другий гравці, які лідирують, є мирний і маф. Рікся може бути мафкою саме тому. Але рука не піднімається проти неї голосувати, згадуючи гру, в якій ми обоє були мафками. Ріксі тоді не сподобалось, шо я її виправдовувала в темі. І взагалі вона така, шо може своїх мафів мочити же і закрутити гру огого! Тому її, як і Хантера, стараюсь не вішати, бо навіть якшо і маф, то це корисний маф.

4. Dimex

Dimex Well-Known Member

так не буває.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну не я ж придумав тебе вішати :) Ти перша почала вішати мене, так що це лише самооборона :)

якщо ти не поясниш цю маячню сивої кобили, я вирішу шо ти все-таки маф. Нірванка-мирна таких бздурів не написала б

6. Dimex

Dimex Well-Known Member

та вони обоє мафи сто пудов. лібо нірванка 100 а рікся 90...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Буває! От припускаємо, що Рікся - маф. Вона дала список людей, які були налаштовані проти Любімої. Це корисна інформація для мирних. Мафам більше відомо, вони спілкуються між собою і багато аналізують. Тому замість активних мафів, які щоб прикинутись мирним аналізують гру в темі, треба шукати пасивних, які морозяться, не відповідають на питання, не пояснюють свої дії і мало пишуь, щоб не спалитись. Звісно, коли відомо, шо то маф, або дуже висока вірогідність, то треба вішати однозначно. Але якшо нічого не ясно, то нашо?
    До речі, можете зробити висновок, що я і Рікся не є мафами обоє разом, бо вона б мене вже давно повісила, бо не любить, коли її виправдовують :)))

І ще. Віка, думаю, що Ти помилилась. Рікся не хотіла прикинутись антикілером, вона просто хоче ще жити :)))

Питання: чи Віка, будучи мафом, озвучила би в темі підозри мафів щодо антикілера? Навряд. Знач Віка не маф.

Еребус, розкажи щось, бо я про Тебе нічого толком не знаю.

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Ну от написала. Шкода, що Тобі доводиться познайомитись з моєю такою сивою кобилячою стороною :)))
    Іду вже від вас, бо засинаю.. Та і через 7 год треба встати на сніданок. В останні ночі спала 4, 4, 8 год, тоді як норма в мене 9-10. Може тому не дуже шарю. Але стараюсь якось хоч щось зрозуміти і не піддатись провокаціям знову.

8. Masini

Masini Well-Known Member

Почему вряд ли? Допускаем, что Виктория - маф. Тут Рикси пишет пост. С него Вика с какого-то боку понимает, что я могу быть антикиллером. Что ей надо? Знать точно: так это или нет. Поэтому - провокация. Неудачна, ибо на провокацию не повелись. Что делать ночью? Естественно не стрелять, ибо мало ли. Моя логика неправильна?

9. Dimex

Dimex Well-Known Member

Ох як ви все запутали...)) ну ладно, цього разу я вам пробачаю. раз можна попектись. Я ж вас не знаю хто на скільки бздун) переголосовую

овод

10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Даруйте, помилився! Але не раджу допомогати мафам розвивати свій успіх і відправляти на гіляку мирного ще раз! Іспаночко - думаємо, аналізуємо!..

---------- Додано в 03:39 ---------- Попередній допис був написаний в 03:35 ----------

Та мирний я! Навіть і не знаю що додати!

Перший день і друга ніч залишили більше питань, аніж відповідей!
    Кост щось мені, як каже Ріксі, не подобається!;)
    Завтра напишу докладніше саме чому!

---------- Додано в 03:56 ---------- Попередній допис був написаний в 03:39 ----------

Як тебе легко переконати... думаєш кого простіше буде злити? Овода, Ріксі чи Нірванку? :)

11. hunter

hunter мандрівник

денне голосування:

12. victorys

Забула в дома листочок зі списком хто як голосував і важливими постами :sad: без нього важко робити якісь висновки, прийшлось перечитувати заново пів теми... (добре що шефової сьогодні немає :))) )
    Я чеснокажучи вже починаю запутуватись, але мої роздуми такі:
    Редфокс виявилась мирною, значить Мартіні теж мирний? Які в тебе тепер думки? Бо ти чомусь не голосуєш за Мартіні, тільки за Коста.
    Овод, спочатку пишеш ось такий список підозрюваних, а потім короткий пост з голосом:
    Якщо вона маф, робиш собі алібі?
    Кост поясни чому ти мене викинув зі списку Мартіні?
    Після вбивства редфокс виходить що ця банда мирна. Як вважаєш тепер? Хочу почути твою думку.

Далі перечитуючи тему наткнулась на декілька суперечок Сашки з Костом. Мені здається, що один з них точно маф (або двоє, хоча думаю, що так би не палились). Отже з двох варіантів я більше схиляюсь до думки, що маф Кост, бо в його дописах мало змісту, мало логічних висновків, десь там разок загнався, та щей з невідомих причин викреслив мене з гонорового списку мафів :)))
    Нірванка ввійшла у мій список підозрюваних. ЇЇ висновки здаються логічними, але якось дуже вона впевненна у моїй мирності... Про те, що я мирна відомо лише мафам і можливо кому. Нірванка, хочеш підмазатись і ввійти в довіру? ;)

Хочу почути думки інших.

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

1. нірванка дімекс
    2. віка кост
    3. кост
    4. іспанка кост
    6. мартіні еребус
    7. Dimex овод
    9. Sashka-ua рікся
    10. овод
    12. рікся віка
    14. еребус кост

13. MARTINI

Бачу, я тут як псих одиночка :) Ніхто на моє голосування не звертає уваги вже другий день. Ну, але я сам винен, не аргументував свій вибір і виглядало воно як злив голосу в сторону. Підозри "на рівні відчуттів" - не аргумент. Ок, давайте я виправлюся і трохи пограю :) Отже, я тут порився в попередніх сторінках, особливо коли почалася сама гра і спробував виокремити ті пости, які мені навіяли певні відчуття і висновки щодо деяких гравців. На даний момент ці відчуття не змінилися. Можливо цей пост навіє схожі відчуття і іншим мирним. Мій список мафів виглядає так само як і на початку гри:

Вікторія
    - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=740155&postcount=202 (зізнання).
    - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=740406&postcount=262 (спалилася, що вже почала вираховувати кома, мафи запідозрили Любімую і пристрелили вночі).
    - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=740441&postcount=273 ("пістолету в мене нема"... тобто вона маф, але не бос. Хоча те що вона бос я не виключаю, це дуже навіть ймовірно).
    - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=741035&postcount=309 (розповідає, як мафія шукала комісара)

Кост
    - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=740178&postcount=204 (зізнання).
    І взагалі після оприлюднення мого списку став поводитися по-хамськи.
    Крім того пробував "підправити" мій список http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=741289&postcount=370 , відвернувши увагу від Вікторії (яка ймовірно бос)

Еребус
    - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=740436&postcount=272 (почав злив редфокс).
    - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=741010&postcount=306 (прив"язує мене до редфокс, що ми обоє мафи. Водночас вступається за Ріксі, і тут же робить випад в бік коста, це нормальна тактика мафа).
    Ще Еребус в багатьох постах наче б"є себе в груди "я мирний!". Якби це було раз-два то нормально, але він починаючи навіть з нульового дня намагається нав"язати всім що він мирний. Власне, його поведінка мені найбільш підозріла, як я уже казав. І після того, як я звинуватив Еребуса, він очевидно зрозумів що трохи перегинає і після того свою поведінку дещо змінив.

Ріксі - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=740291&postcount=220 (запудрювання мізків)
    І такого в неї в постах багато. Або я просто в її манеру висловлювання не в"їжджаю. Мені весь час здається що вона несе маячню з розумним виглядом обличчя :) Як генератор псевдонаукових текстів.
    Крім того не забуваємо про те, що Ріксі визнала, що редфокс мирна і тим не менше, свій голос проти неї не відмінила
    Але загалом вона остання з даної четвірки, за кого я б голосував

Пардон, що стільки букв :) коротше не вийшло :)

Хотілося б щоб ком і дівчинка сходили до Віки і Еребуса (саме в такій послідовності)

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Зверніть увагу, мафи зливають свого подільника Коста

14. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, все, что ты тут написала - полный бред и притягивание за уши. Я не спорю, может все три товарища мафами и есть, но эти твои ссылки - ... .

Мартини, вот ты всех оленями называешь... А сам кто? Я лично тебе уже 2 раза объяснила. А ты то ли туподоходящий, то ли сознательно игнорирующий. Мне надо было голосовать за другого и дохнуть самой??? Попахивает маразмом. Ты бы так сделал? Сомневаюсь. Но мне это тычешь. Ты олень? Если нет - перестать нести охинею.

15. MARTINI

Ок, хто четвертий, на твою думку? Сашка?

16. Masini

Masini Well-Known Member

Вообще мне мафов хотелось бы выбирать из списка, состоящего из шести человек:

1. Виктория
    2. Кост
    3. Овод
    4. Димекс
    5. Испанка
    6. Еребус

Примерно в такой последовательности. Притом если мафом окажется Овод, то Еребус мафом не будет и наоборот соответственно

Останнє редагування: 10 лис 2010
  17. MARTINI

ну, в принципі, можна почати і з вікторії. Тоді ком нехай до коста сходить, а БД до Еребуса. Якщо в результаті буде повішаний маф (вікторія), а нічними діями ми вгадаємо ще хоча б одного мафа, то я тебе зі свого списку викреслю :) До речі, ти помітила, я там написав, що тебе найменше з того списку підозрюю :)

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

я бачу, це у нас взаємно :) Ми мабуть справді на різні хвилі налаштовані :)

Переголосую: винна вікторія

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

1. нірванка дімекс
    2. віка кост
    3. кост
    4. іспанка кост
    6. мартіні - Вікторія
    7. Dimex овод
    9. Sashka-ua рікся
    10. овод
    12. рікся віка
    14. еребус кост

18. victorys

Це ймовірно на стільки на скільки й те що маф саме ти і повішавши мене місто втратить ще оного мирного, що дасть нам результат 4/5 (мафи/мирні), а тоді у міста майже не залишиться шансів на перемогу! А чому зі списку підозрюваних ти виключив Іспану, яка теж зливає Коста? Певне тому, що якщо мене повішають , тобі вже буде пофіг, що всі знатимуть, що ти маф, адже на той момент перемога в вас буде майже в руках.

хочеш вийти чистеньким з води бо за нього не голосуєш? А варінант, що Коста зливають мирні не розглядається? Або що злив заініціював маф, а мирні підключились, теж не берем під увагу? Коли я за Коста голосувала, мені він видався найбільш підозрілим. Давай для провірення твоєї теорії повішаєм Еребуса або Ріксю, я готова переголосувати, якщо це дасть мирним шанс.

19. ovod

ovod Well-Known Member

можливо...

цікавий аналіз, як то в тебе получається, враховуючи скільки ти не висипаєшся?
    1. нірванка гарно грає, можливо маф - я тобі повірив.
    2. віка вішати сьогодні не буду, хоча є підозри що вона маф
    3. кост немаю на нього нічого, тре вішати
    4. іспанка непонятно, пише якось не так, хоча в її випадку це складно сказати..
    6. мартіні - дуже багато написав в одному дописі, варіант що він маф
    7. Dimex пише сам, з помилками, варіант що він не маф
    9. Sashka-ua допускаю що він мирний після його мафства того разу.
    10. овод
    12. рікся похоже що не маф
    14. еребус пише по-іншому, напевне що не маф[/QUOTE]
    мафи можуть бути нірванка, віка, кост, мартіні, хоча замість мартіні може бути і іспанка.
    персі,

забув, кост

20. Masini

Masini Well-Known Member

Ооооо, Виктория, да ты поплыла...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)