Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

бо я маф побічні ефекти юзання форуму з телефона

3. victorys

victorys позитивчик :)

не зрозуміла пояснення, особливливо останні 5 слів. Сама пишеш, що не любиш, коли хтось проти когось голосує без пояснень, а тут на тобі! Щось я здається помилялась що до тебе, ти всеж таки хитра жучка.
    Рікся.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

ааа я забула! за вашим з оводом планом я повинна була загинути сьогодні, але ви вирішили прибрати Твістер, так як воня як досвідчений гравець становила для вас більшу загрозу, а мене на десерт залишили, бо є надія що мене за вдалою наводкою самі мирні повішають. ну-ну.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну й новини:sad:
    Ну що ж,перечитала я тему і спробую зробити якісь свої підсумки.Отже:
    1. нірванка - наразі мені схожа на мирну,бо аргументує доволі переконливо,вчитується в тему навіть за браком вільного часу. Це говорить на її користь.
    2. віка - у віки смертний день минув,тому її можна вішати:))) 50/50,наразі мені важко сказати,до кого її можна віднести.
    3. кост - наразі викликає в мене найбільше підозр,якась дьоргана,нервова поведінка,пости суперечливі(нашо вступати в суперечку з Мартіні?хіба якщо це награна суперечка)
    4. іспанка - наколотий апельсин цієї гри:)))
    6. мартіні - як і Віка (50/50,що може бути мафом)
    7. Dimex - ще один підозрюваний:1)таке відчуття,що або правил не читав,або добре прикидається,що не читав. 2) мало пише(за теорією редфокс,не хоче привертати до себе уваги ,ібо маф?).
    9. Sashka-ua - наразі найбільш схожий мені на мирного.Більше нічого сказати не можу,бо дописи доволі виважені і обдумані.
    10. овод - думаю,що не маф,а просто собі гонить як завжди.наразі по відчуттям 70/30 на користь того,що не маф.
    12. рікся - те саме ,що Овод,по відчуттях 70/30,що не маф.
    14. еребус - наразі схильна вважати його мафом,через те,що по - перше він мені підозрілий ще нульового дня,по - друге перший проголосував проти Редфокс(чим не злив мирної?Еребус таке уміє).
    Такшо наразі для мене найближчими до мафів є Еребус,Дімекс,Кост..Четвертим поки що ніхто не пасує.Бум пасматрєть:)

5. Dimex

Dimex Well-Known Member

рікся ойойой)))

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мартіні, хто сказав, шо Ти на 100% не маф? Якшо ком відкриється і таке скаже, то я повірю. На 100% можеш знати тільки Ти, ведучий і може ком, якщо до Тебе ходив.
    Тому я не можу знати на 100%, як і всі інші мирні. Тому Твоя відмазка не канає. Чи Ти по старому принципу - голосую проти того, хто проти мене? ;)

7. Masini

Masini Well-Known Member

Прямо в точку

А вообще давайте, давайте, голосуйте. Вы то точно знаете, что я не маф :)

8. Dimex

Dimex Well-Known Member

треба просто розуміти що інколи приходиться ходити на роботу в другу зміну.

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І таке буває.Але про такі речі варто думати,перед тим як в партію записуватися(імхо) - тобто чи буде в тебе достатньо часу,щоб присвятити його грі.
    Не знаю,коли мене завтра пустять додому,тому наразі голосую проти Коста(ібо з перерахованої вище трійці він мені найбільш підозрілий).

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дивіться, Дімекс знову підхоплює ініціативу у голосуванні не аргументуючи! Є Рікся і Віка навзаєм і я з Мартіні. Таке враження, шо знову - мирні гризуться, а мафи підключаються. Нагадаю - минулого разу Дімекс голосував за Ріксю, коли вже був голос Сашки проти неї. Так само і тоді і зараз Дімекс не аргументує. Не пригадую чи минулого разу ше хтось був спочатку проти Ріксі, але так виглядає, ніби мафи не хочуть ініціювати початок наклепів на жертву.
    Переголосовую. Дімекс.

11. MARTINI

я в цій грі єдиний гарантовано мирний, я це знаю і можу гарантувати на 100%. Мені не потрібні жодні відмазки бо мене нема в чому звинуватити. Той хто голосує проти мене або олень, або маф. Так що вибирай, що тобі більше підходить

12. Dimex

Dimex Well-Known Member

"дивіться, дивіться! песики бавляться!" Я ж чітко сказав що навіть якщо я помиляюсь то я своєї думки не зміню. якщо ви таке пишете то маєте розуміти дві речі:
    1. знала б мафія що ріксі мирна вона була б вже кікнута. без наклепів.
    2. поки писав то забув що мав написати другим)))

13. MARTINI

дімекса ми поки що не знаємо. Якщо він зараз вперше в житті в мафію грає, то я дуже сумніваюся, що має місце описана тобою стратегія. Повішання Дімекса може виявитися таким самим зливом, як із редфокс

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Залишаюсь при своъй думці. Ріксі -маф. 99,9%
    Винна - Ріксія

15. MARTINI

можеш логіку пояснити? Бо я щось не дожену. Або ти щось не догнав. Мафія і так знає ВСІХ мирних

16. Dimex

Dimex Well-Known Member

логіка в тому, що був би я мафом то мені б смислу не було на неї бочку котити. А вашій логіці я поражаюсь) тут в цій грі навіть не головне вгадувати) і так ржачно)))

17. MARTINI

Оскільки нірванка виправилася, я переголосую

1. нірванка - Дімекс
    2. віка - Ріксі
    3. кост
    4. іспанка
    6. мартіні - Еребус
    7. Dimex - Ріксі
    9. Sashka-ua - Ріксі
    10. овод
    12. рікся - Вікторис
    14. еребус

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

тут гра не на відгадувалку, а на думалку, логіку, брехалку і запудрювалку мізків. Якщо ти мирний, то твоя поведінка абсолютно асоціальна. Ти не бажаєш грати в команді

18. Masini

Masini Well-Known Member

Хватит меня жучкой называть. Тут таких жучек - половина игроков, но применяется это почему-то только ко мне. Виктория, я уже объяснила, почему ты мне не нравишься. Из-за Любимой. Кто-то из вас троих должен быть мафом. Твистер оказалась доктором. Остались вы с Оводом. А вообще я ждала этой ночи и была уверенна, что останусь жива. Знаешь почему, Викторис? Потому что ты думаешь, что я антикиллер. Я жива. Поэтому мой голос за тебя.

19. Dimex

Dimex Well-Known Member

неправда, просто мені здається, що інколи мене можна зрозуміти з пів слова.

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

я виправлюсь, чесно) тому будьмо уважні)) і не стріляймо по своїх))

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я на 100% знаю, що я мирна. Значить Ти - олень чи маф?
    Чому? Мафам невигідно прибирати тих, кого мирні самі можуть вдень повісити. Тому якщо Рікся мирна, її не прибрали ще саме по цій причині.
    Йому може хтось підказувати з досвідченіших мафів.
    Якраз був би смисл, бо мафи тільки тим і займаються, шо бочки котять на мирних, щоб інші мирні, які не можуть самі вирішити, прийняли сторону мафів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)