Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Але я не написав замість слова помилка слово "гуска"... чи ще щось. Це опечатка, а то слово. І не просто слово, а моє ім'я в списку підозрюваних....

2. Twister

Twister Well-Known Member

Пояснюю. Дуже хочеться побачити дії тих, хто ще не голосував. Думаю, саме голос проти Сашка дасть найбільше інформації для аналіза. Хто кого топитиме чи спасатиме.

3. Masini

Masini Well-Known Member

Чо ты за херню пишешь? Уже начинаешь раздражать, если честно... Я вообще к тебе не обращалась. Для меня слово "нравится" в мафии означает "не считаю мафом". Но это не значит, что ты должен менять голос. Не меняй, делай вообще что хочешь...

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

О!!! І ти мене вподобала? :)

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ніякої новой інфи поки не бачу, щоб міняти свій голос... чекаю!

А чому саме проти нього? Він мені зараз теж не дуже подобається, але не настільки, щоб думати що він 100% маф!

6. ovod

ovod Well-Known Member

ну, про іспанку я такого здається не писав, а прінтскрін карається :)

7. hunter

hunter мандрівник

НАГАДУЮ!!!

8. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Короче не знаю, певно Редфокс...

Ріксі на мафку не схожа,а інших кандидатур нема:)

Комісар,сходи-ка може до Овода(якщо своїх версій не маєш),шось він мене лякає:mocking:

Кост потрошки чапає спати:)

9. Masini

Masini Well-Known Member

Редфокс

Чтоб чуть чо она первая набрала :)))

Хотя новичков выносить вообще не хочется, но вы меня вынуждаете :sad:

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хах!! Хто б сумнівався!!

11. Twister

А я і не маю певності, що він 100% маф. Але здається може ним бути.

А з усіх моїх підозрюваних ця кандидатура здається найвдалішою на сьогодні:

1) вище вже писала - цікаві наступні голоси
    2) У Сашка багато зв'язків з іншими гравцями, тому саме з знання статуса Сашка можно буде взяти найбільше інфи.
    3) Сашко веде себе дуже розкуто. Найменше це схоже на мирного статусника. Так що якщо я і помилилася - сподіваюся, це не буде фатально.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Там на 18 стор про мене говорили. Я ше в Варшаві, сиділа в коліжанки, там нема як писати. Зараз в готелі з чоловіком, то взяла його ноут, поки спит. Завтра ввечері буду вдома вже біля свого компа. Напевно за завтрішній ден прийдется сйогодні після ночі голосувати, бо не знаю я буде з нетом.

Сашка. Допис 349 - відповід Віці "Не голосуй, будеш мати голос прости себе". Тілки мафам залежит на тому, шоб мирний пропустив хід! Тому під підозрою.

Овод, Ти про мене писав! А прінтскрін тілки ПП від ведичого не можна, а білетика можна! (оффоп: до речі, перший раз в житті зустріла контолера в метро!! і якраз загубила білет, бо думала, шо не буває контролю там.. на щастя він когос злапав, а мені якраз виходити треба було. пронесло :) )

Діалоги Сашка-Рікся. Рікся ніби мирна, бо багато аналізує, а мафам то ні до чого. А Сашка або маф, який хоче підбурити людей голосувати проти Ріксі, або мирний і просто заївся, як то з ним буває.

І так. Під підозрою Кост, Овод, Редфокс, Дімекс, Мартіні. Голосую поки шо проти РЕДФОКСА, бо інші мают мало голосів.

Рікся, а якшо загалом оцінювати, а не тілки по вбивстві Любімої, то хто в тебе під підозрою? (питаю, бо зауважила по минулих іграх, шо Рікся в перший ден голосує проти мафів, навіт якшо їх і не вішают, то потім дізнавалис, шо вони мафи, або будучи ведучою знала хто є хто. а якшо Тебе повішают і будеш мирною, то можна буде до Твоїх слів прислухатис)

13. ovod

ovod Well-Known Member

..................

14. Twister

Як то "нема"? Я Сашка голосонула, на момент твого голосу в нього два голоси так само як і в редфокс. Різниця лише в тому, шо саме проти Сашка голосовала ріксі, і ящо б ти голосонув Сашка (ти ж його ніби то підозрюєш?) не могла б спастись, змінивший свій голос.

У цьому справа, так?

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Піддослідного кролика знайшла?
    Повішати мене, щоб взнати хто я? Логіка залізна!! А просто спитати нє? :)
    Це як з анекдоту:

-Доктор, а что у меня???
    -Вскрытие покажет.

16. Twister

Так на "спитати" у нас геть усі мирні.

Але, якщо наполягаєш - питаю. Ти маф?

17. Kost

Де,ну ДЕ(???) я його підозрюю?Я кажу,що поки ше нічо на нього не маю...

До речі,Нірванка проголосувала вже проти Редфокс,тому Ріксі могла спастись !

Неуважність чи як?

18. ovod

ovod Well-Known Member

відкидаємо поки що нірванку, лишаються

redfox, віка, кост, іспанка, Sashka-ua
    хай буде redfox

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Так значить і планувалось, щоб Рікся спастись могла.

20. Kost

Короче,Редфокс нема,Тому дивитись нема на що,йду спати :)
    Ком,сходи до Овода,зацікавив мене цей персонаж;)
    Явно Редфокс зливають.завтра подивимось:)
    Спокі:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)