Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Виправлю тебе:

Це мій допис.На той момент в мене дійсно нічо на нього не було,хіба через його суперечку з Ріксі,шо вони обидвоє - не мафи(хоча знаючи обидвох - могли розіграти таку ось суперечечку :) )...

Зараз я його дійсно практично не підозрюю,може через те,що Ріксі та Мартіні тут вже понаписували і я на них думаю...Хоча він в мене напевне №6 би вийшов :))) Зараз ше перечиатю його(Сашки) дописи.може знайдем шось:)

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Аккуратненько так мене приписав до мафів. Це або цілеспрямована дія (вигідно лише мафу) або ж неуважне читання теми (типово лише для мафів).

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Ось оригінальний допис Мартіні.

3. Kost

:)))Ну палєво

Мафи теми не читають (с) :)))

4. Twister

Twister Well-Known Member

Мені важко, я не знаю наскільки тут нормально голосовати вранці з місця в кар'єрі казати "може ще зміню голос". На мене це по-перше розворушити вулик, по-друге звернути на себе увагу. Як на мене, це для мафа не зовсім типово.

5. Kost

Та тут таке буває:)

Зважаючи на те,що деякі люблять помірятися піпіськами(проивіт Мартіні):)))

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

насправді це цілком нормально. Якщо ніхто не буде висловлювати свої гіпотези і підозри , то грати буде не цікаво.

Те що кост ніби то через неуважність підкоректував мій список, можливо свідчить про те що він намагається від вікторії увагу відвернути. Крім того в число мафів він пропихає сашку. А проти сашки голосує ще одна мафка - ріксі. Поки що все досить логічно склеюється :)

7. Twister

Але навіщо? Хіба в вікторії зараз дуже багато голосів? Я шось взагалі не бачу. А як нічого не загрожує, то навіщо палитись?

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

у мене теж був період статевого дозрівання. Але я стільки про геніталії не говорив. Кост, може все таки до лікаря варто? :)

9. Masini

Masini Well-Known Member

В общем ловите порцию паранойи...

Короч была у меня одна мысль о Любимой. Кто мог ее замочить? Ни Сашку, ни Мартини, ни меня, ни Перси, ни Овода. А именно Любимую. Перечитав дни видно, что диалоги (притом иногда отнюдь не отыгрышные, а обвинительные) у нее были с тремя игроками:

1. Викторис
    2. Твистер
    3. Овод

Считаю, что как минимум один маф здесь есть. И мне не нравятся все трое. Хотя мне в этой партии нравится только мертвая Перси и живой Сашка. Остальные оставляют желать лучшего

10. Kost

Ну я ж не такий дибіл :)))Зрозуміло,Що Сашка тут же полізе дивитися,чи так ти писав,чи ні і здійме бучу;)

І до того ж ,якщо Ріксі-маф,то якого біса вона голосує проти Сашки,якшо проти неї більшість? Має голосувати проти редфокс(з іншого боку - ше є час,щоб поміняти) :)

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Це називається "відбутися гиржиками" або "включити дурника" і т.д....
    Знову ж таки конкретно була поставлена твоя "помика", яку ти не прокоментував!!!

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

12. Kost

Я розберуся :ireful1:

При чому Віки та Овода зараз немає(і якщо хоч перша шось пояснила,то другий ващє не появляється)...Твістер шось дуже багато людей підозрює,для мафа - трохи дивно:) Хоча не знаю...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Всім привіт! :) Тішус, шо встигла дорватис до мафії перед закінченням дня!
    Перечитала до 18 стор. Зауваження:
    Кост, Овод - просто по людски негарно писати, шо відмазка про відсутніст на форумі - то може бути брехня! Ну ладно ше я, але про Іспанку писати, шо може хвороба то вигадка - це вже занадто!! (якби ви читали інші теми форуму, то б знали, шо Іспанка хворіла ше до Мафії. а що до себе, то може вам фотки білетів показати?). Тому думаю, шо може мафи. Важко оцінити, бо думаю про них емоціями.
    Твістер і Віка - навряд мафи, бо так про всіх розписувати мафам в 1 ден непотрібно, бо можут попалити себе і інших.
    Редфокс - обережно якос пише,
    Дімекс - хоч і новачок, але б не голосував там швидко, придивлявся би, якби був мирним. Тому думаю, шо маф, якому кажут інші мафи шо робити.
    Мартіні - може маф, бо нічо не писав і зразу голосував. так ніби шоб не спалитис.

П.С. Зараз ше напишу. мені ше пару сторінок перецзитати.
    П.С.2. Вибачте за відсутніст мяких знаків. Пишу через трансліт, а так як привикла полскою писати, а там інакші буквосполучення, то довго писати, а ше якби мала той мякий знак, то б не встигла..

14. victorys

victorys позитивчик :)

відвезла я домашніх в гості, залишила їх там і сказала, хо пізніше приїду, а сама швиденько до дому бо ж вівторок сьогодні :)))
    або навпаки привернути, не вважаєш?

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я розцвів... У мене виросли крила і я кинувся швиденько змінювати голос на когось іншого!

Розмріялась!!!

16. Kost

От дивись,ти слово помилка написав "помика".Через що?Через неуважність!!!
    Ось і я так...хоча в мене скоріш лінь подивитись:)

Так-с,пора пану Косту голосувати ;)

17. Twister

Тобто, ти його проголосувала тому, що він тобі подобається?

Ну, зі мною діалогу точно не було. А було з її боку піддакування erebus-у, який щось надто розхвилювався що я звернула увагу на його оговорку за Фрейдом.

Могли вбивати Любимую, вважаючи що вона мирна, щоб так кинути тінь на мене. А це могло на руку бути еребусу. А могли й не тому.

18. Kost

Я до речі подивився її профіль і побачив :sad: Так шо Вибачай!

Читай далі;)

19. victorys

victorys позитивчик :)

У нульовий день Любімая дописувала найбільше и так склалось, що й справді вона зі мною трохи посперечалась (і не тільки зі мною) тому думаю, що мафам було на руку вбити саме її, адже тоді у мирних зявиться троє підозрюваних, які могли б бути винні у її смерті.

20. Twister

Так. Я, здається, визначилась проти кого віддати голос.

Sashka-ua.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)