Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

еребус и викторис оба мафи либо один из них коп

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Очі треба ширше роззувати! Я тут уже дві сторінки розпинаюсь про той її допис ні про що... І взагалі її гра цього разу явно не така як треба.

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

Вауч!!! Як ми добре слідкуємо за ходом гри!!! Чи в тебе якісь особливі правила з двома маньяками?

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

А ти що сумнівався?

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Взагалі то на логіку

Все ясно. Маф маскується проголосувавши за іншого мафа. Я й сам так робив...

3. Masini

Masini Well-Known Member

Ну-ка ну-ка расскажи мне. У нас есть определенный скелет игры и я в данной партии играю не по его правилам? И почему ты должен указывать игрокам как им надо играть, а как не надо?

4. redfox

redfox Well-Known Member

Вауч!!! Як ми добре слідкуємо за ходом гри!!! Чи в тебе якісь особливі правила з двома маньяками?

я уже сказала, что маньячные наклонности - это жестокие наклонности - читайте внимательнее!!!

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

Sashka-ua, вообщ не в твоих интересах напоминать, что маньяка уже нет!) за него мог ктото из мафиози сыграть!

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Роз'яснення в студію. Ніфіга не ясно.

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

Знов ніфіга не ясно... ми або в якісь ігри різні граємо...

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Коли ти грала "так як треба", то всі двої дії в грі були найкориснішими для мирних, всі припущення найточнішими..... І за той десяток ігор здобула собі репутацію класного гравця. А зараз тільки пустота. От ці зміни мене й дивують.

6. redfox

redfox Well-Known Member

да нет, не в разные,
    я больше чем уверена, что Сашка-уа мафия!
    или очень очень сильно претворяется)

7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Супер! :good:
    А хіба в нас була роль телепата? Якщо ні, пропоную її ввести і віддати Мартіні! :)))
    Блін! Комісар, якщо ти мене ще не перевіряв - перевір, хоч може після цього мені почне хоч хтось вірити!
    Цього разу правда не так буде смішно, якщо мене все ж підвісять, але теж буде чому посміяться!

8. redfox

redfox Well-Known Member

-Erebus-
    прокомментируй пост №7
    не кажется подозрительным?

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тобі було задане конкретне запитання. Роз'ясни ті дві цитати з твоїх постів, які я подав. Вважай мене мафом, чи тупим, але я не розумію їх логіки абсолютно. І взагалі не розумію про що в них йдеться. Питання лишається відкритим і я чекаю.

10. redfox

redfox Well-Known Member

чекай! вроде правильно)

мое мнение
    мафии
    еребус,
    сашка уа - может быть коп
    рікся
    Dimex

голосую за рікся

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тобто ти написала хрін знає що і не збираєшся пояснювати це?

12. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Міряєшся піпськами?Давай докази :)
    :ireful1: Хай з 2-ма дітьми сидить ;) :)))

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Їй-богу правила не читала... Голосування виділяється червоним!!!
    після Ріксі наступною будеш.

14. redfox

redfox Well-Known Member

Sashka-ua
    ты вроде тоже никак не отриагировал!

короче, всем до завтра, я домой!)))
    хочу завтра с вами тут встретиться!!!

чмоки чмоки всем в этом чате!

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

не работает у меня эта шняга!!!!

или ты будешь, если проснешься...
    а меня убъете - только зря потеряете день!

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Редфокс,ше мене забула:)))Я ж тебе на перше місце у списку підозр поставив:)))

А ми любим помірятися піпськами:ireful1:

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Я пішов,буду в 7-ій:)

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по моєму редфокс кандидат на автокіл :) Сьогоднішнє голосування вона вже зібралася пропустити

блін, набрали в цю гру піонерів, які взагалі не розуміють, куди вони потрапили і як грати в мафію

не зовсім зрозумів... в тебе якісь проблеми сексуального плану? Звернися в шкільний медпункт

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

На що я не відреагував?
    Знаєш.......
    http://www.youtube.com/watch?v=I7ICTjOUzZI#

18. ovod

ovod Well-Known Member

хай буде нірванка

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ось це, чи що?
    Якщо це маєш на увазі, то: Ні, не здається навіть трохи підозрілим! :)

20. Masini

Masini Well-Known Member

Не так давно ты сам был пионером. И ничего не понимал. Но тебе повезло, что такими пионерами были практически все. Поэтому тебе зашло. А с таким отношением к новичкам новичков на этом форуме не будет. Не надо язвить, можно просто объяснить. Если непонятно - еще раз.
    На самом деле очень тяжело приходить играть на форум, где есть устоявшаяся компания. А тем более неопытным игрокам. Если бы меня на всех новых форумах так встречали, то играла бы я только на своем. В общем "нежнее, Мартини, еще нежнее" :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)