Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Після цього у мене складається враження, що так тобі порадили досвідчені мафи, щоб ти не сказав нічого зайвого..
    будем, будем, аякжеш!

2. redfox

redfox Well-Known Member

в этом случае маньяк - не роль - а состояние души!)))
    хотя маф никогда не будет слишком агрессивен! он же маф. значит должен смшаться с толпой!)

3. Masini

Masini Well-Known Member

Не хочу тебя расстраивать, но мафы бывают всякие: агрессивные и нет, добрые и не очень, пассивные и активные...

4. victorys

Взагалі на даний момент у мене ось які відчуття:
    Кост - в своєму репертуарі, дописи короткі та ні про що...поводиться так вже котру гру поспіль, тому важко вгадати ким він є.
    Нірванка - якщо вона маф, то відсутність їй тільки на руку :) Мало пишеш - ніхто на тебе не звертає увагу, а значить є ймовірність прожити довше. Подивимось які висновки вона зробить коли повернеться.
    Іспанка - шкода звичайно що вона потрапила в лікарню :sad: Писала тут мало, так що про неї мені також написати нічого, бо особливих підозр не встигла викликати.
    Сашка - активно сперечався вчора ввечері з Ріксьою.. Вдала гра мафів? Ще не знаю...
    Мартіні - підозрюю в мафіозності (це вже певно хронічно), так як написав, що якщо Дімекс вкаже на підозрілий пост Ріксі, то він можливо поміняє голос...це трішки схоже на початок зливу ІМХО.
    Дімекс - поки що його підозрюю найбільше, бо дуже загадковий, пости типу "тепер точно нічого нікому не скажу" не надихають мене довірою до нього. Хоча можна це звалити на недосвідченість гравця. Але на разі, якщо нічого до вечору не змінится він у мене під найбільшою підозрою.
    Твістер - перший раз з нею граю, важко зробити висновок, тим паче, що дописів обмаль.
    Редфокс - так само як в попередньому пункті. Але чомусь інтуітивно що до неї в мене більша підозра ніж до Твістера, важко пояснити чому.
    Еребус - здається, що рольовик, можливо навіть антикіл, бо дуже активний у темі, якби намагається привернути до себе увагу, хоча і не виключно що маф :)))
    Овод - маю враження, що коли мирний-поводиться як маф, а коли маф як мирний. Зараз він більш схожий на мирного, тому може бути мафом :)))
    Рікся - досвідчений гравець. Поки що жоден пост не викликав особливої підозри, ну хіба що Дімекс нам щось більше скаже. Але вчорашня суперечка з Сашкою підказує мені, що варто до неї придивитись.

Ось так на разі. Після першого дня важко робити якісь логічні висновки і шукати звязку між гравцями і маю свідомість, що все може бути на 180 градусів інакше ніж мені зараз здається :)

5. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Пан Кост прийшов зі школи:)
    Пан Кост ше троха почитав тему і ось шо він хоче написати:preved: :

Віка,я небагато пишу тому що:
    1.Я школяр
    2. Ше тіки перший день

Тепер по гравцям:
    1. нірванка - Поки її нема - нічо сказати не можу,списав би на поведінку маньяка,але його вже вбили
    2. віка - один єдиний пост привернув увагу "Любімая,ти що маф?"(с) Вікторис:mocking:.Може злив,а може просто піддалась на провокацію маньяка Любімої,поки що схиляюсь до другого:)
    4. іспанка - бажаю скорішого одужання,поки що звісно нічо не знаю.Думаю не стала б прикриватися лікарнею,так шо чекаєм)
    6. мартіні -як вже віка казала,в нього був допис,через який його можна запідозрити у зливі(якщо він - маф,то можна і Дімекса запідозрити до речі,Дон просив його знайти пост,який вказує на Ріксі-мафку)
    7. Dimex - схоже перша гра.Може комісар,і перевіряв Мартіні.а може і маф...чи мир,який через брак досвіду палиться...
    8. Twister - ніби досвідчений гравець,але мало активності
    9. Sashka-ua - при тому,що всі інші такі погані,то він якби виходить бєлий і пуффистий:blush:Може рольовик,може маф,хоча доказів - 0!
    10. овод - з ним мені нічого не ясно,ше хочу дочекатися його сьогоднішніх дописів
    11. redfox - також нічо не ясно,сподіваюсь на появу
    12. рікся - тяжко шось казати,дуже досвідчений гравець,всіх всюди провокує,ось вночі Сашку рипала...ше подивлюсь за нею
    14. еребус - При тому,що в мене - всі мафи:))))),то він якби змахує на рольовика або мирного,через велику активність.Треба бути дуже впевненим в тому,що тебе не попалять,коли ти маф, і писати стільки дописів:)

Мої поки підозри:
    1. Редфокс
    2. Мартіні
    3. Дімекс
    4. Вікторис
    5. Ріксі

Знаючи схильність деяких гравців "мєряться піпіськами",вибачаюсь за підозри,якшо є докази того,що ви - мирні - будь ласка,давайте пишіть в тему;)

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мдє... я ще більше впевнений, що мафія саме Редфокс, бо свою першу ігру, коли я був мирним, я читал всі дописи уважно, бо хотів в'їхати в сенс гри...
    А це її така відмазка: щоб не голосувати проти Мартіні?.. Мої думки: Редфокс і Мартіні -мафи, щонайменш Редфокс мафіозі, та й буде не шкода її - сподіваюсь її підвіс у перший день, наступного разу буде, як стимул думати в грі...

А чому такий нагін на Ріксі, бо це незвичайно, що пережила першу ніч? :)))

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Ну дякую, дякую! Але ти думаєш, що тим самим ти відвернеш мої підозри від тебе? Ні на йоту! До речі я бачу, що твої дописи відрізняються від минулої гри, там ти постійно "натякав" до кого варто піти комісару... А зараз зовсім інакше пишеш, невже ти Мафія?
    Редфокс, Мартіні і Кост - непогана компанія! :)))
    Кост, за що вбив Любімую? :))

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

А до речі і правда... Чому вбивали саме Любімую? Чи мафіозі подумали, що вона має роль?.. Хм... Чи серед мафіозі всі гравці новачки? Дімєкс, Редфокс, Твістер... І Іспанка або Нірванка яким зараз не до гри? Що думаєте, шановні?

7. victorys

якщо я нічого не пропустила, то проти Ріксі поки що Дімекс та Сашка, особливого нагону не бачу.
    ага, справді дуже мафіозний пост! А скільки висновків з нього зробити можна мамадарагая! :)))

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

як я вже писала мені здавалось, що вона або ком або сержант, можливо мафам теж так здавалось.

8. -Erebus-

Вже двоє... При тому, що голосів всього 12... А першого дня інфи майже немає - ще один голос і Ріксі може потрапити на гіляку! Подивимось проти кого вона голосуватиме...

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Та з чого? Я щось ніц не бачив, щоб хоч трохи подумати, що вона ком!
    А чи ми маємо його, тобто сержанта? :))) Мафи правил не читають! :)))

9. victorys

признаюсь в очепятці, мєнта мала на увазі :blush:
    не знаю, на той момент мені здавалось, що вона єдина пробує шукати мафів, мене питалась "ти шо маф?", я це сприйняла як провокацію, мені здалось, що вона чекала на мою реакцію, щоб зробити якісь висновки..а вона виявилась злосною маньячкою :)))

10. Masini

Masini Well-Known Member

Я ребят вам одно скажу - вы меня не повесите, как бы не старались. Да и статистика об этом говорит: сколько раз вы меня за все партии повесили? То то же. А в этой партии и подавно. Желаю умереть исключительно от мафской пули, а не от городского подвеса мирной меня.

11. victorys

ого, ну і заявочки самовпевненні :scratch_one-s_head:

12. -Erebus-

Ріксі, як я розумію твій голос проти Сашка просто так... Чи ти маєш його якось обґрунтувати?

13. redfox

redfox Well-Known Member

я все внимательно читаю...
    просто на клаве кнопки иногда залипают)))
    мне просто бояться и тихариться нечего. как бывший следак сообщаю: преступники оычно себя не афишируют! поэтому мафия - самый тихий!

те, кто больше всего шумя, в этом я согласна с victorys

14. -Erebus-

Щонайменш я ен голосуватиму проти Ріксі сьогодні, бо якщо вона навіть і маф, то є ще три - можна їх пошукати!
    Та і грає вона так, як і завжди, і дописів ніяких підозрилих я не бачив від неї... Але Ріксі ж Майстер гри, якщо вона мафія, то жук той іще! ;)

15. Masini

Masini Well-Known Member

Покажи мне хоть один обоснованный голос? Я не вижу. Исходя из чего обоснования лепить?

16. -Erebus-

В ций грі всяко буває, Персі, наприклад, майже кожної гри пише багато, не вважаючи на те, мафія вона чи ні!

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

Це до кого звернення?

17. victorys

а я щойно переглянувши останню сторінку здається дещо зрозуміла...

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мафи:
    Еребус
    Вікторія
    Ріксі
    Кост

19. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, по каким критериям список составял? :)))

20. ovod

ovod Well-Known Member

логічно...

я в траурі, оплакую тих кого нема вже з нами...

віка, твістер, кост дякую за аналіз ситуації,
    але мені наприклад понятно лише те, що мафи в даній партії грають так само як вони грали за мирних, щоб не спалитися....

з мафів відкидаю ріксю(дуже нагло грає), еребуса, мартіні(можлива зміна голосу - так мафи не роблять), Dimex(навряд чи новачок-маф так швидко і без доказів проголосував, або це його ініціатива),Twister (могла першу партію будучи мафом текти за течією).

мафами получаються redfox, віка(грає так само), кост(аналогічно), іспанка,нірванка(може бути грою що вона в столиці),Sashka-ua
    четвірка поки-що не получається - недостатньо інформації.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)