Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ось і я

чесно все-таки подивився кіно. Висновок: фільм - фуфло

чесно прочитав всі пости від початку гри (перші 10 сторінок нульового дня прочитати не зміг). Висновок після прочитання: мафи Ріксі і Еребус. Поки що висновок базується виключно на відчуттях, аргументи сформулювати важко. Еребус своєю поведінкою на мафа схожий найбільше. Тому мій голос за повішання Еребуса

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А чого так? Не встиг прийти і вже виправдовуєшся. А?

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

А мені гадалка наворожила, що мафом буде адмін :)

3. MARTINI

Чоловіче, я тобі про висновки із прочитання теми, а ти мені про якусь гадалку.

До речі, от цей "конфлікт" Сашки з Ріксі дуже награним виглядає. Схоже на запудрювання мізків. Тому Сашка також цілком може виявитися одним із мафів

4. Twister

Twister Well-Known Member

Ох і понаписували... Довелося читати з папірцем і ручкою, щоби зрозуміти хто що і кому сказав. (*і хто це вигадав, що звуть "рудою лисицею" одного гравця, а руда лисичка на аватарі - зовсім у іншого?*)

Маю питання до постійних гравців, хто добре усіх знає.
    Я звернула увагу на декілька випадків суперечок/наїздів між гравцями:
    Dimex/Erebus (пост #161)
    Sashka-ua/redfox (пост #169)
    Erebus+LuBimaya/Twister (#183-184)
    Riksia/ovod (#226)
    Sashka-ua/Riksia (#238)

Питання: Чи права я в своїх оцінках характеру цих наїздів, природні вони чи ні?
    Dimex/Erebus (пост #161) - природньо?
    Sashka-ua/redfox (пост #169) - це типово для Sashka-ua?
    Erebus+LuBimaya/Twister (#183-184) - дуже награно?
    Riksia/ovod (#226-228 і далі) - як для награного чи не занадто нервово?
    Sashka-ua/Riksia (#238 і далі) - ?? взагалі важко оцінити

У мене поки що виходить таке:
    1. В цих сутичках так чи інакше засвітилося 10 гравців. З них один виявився маньяком, залишилось 9. Мені здається, в цьому списку є принаймні 2 а то і 3 мафи.
    2. Dimex і Erebus мені не схожі на пару мафів. Або лише один, або жоден.

---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ----------

3. Для першого дня не зарано мафам відкрито підтримувати один одного чи намагатися вивести один одного з сутички?
    Тому, якщо почалося цапання Riksia/ovod а потім стає Sashka-ua/Riksia - то звідси Sashka-ua та ovod - можуть бути разом чи ні?

---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

Вже вибачайте, що так концентровано пишу - в мене також не все гаразд поза нашою екзаменаційною кімнатою, в старшої дитини підозра на пневмонію, коли саме завтра з'явлюся не знаю, але напевно ще буду, намагатимуся якомога раніше. Тому зараз не голосую, ще читатиму.

Якщо в кого які питання - ставте.

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ага. Я постійно через булки цапаюсь :)

Таксссс... Я спати.... Мафам вдало погутарити тут...

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мартіні, та ти ж мафія!
    Я то звик вже, що постійно потрапляю під підозри, але ти хоч би зробив вигляд, шо намагаєшся свій голос обґрунтувати, а то так... Пташка на хвостику принесла! :)))

7. redfox

redfox Well-Known Member

значит так, раз я е мафия, а мирный булочник, то мафия - мартіні!!! но у его на аве мой любимый герой, поэтому рука на него не понимается, тогда мафия Sashka-ua - у него правда немного маньячные закидоны, но может он маньяк-мафиози!)

8. Masini

Masini Well-Known Member

Ой, Мартини, ну ты просто душка. А интуиция то какая, интуиция!!! :give_rose:

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Не хочу тебя расстраивать, но маньяк уже того... скончался

9. Dimex

Dimex Well-Known Member

ти уж больно умний чи шо? диви який агресор найшовся.

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

рікся брамбрамбрамбрарам

10. Masini

Masini Well-Known Member

Эм... Можно уточнить... Какого? :)))

11. Dimex

Dimex Well-Known Member

неззя. це гра на інуіцію:)))

12. Masini

Masini Well-Known Member

Ясно... Ну, кто еще? Подходи, не ленись, покупай живопИсь! (с)

13. Dimex

Dimex Well-Known Member

Рікся, не злись. Я просто прочитав один пост і він мені видався дуже підозрілим ну дуже. І навіть якщо я на 95 роцентів помиляюсь я все рівно не поміняю своєї думки

14. Masini

Masini Well-Known Member

Я не злюсь. Я просто всегда немного раздражаюсь, когда меня вешают просто так, без объяснений. Так какой пост тебя не удовлетворил?

15. Dimex

Dimex Well-Known Member

:) тут взагалі мало постів які мене удовлетворяют)) я сказав підозрілим. І хай він лишиться в полі мого зору. не ображайся. наступного разу можеш сміло голосувати проти мене)))я не буду ображатись

16. Masini

Masini Well-Known Member

Ппц логика. "Я нашел пост из-за которого ты стала мне подозрительной, но я не скажу какой именно. Но ты маф и мнения своего не изменю."
    Димекс, причем тут обиды? Если каждый будет голосовать за того, кто проголосовал за него, то игра будет бессмысленной. Мафия - это интеллектуальная психологическая игра, где надо включать мозг, подключать к нему проводочки с логикой, анализом, последовательностью и еще кучу кучу всяких разных...

17. MARTINI

це неправильно. Кажи конкретно який пост. Може я тоді переголосую

18. victorys

victorys позитивчик :)

Дімекс, я розумію, що ти ще не досвідчений гравець, але варто уточнити який саме пост тобі видався підозрілим і чому саме. Завданням мирних є спільне шукання мафії і те, на що ти звернув увагу інші мирні могли пропустити, так що давай ділись, якщо ти звісно мирний...

19. Masini

Masini Well-Known Member

Рабочая версия: Димекс новичок и не совсем понимает, как в это играть. По аналогии за кого-то проголосовал. Но этот кто-то, сволочь такая, потребовал объяснений. Объяснений Димекс найти не может, поэтому придумывает, что якобы нашел какой-то пост. Но и тут эта тетка не успокаивается и просит тыкнуть в этот пост палочкой. Димекс в замешательстве, ибо поста нет, в этом признаваться нецелесообразно, и он просто сообщает: "никаму ничаво не скажу". Вот такая вот теория :)

20. Dimex

Dimex Well-Known Member

Тепер точно нікому нічого не скажу...У вас є голова на плечах...

---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

Все , я на роботу. Будьмо уважні...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)