Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нє, ну піпец. Ти знов все перекручуєш!! Ану ж на твою цитату без виділення і поясни її по-іншому, а не так як я
    Я розумію це так, що форумляни вели б конструктивний діалог, якби мали спільну тему, тобто, якби всі подивилися фільм, або якби всі подивилися футбол. отож і питання звідси, чому ти вважаєш конструктивним діалогом флуд?? Отже ти маф!

Винна:Рісія

2. victorys

victorys позитивчик :)

мда..цікаве завершення ночі..Ну хто як хто, але на Любімую я б в житті не подумала, що вона маньяк :scratch_one-s_head:думала вона ком або мєнт..

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Винна : Ріксія

П.С. - так дістала, що по кнопках не попадаю.

4. ovod

ovod Well-Known Member

а чого ти в персі стріляла?(після гри скажеш) вона як правило маф, а мафів тре під кінець розстрілювати....
    а чого це я маю придурюватися? я просто дурюся...

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

тому що попереднє випадання впливає на наступнє...

віка, а ти може взагалі маф....

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Того й стріляла в неї??

6. Masini

Masini Well-Known Member

Хм... Так кто же все-таки перекручивает? Кто-то наверное врет?

Целью моего поста не было доказательство того, что при написании отыгрышей мы увидим конструктив. Целью моего поста было донесение Любимой, что в нулевой день кроме флуда в бОльшей или в меньшей степени ничего быть не может, никакой игры. Хотя, в принципе, у моего поста наверное вообще не было цели. Но до него я процитировала пост с вопросом "почему никто не играет". И наачла на него отвечать. Как часто у тебя бывает так, что начиная отвечать на вопрос (или рассказывать историю), ты постепенно отходишь от темы либо углубляешься, что отводит тебя в сторону. В конце ты забываешь на какой вопрос отвечаешь либо о чем твоя история должна была быть. Но ты продолжаешь, пока у тебя есть мысли и тебе хочется их сказать. Как-то так. Лирическое у меня сегодня настроение...

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Чем достала? Я тебя чем-то обидела? У тебя хроническая ничем не объяснимая непереносимость меня и от одного моего аватара у тебя начинают дрожать руки и ты непроизвольно начинаешь дергаться? Это нормально :)

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Оце точно!! Не дарма я проти тебе голосую!

8. Masini

Masini Well-Known Member

А тебе знакомо понятие о независимости наступления некоторых событий в теории вероятности?

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А в тебе манія величі?

Дістала тим, що сама написала нісенітниці кучу, а потім почала викручувати все так, ніби це я написав брєд, а не ти.

10. Masini

Masini Well-Known Member

Вполне возможно. Еще иногда раздвоение личности.

Вообще-то мой пост к тебе не имел вообще никакого отношения. Но именно ты начал его цитировать и разбирать по полкам. Притом неправильно разбирать. И это я должна кричать, что ты меня достал. Но ты опять все перекрутил и сделал виноватой меня. :)

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Все, що написане в цій темі, має до мене відношення. А так як написано там було, як кажуть "Много та дурного", то я не міг його не розкласти по поличках. Та ти й сама пояснити його не змогла. "Пост ні про що" твоїми словами. а кому вигідно створювати ілюзію активності, писати багато і ні про що? Це риторичне питання, тому ти і виділена в мене жирним червоненьким кольором.

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мафи, дякую! :) Ось якщо би ще Персі була мафіозі, то я би точно був під столом від сміху!
    Любімая, Персі до наступної гри, хоч ми з вами ще в інших темах ЛФ побачимось! :give_rose:

Іще...
    Я вмикаюсь в гру! Хоч це вже й не смішно, але: винна redfox, ібо гдє она?

13. victorys

може і маф :) ти теж може маф і кожен з нас тут може маф, а може не маф, тепер маєм 50/50 от і вгадуй :)))
    я ні в кого не стріляла і пістолету в мене немає, так що шукай винного далі.
    І взагалі щось ти тут розкричався дуже після того як Рікся проголосувала проти тебе...

14. Masini

Masini Well-Known Member

Сашка, кто-то из нас должен быть умнее. Поэтому я первая сдаюсь и прекращаю этот бессмысленный разговор.

15. victorys

А забула дописати! Додивилась я щойно ваш фільм. Моя думка: може бути. Особливих ахів і охів не викликав. Зі 100% дала б йому 70%

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

а чо redfox? Твістера і Мартіні теж бракує..

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Правильно. Якщо здалася - викидай ствол і автокілься. :)

П.С. - в дописі Ріксії слово "умнее" читати як "хитрее".

17. Masini

Masini Well-Known Member

Все-таки есть такие люди, которые сдавшемуся и бросившему оружие противнику, который признал свое поражение и повернулся спиной для того, чтобы уйти, выстрелят в спину. Ну или как минимум плюнут...

Всем сладких снов :)

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ага... просто, знаючи тебе, навіть після твого повішання причеплюся за ноги і трохи потеліпаюсь, щоб переконатися.:)))

Перефразовую, щоб знов нічого не викрутила:
    Я знаю трішки за ці ігри Ріксію. Ріксію-гравця, Ріксію-бійця, яка ніколи не здається і тим більше ніколи не пише нісенітницю чи "пусті" пости. Тож твоя поведінка зараз більше ніж просто дивна.

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

І тобі солоденьких:)

19. Dimex

Dimex Well-Known Member

не даю дупля як ту гру грати

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А правила прочитати? Нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)