Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А може вони збігаються? Нє? :)))

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Ріксі, а пиши білоруською тут! Особисто мені було би цікаво, модери теж думаю будуть не проти! ;)

2. Masini

Masini Well-Known Member

Я считаю, что подставной ты. Удалить нужно тебя. Поэтому ты должен съесть СВОЙ лист. Съев чужой, пострадавший экзаменующийся не будет удален, ибо свой лист он собственноручно не портил. В общем меньше текста. Виновен Овод

3. Кохана

Кохана LuBimaya

нєєє... справжні вчителі свою професію не проміняють!!! :)

4. Masini

Masini Well-Known Member

Неприятно это осознавать, но 90% коренных белорусов могут разговаривать на белорусском только со словарем. У нас даже в школе по аналогии с английским есть такой вид проверки знаний как "Пераклад з рускай мовы на беларускую" Т.е. класс садится, им выдается страница текста и они со словарями пытаются переводить, притом не у всех по итогу это получается на положительную оценку. Такая вот печаль...

5. victorys

victorys позитивчик :)

ось до цього моменту я і додивилась фільм :))) я його по кусочкам дивлюсь периодично заглядаючи на форум.
    Справді сумно.. Я б хотіла трохи ту мову вивчити, думаю знаючи російську, українську та польську це не було б вкрай важко :)

6. Masini

Masini Well-Known Member

Пришел Хантер и все побежали делать НД... В том числе и Овод пошел переговорить с директором. Надо ее к эшафоту подвести... Однозначно...

7. ovod

ovod Well-Known Member

галасувати завтра будеш, так що....

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

хто така вона?

8. Кохана

Кохана LuBimaya

ти не жартуєш? я завжди думала, що білоруси свою мову досконало знають!!!

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти що сама не знаєш, що писала? .. Даааасссс.....
    І після цього ти ще Овода в нелогічності попрікаєш?

Тобто, якби всі подивилися фільм - був би конструктивний діалог?

10. Masini

Masini Well-Known Member

Я не голосовала. Ты видел красное выделение? Я - нет. Ешь бумагу

Эм... ЕГО. Т.е. тебя. Пишу, а думаю совсем о другом, сори

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Знов логікою так і пре!!!

12. hunter

hunter мандрівник

нульовий день:
    маньяк не дрімав цієї ночі, він вийшов на полювання, коли проходив по парку - помітив дівчину і вирішив піти за нею. Коли вона побачила що за нею йдуть - почала бігти, але врешті-решт спотикнулася і впала
    маньяк убив цю бідну ні в чому не винну мирну Персі

але це ще не все!
    після здійснення злочину - маньяк Любімая отримала пулю в спину від незнайомця в масці...

13. ovod

ovod Well-Known Member

ти галасуєш - ты шумишь

Ешь бумагу. Поділитися?

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

жаль персі... гарні очі...

любимая... не думав.. хто ж тебе так...

14. Masini

Masini Well-Known Member

Не, серьезно. На белорусском разговаривает только течение БНФ и бабули в деревнях (и то, там не белорусский а жаргон)

В том то и дело, что знаю. И такого, как ты упоминал выше, я не писала. Ты просто сделал неверный вывод, исходя из моих слов. А твое цитирование и выделение нужных тебе слов банально и неверно. Вырывание фраз из контекста. Это равносильно тому, что ты бы написал "Я считаю, что маф Хантер, потому что ведущий, и Ягуар, потому что не играет", а я бы из этого сделала вывод что ты маф, потому что

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Фігасє!!!! ЯКА ЗАРАЗА МЕНЕ ГРОХНУЛА???? МАФИ-ВИ ГАДИ!
    Мирні, бажаю вам легкої перемоги!
    Персі, вибач, нічого особистого!
    овод, не придурюйся!

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ніфігасє... Любімая, ти сама зараза!

Незнайомець в масці, який замочив Любімую - ріспект! :))) Я бу за тебе вболівати :)))
    Блін, не дали пограти :sad:(((

17. Masini

Masini Well-Known Member

Заметь, я не сказала, что он маф. Я сказала, что он мне не нравится и хочу, чтоб он ушел (в рамках отыгрыша, правда?). Но раз ты настаиваешь, то Виновен Сашка. Не люблю когда переворачивают слова.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ага!!! Дякуєм!!!!!... З твоєю допомогою, нам тепер геть легко стало!!!!

19. ovod

ovod Well-Known Member

мала ймовірність, що він маф чи ти керуєшся не логікою, а емоціями? а?

20. Masini

Masini Well-Known Member

Что ты знаешь о вероятностях, Овод? Почему ты считаешь, что она настолько мала, что Сашка не может быть мафом?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)