Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По моєму, це роблять всі гравці, які під кінець дня з нетерпінням чекають результатів :)

2. ovod

ovod Well-Known Member

ну я не просто зразу зробив висновок, там ще було декілька ньюансів..

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

нічого подібного, це якраз нормальний режим читання форуму. Відкрив сторінку, прочитав 20 постів, пішов на наступну сторінку і так далі. Мабуть якраз в районі 5 хв і виходить, в залежності від теми і довжини постів

Взагалі твій спосіб до вираховування мафії має дуже віддалене відношення. Це так само як вікторію запідозрили бо вона не так зрозуміла правила. При тому вона могла їх так само не зрозуміти якби була мирною :) Просто пощастило вам

4. ovod

ovod Well-Known Member

мартіні, я ж уточняв як саме я припустив з досить високою ймовірністю, що ти можеш бути мафом, там не тільки це було і не тільки те що я написав,
    а з вікою я згідний - її я наприклад і не підозрював....

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пробачте, шановна мафська братія... Був відсутній.. В селі був. А там роботи море і нета людського немає, тож автокільнувся. Та й шансів в нас було мало. Треба було тоді в персі пуляти, як я й пропонував, а не в Еребуса. Тоді можна було б...

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

тре було стріляти :) в тебе ж пістоль був :)

7. hunter

hunter мандрівник

ні! бо нафіга до мене ходити якщо я мирний і якщо є більш підозріді люди?

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

до речі, чого комісари всі так бояться в когось стрельнути?)

8. victorys

victorys позитивчик :)

а звідки Персі мала знати що ти мирний???

може тому, що не дуже хочеться втрачати мирних гравців необдумано :)

9. hunter

hunter мандрівник

а ти би вважала мене мафом будучи на стороні мирів в той час?
    бляха, повісити мафа в перший день і бути весь час на стороні мирів - які ще потрібні докази?

10. victorys

victorys позитивчик :)

хантер, ти просто мав фарт , що я після того свого нефартового допису виявилась мафом :) А от вішали мене в перший день і мафи також, так що я б не мала впевненності у твоїй мирності до кінця гри :) Те що ти був на 100 % мирний було відомо тільки тобі та мафам, не забувай про це.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ок, я не буду грати в партіях, в яких ти гратимеш

12. Персі

І? Сашка теж зразу кинувся на Віку кричати "спалилася, мафка" і голосував проти неї. А я добре знала, що він маф.
    Але з Хантером я серйозно більше не буду грати.

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та чому, Персі?..
    Це ж лише гра, не слід все отак приймати близько до серця!

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я б сама, якби грала, подумала б, що Ти - маф! Бо писав рідко і ніби не хотів сильно світитись, щоб не привертати до себе увагу. Твої дописи пахнули страхом спалитись. Тому перестань наїжджати на Персі! Вона всьо правильно зробила!

15. Персі

Бо для Хантера не існує нікого, крім мене! :)))
    Якби не я, його б взагалі Мартіні з Хіспом і Іспанкою (яка до останнього його підозрювала, хіба ні?) успішно повішали б в останній день. Але ж ні, підозри його величності від інших гравців його чомусь не дратують, а тільки мої.
    Мені просто страшно, що моя скромна особа викликає такі бурхливі емоції. Я переживаю за душевний спокій Хантера, тому краще усунусь. :)))

16. ovod

ovod Well-Known Member

чого б це?

17. hunter

hunter мандрівник

інші не аж так сильно мене весь час гри підозрюють, а так як ти одна з тих хто завше багато пише - то з ким я маю дискутувати?
    та й не забувай те, що в перших десь семи іграх я з своєю сестричкою всю дорогу перетикався перекрикувався і вішали ми весь час одне одного - і ніхто нічього не каже!

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

коли я ведучий - не граєш, коли я в грі - не гратимеш - я тут пропустив тільки одну гру, блін, ну Персі :give_rose:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)