Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Та назад.... Десь хтось писав, що завжди ближче до літа...

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що не вона одна :)))
    Пророцтво на наступну гру: першого приберуть Хантера, бо досвідчений, другого - Овода, бо мутний, третю - Віку, бо буде вівторок :))), четверту - мене, бо до того часу спалю себе мафку :)))

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

прочесав всю квартиру - нема прихованих камер. Звідки ти можеш знати коли хтось тисне Ф5? Ти шо через вікно підглядаєш? :)

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я не знала, хто лікар. )) І боялась попасти в нього. Спочатку пішла до Хантера, потім хотіла міняти на Овода, але забоялась, що лікар - він. :))) А в тобі лікаря не підозрювала зовсім. :))) То подумала - як не попаду в мафа, то хай хоч буде простий мирний. )) Добре, що запізнилась
    Ну а ти як голосував? На першому голосуванні десь наліво голос злив, по - моєму, хіба ні? На другому - за Любімую. І шо?
    Ти якось непереконливо захищався, чисто як мафіозо :)))
    Ти неуважно читаєш. :) Я ще до Нірванки цю історію розказала десь вище :)
    :haha:

---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ----------

Хантер вести наступну гру буде, як він і хотів спочатку. Я його погодилась підміняти, бо сьоня вибори. :)
    Я через одну буду ведуча.

5. ovod

ovod Well-Known Member

а що вгадав?
    яку історію?

6. Персі

Про те, як я намагалась НД на Еребуса поміняти. А ти про що? )

7. ovod

ovod Well-Known Member

а ти жучків не помічав? маленькі такі, повзають....

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

я вже забув про що я....

8. MARTINI

не знаю , я ніколи не засікав періодичність з якою заглядаю в тему гри :)

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що маються на увазі дані з профілю "Останні відвідини: Нині 10:37". Там той час оновлюється, якщо перегружувати сторінки, напевно. Ну і показує в профілю в якій темі сидиш. Та, Овод?

10. ovod

ovod Well-Known Member

та, тільки теми вже не показує, може в тебе і видно, а для мене тільки час...

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тоді звідки Ти знаєш, що Мартіні сидів саме в Мафії? ;)

12. Masini

Masini Well-Known Member

;)

:blush:

Ирина, на самом деле я конечно истеричка, но не настолько, чтобы просто взять и тупо бросать игру. Я мафией живу, поэтому ПРОСТО уйти автокиллом - для меня оч серьезный и маловероятный шаг. Не спорю, сначала меня завело... Особенно фраза "Твоя проблема, що Ти не так зрозуміла і не перепитала." Это неправильно с точки зрения ведущего. Но я такая порядочная сволочь... Перечитав всю партию, я пришла к выводу, что с моей смертью для Перси все станет на свои места, что, в принципе, к моему глубокому удовлетворению, и получилось. Ну и не буду кривить душой - воспользовалась ситуацией... Сорри :sorry:

Я надеюсь никто на меня не в обиде, если кого-то обидела - простите, такой вот у меня сволочной принцип игры.

Перси - красавица. Во-первых шикарно отыграла, во-вторых (не в обиду) я первый раз от тебя увидела спокойной, размеренной, неистеричной игры, которую ты можешь показывать всегда, но не получатся в силу то ли твоих амбиций, то ли хз чего. В общем - умничка.

Викторис - блеск

Мартини - шикарно

Хисп - не кажу :)))

Еребус - в общем отыграл отлично, но в некоторых местах переигрывал

Любимая - сразу было понятно, что мирная, хрен знает че вы ее повесили ваще

Испанка - хорошо, отсутствие стадного инстинкта, своевременное вскрытие. Молодец

Овод - я его не раскурила так же как и все, наверное... Подменяет Ягуарчика на время его отсутствия

Хантер - сначала играл жопошно, но после "того" поста я ни минуты не сомневалась, что он мирный

Сашка - выговор с занесением.... Как и мне... Обстоятельства...

Кост - не рассмотрела

Итог: игра была шикарной, красивой, временезатратной и напряжной. За все время игры в мафию я не видела ни разу, чтоб игроки за пару дней написывали 77 страниц. Вы просто МЕГА. Всех люблю. Нирванко, знаю, что доставила много неприятных минут... Не обижайся :give_rose:

13. MARTINI

мда... я так і знав
    даремно нірванка повелася на ту провокацію, треба було не автокілити її, а вішати в той день руками мирних :) Тоді би в кінці цикл адвоката не співпав би з циклом дівчинки (перепрошую за інтимні подробиці) і ми б їх всіх піф-паф ойойой....

14. hisp

hisp Well-Known Member

Riksia, ну так что - вносим на будущее пункт "о недопустимости внезапного выхода из игры"? ;)
    Или же наоборот закрепить право "выпить цианиду".

Цензура - страшная сила :)))

15. Masini

Masini Well-Known Member

Я согласна... Второй раз ведь не прокатит :)))

Иди в асечку, обсудим ;)

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене теж нерви не залізні і після таких наїздів на себе не могла промовчати, сорі :dntknw:
    Ти - зараза, але все одно я Тебе люблю :preved:
    Власне, треба і цей момент на майбутнє уточнити. Але не бачу сенсу тримати в грі людину, яка не хоче грати, або не може грати (мало там що в неї сталось).
    Може сьогодні сяду за правила і скаду приблизний список сумнівних питань, то проведемо голосування і обговорення.

17. Персі

Не можу :haha::haha:
    Та я сама не знаю в силу чого, х.з. :)))
    Ага, я вже писала, что після твоєї смерті визначилась, що до чого )

Найцікавіша гра принаймні з тих, в яких я брала участь тут, я Нірванці ще під час гри то писала. :) Хоч були моменти, коли впадала в ступор :)))

18. ovod

ovod Well-Known Member

а де ж і ще?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А точно :)))

20. ovod

ovod Well-Known Member

нірванко, попробуй колись з перервою в 5 хм заходити на різні теми....
    в нього просто була відкрита мафія.. і він час від часу її обновляв...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)