Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

еребус, ти мене відволікав і психологічно я не міг йти проти тебе і паралельно спілкуватися з тобою спокійно...тому і запідозрив, що це був хід мафа...

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМХО мирним тре грати так, щоб накликати мінімум підозр. Тому Хісп правий, коли каже, що Еребус добре зіграв.
    І тебе (Овода маю на увазі :) ) я, між іншим, зовсім не підозрювала аж до повішання Любімої. Я була дуже близька до того, щоб переголосувати на Хіспа, а ти сказав "чекай". :))) Ну і відповідно в мене склалось враження, що ти Хіспа витягував )

3. ovod

ovod Well-Known Member

персі, я тобі в сотий раз повторюю - мафи так примітивно не паляться..

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я ж кажу,манія величі:haha: Овод,ти мене підкорив:)))

вчергове пишу з -під столу:haha::haha:

5. Персі

А я б могла б шось таке зробити, а на наступний день відбрехалась би якось :haha:

6. ovod

ovod Well-Known Member

вітаю, може винайдеш новий спосіб друкування...

7. Іспанка

От через такі твої мутки - замутки тебе й підозрюють:)Ти хоч сам зрозумів,що написав?:)))

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

всьо,йду звідси,а то мене щось крити починає:)))

8. ovod

ovod Well-Known Member

тобто?..........

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ти шукав чорну кішку у чорний кімнаті... а її, повірь, там не було! :)

10. Персі

шо тобто? до прикладу, витягую так побратима, а на наступний день кажу:
    :)

11. ovod

ovod Well-Known Member

тобі що трави не хватило на цілу гру?

уяви, що ти говориш з кимось по телефону і паралельно пишеш на нього характеристику.
    якою вона буде якщо розмова спокійна і якщо вона викликає негативні емоції?

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я за них вболівала теж! Був момент, коли я видала результат 4 ночі, де ніхто не загинув, а в наступну секунду Персі присилає по скайпу зміну НД (там мафія стріляла в Еребуса, а він себе лікував. Персі блокувала Хантера, а хотіла змінити на блокування Еребуса). А я їй кажу - "пізно вже", а в думках "блін, де ж Ти раніше була???!!!". Тоді б їй так було обломно, що в остінній момент Еребуса замочила :))) От така я недобра :blush:

13. ovod

ovod Well-Known Member

і я тобі повірю, але перевірю як ти голосувала і інші тести.
    ти шо мене не знаєш?

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

віка, мафи то вже в підсвідості сформоване зло, от її ніхто і не хвалить,

хоча я тебе дуже хвалю, бо я тебе навіть через той прокол не вважав мафією..

14. -Erebus-

Мені цікаво чому... бо Персі ж казала, що не підозрює мене!

15. ovod

ovod Well-Known Member

еребус, яка різниця що я тебе почав підозрювати - все-одно мене вішали і ніхто мене навіть слухати не хотів, а всьо кашкет приміряли....і рот закривали...

16. -Erebus-

Ну... коли ти сказав, що буде "якщо ти виявишся мирним", я вже хотів міняти голос! Але потім ти майже перестав писати і я його залишив! :sad: Помилка, що поробиш! З Любімою теж не дуже добре вийшло!
    Але її аргумент проти мене: ти мафія, бо багато смієшся... :))) Вже і посміятися не можна, на гіляку відправляють!

17. ovod

ovod Well-Known Member

не факт, бо я би себе в такій ситуацій повішав би...

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

нірванко, персі коли буде ведучою, то помститься - не треба було всьо розказавати :)

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

іспанка, а ти чо ще не спиш?

18. Іспанка

Інтернів онлайн дивилася:)От зараз йду спати:)

19. Кохана

Кохана LuBimaya

І шо вам не спиться???
    Люди, не забудьте годинники попереводити!

20. Іспанка

О,добре,що нагадала,бо я геть чисто забула..А куди їх тойвово - на годину назад чи на годину вперед?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)