Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Еребус теж молодець - так тихенько без привертання зайвої уваги утримався досить довго. Переважно рольовики зразу тю-тю :)

А взагалі рольовики були якісь підлі, або то в мене параноя вже.. Видавалось, що вони хотіли в мене підказки витягнути :))) А я старалась нікого не видати, дуже старалась, чесно. Ану коліться чи хтось помітив, щоб я когось спалила?! Дуже за це переживала.

2. victorys

victorys позитивчик :)

да.. ну і настрочили, в середньому 10,5 сторінки в день!

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

ну особисто я нічого, крім імен, ніби не писала. Легкий флуд хіба :)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чесно кажучи, я навіть не встигала все читати спочатку. Навіть прогавила момент, коли Іспанка відкрилась :)))

5. ovod

ovod Well-Known Member

так хісп, ти мене запутав,

а ріксі я вважав лікарем тому уваги до неї не було, тому і відкрився щоб мене пристрелили...

персі як би ти не попала в боса місто напевне б програло....

а віку я так і не підозрював, вона зіграла гарно, а та помилка з кожним могла статися,
    я наприклад, теж правила до кінця не прочитав,

мартіні, а знаєш по чому я тебе запідозрив?

жалко що кост так швидко пішов спати,

получилося, що з однієї сторони в мирних утворилася переваги через попадання персі,
    але і ком в мирних швидко пропав,
    так що рівновага було до кінця...

чуть іспанку не повішав :)
    і чому це ти мене мафом рахувала, ти що враховувала перші 3 сторінки?

персі з тебе самбука - ти ж мене мафом вважала... невже ти подумала, що я будучи мафом так би зіграв?
    от буду на другий раз мафом...

п.с. любима гра є гра так шо звиняй шо так получилося.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

:haha:
    не розумію мирні, невже так би грав маф?

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

:haha:)...........

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

а от мені не дуже, ще й повішали :sad:

жартую :)

еребус, я тебе мало підозрював бо думав що тебе кост провірив,
    але потім закралися підозри...
    смішний був момент, коли я запропонував до тебе персі піти, а ти почав відмовлятися :)

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

перші три сторінки я читала в доволі неадекватному стані,тому я їх не враховую:)))
    Мафом ти мені здався через те,що Любіму повішав,це раз,а друге,то один пост(зараз вже не знайду де він) мене збив з пантелику...

А хто тебе,мутного,знає:haha:

7. ovod

ovod Well-Known Member

до речі, я коли без ролі то якусь собі роль весь час придумаю, щоб цікаво було....

8. hisp

hisp Well-Known Member

Да, с Любимой вы молодцы :)
    Уже думал раскроют меня - под отмазкой был.

а какой мирный будет под дока косить?

Кстати, в первый день, когда его чуть не повесили чуть ли не комом вскрылся и потом был весьма активным, внимание привлекал - будто за кома выдавал себя.
    Думал он антикил

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Та я і не ображаюсь, що ти! Ми з тобою брати по нещастю... А взагалі було потім смішно, що свою тільки мирні повішали, хоча я сама винна...
    В кожній грі є свої жертви і поразки, то все треба сприймати як належне, не нервуватися і не ображатися!
    Я так роблю завжди і в інших іграх також.. Так жити легше...

10. Іспанка

Нє,ну я ж кажу - мутний:haha::haha:

11. ovod

ovod Well-Known Member

хантера сильно не підозрював, але хто його знає....

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

любима, твої слова і персі у вуха... а то пиріжка не хочу.. то не хочу... хочу самбуки... і щоб овод не був мафом....

то чого тоді повішала? а?

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

іспанка, а ти шукай - я так просто не відчеплюся...

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

нірванко, а ти скільки раз запускала ту програму, щоб персі виявилася мирною?

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

чи ти просто персі з сашкою поміняла?

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну давай овод, розказуй де я спалився :)

хантер, відчепися від Персі,вона вам цю гру зробила

ріксі, зізнайся, твоє самогубство було частиною гри? якби не цей вчинок, можливо мафи б виграли

13. Іспанка

Шукаю,але не можу знайти..Я от тебе наново перечитую - знаючи тепер результати - ти правильно Мартіні підозрював..
    А я тебе все - таки найбільше підозрювала через незрозумілість дописів. Мені спочатку здавалося,що ти адвокат,бо так впевнено за те відмазування говорив,ніби знав:))) хто є відмазаний))

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Знайшла http://www.forum.lvivport.com/showpost.php?p=731547&postcount=1182
    ІМХО,в мене склалося враження,що ти почав викручуватися,щоб тебе не повішали..

14. ovod

ovod Well-Known Member

тільки пообіцяй, що не будеш ще щось відключати на форумі...
    так зручно мафів шукати :)

ну фактично високої впевненості не було, але...
    просто я подивився, що ти обновляєш сторінку приблизно раз в 5 хм,
    а коли я відписав що мартіні маф, то ти через хвилину обновився.. ніби тобі хтось по скайпу сказав - подивися що про тебе овод написав...

знаю не зовсім логічно, але допустимо...
    іспанко то всьо логіка, точніше нічого крім логіки... ну і троооошки трави.. пам'ятаєш я тобі давав...

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

хто б не почав викручуватися, коли його вішають...
    а це так...пояснення, а то мирні не розуміють моєї логіки... деколи...

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ні! Ніякого палева! Ти молодець!
    Просто я іноді тобі писав свої думки щодо гри... думав тобі цікаво - коли що, наступного разу просто відправлятиму НД і все, без зайвих коментів!

16. ovod

ovod Well-Known Member

мартіні, а чому ти всіх пишеш з маленької букви, а Персі з великої?

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

це ще одна причина чому я теб почав під кінець підозрювати,
    я думав що ти своїми повідомленнями в пп відвертаєш від себе увагу...

17. hisp

hisp Well-Known Member

Кстати, а давайте таки совсем не пользоваться репами во время игры ;)

18. Іспанка

Ага,трава класна була:)));)

Ну так,коли припече - всі викручуються:) Але я твою логіку вкурюю вже постфактум:)))

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

о_Очим - чим не користуватися?

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

То не спроста:)));)

19. hisp

hisp Well-Known Member

:))) кармой еще зовется

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Чим не користуватись???? Рєпа то шо? Морда чи овоч такий?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)