Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. hisp

hisp Well-Known Member

нет. из-за наличия такого адвоката - нет.

когда мало мирных роль отыгрывания роли сильно падает, падает и напряжение и параноидальность в рядах мирных)
    в этот раз это было тоже видно, но не так сильно, ибо ком быстро ушел.

*в последнюю ночь я пытался стрелять в Испанку)

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

:))) :)))
    .......

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Це типу грюкнути дверима на прощання і забрати мене з собою в могилу?:))):)))
    утята рулять:)))

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, дякую, вже виправила. Персі Тебе ще раніше заблокувала, тому вже не було значення кого стріляєш, а я тоді по скайпу балакала і запам'ятала, що Персі, бо Ти ще її згадував.

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

На зло кондуктору :)))

5. Персі

:haha: Незлим тихим словом, напевно )

6. hisp

hisp Well-Known Member

Не сдаваться же живым))
    Уже после посадки Мартини шансов было ровно 0
    Кстати, в ту ночь, когда стреляли Эребуса, а он лечился в скайпе были неслабые споры кого стрелять)
    Оводу удалось убедить меня, что он док, и я был за него.
    Мартини каким-то чудом вычислил Эребуса.
    Кандидатура Перси тоже мелькала.. Если б остановились на ней - все могло быть иначе.. :)

Надеюсь мирные получили достаточную порцию переживаний :)))

Четыре игры тут - и в каждой вылетаю последним и в проигравших. Шо-то тут не так)

7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мирних з перемогою вітаю!:good:
    Найкращий мирний, безперечно - Персі! Молодчина!
    Мафіозі Мартіні - це точно the best, гарно відсидився у тіні! :pardon:

Цікаво взанти в мафії: чому першої ночі стріляли саме в Коста?
    Чому Сашко з Хіспом зливали Вікторис?

А все ж моя перша підозра і голос проти Сашки були вірними, але Вікторис зпалилась і Сашка був проти неї - це відвернуло мої підозри!:dntknw:

8. Іспанка

Напевно:)))Персі таки мене не віддала хіспу на поталу..Персі,де самбука?:)));)

9. -Erebus-

Хєх! З Оводом не дуже добре вийшло - але зіграл він гарно! Вважаю найкращим мирним після Персі саме його! Оводе, даруй ще раз нас! ;)

10. Іспанка

тІні;)

проти неї;)

ІМХО,мафська шайка була дуже сильна - Хісп,Мартіні,Сашка - сильні,досвідчені гравці,важко їх було вирахувати.Якби Вікторіс не спалилася з тим імунітетом,я думаю,що ми її так швидко не повішали б:)))

Не те слово..Добре,що то якраз канікули були,а то б я на роботі не всиділа,гнала б до компа,щоб взнати,як справи йдуть:)Шкода,що мені не вдалося жодного мафа забрати з собою у могилку:)))

Я ж казала,що мафи класно злили Віку.

11. hisp

hisp Well-Known Member

Имхо лучший мирный Эребус - потому что не вскрывшись стал фактически проверенным. Хотя запутать мне вроде удалось и Эребуса и Овода под конец)

Вы мне скажите, почему на Риксию вообще 0 внимания?

12. Персі

Була хохма насправді, я в останній момент хотіла його заблокувати :blush: Дуже переживала, щоб не попасти в дока, )))))) а про Еребуса думала, якщо не маф - то простий мир, :))). Але в мене підвис нет, і поки я надумувала міняти, то Нірванка вже виклала в темі результати ночі і пізно вже було міняти :)
    Наливаю :)))

Загалом грати дівчинкою сподобалось, :mocking: хоча і страшно, щоб не попасти в мирних рольовиків

13. -Erebus-

Бо я її двічі лікував і думав, що це саме через мене вона ще живе! Тому вважав її мирною! Чи ти маєш на увазі чому її не послухалися?

14. hisp

hisp Well-Known Member

Да, и Викторис отлично первый день провела.
    Та ерунда насчет иммунитета - на уровне ошибки мирного (не буду вспоминать Нирванку в прошлой партии :) )
    Я б ее за мафию не принял..

15. -Erebus-

Так Овод всіх заплутав.. хєх, він насправді перемудрував, хоч у підсумках і вийшло, що допоміг місту!

16. Персі

А що в ній дивного було? Я її запідозрила тільки коли Овод мирним виявився

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Ага.
    ........

17. -Erebus-

Так а чому її зливали? Через те, що в неї були справи у реалі?

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я теж так і не зрозуміла чому мафи Віку віддали в жертву зразу. Там же була можливість когось з мирних повішати. Це була така тактика?
    І ще не зрозуміла чому той допис Віки про незрозумілість суті імунітету мирні вважають спаленням. Вона ж могла реально помилитись. В чому спалення? Ніяк не допетраю.

19. hisp

hisp Well-Known Member

Сашки не было, чтобы голос сменить.
    Мне на тебя было слишком подозрительно голос переводить.
    Хотя если б знал что док - вешал бы тебя)

В итоге - совершенно неудачно вышло - на меня на следующий день накинулись, без причины вобщем-то.
    А Сашке тоже не помогло - его девочка знала.

20. victorys

victorys позитивчик :)

Гра була справді файна, спостерігала за нею до кінця! Цілком по іншому дивитись на гру збоку коли знаєш хто є хто, а Нірванка певне також хохму мала в деяких моментах, особливо коли в когось були якісь "логічні висновки" насправді цілком протилежні тому як є насправді :)
    П.С. Ще хочу додати, що будучи мирною я б написала такий самий пост про той імунітет, бо й справді вважала, що він діє на першу добу :crazy: Так що вважаю що ствердження "мафи правил не читають" є трішки не точним, хоча щось в тому є.
    Дякую всім, а особливо моїй команді, яку я трішкі підвела і яка трішки повпливала на те, щоб мене позбутися ;)
    А тепер процитую Сашку:
    "вікторіс, ти пожертвувала себе не дарма, я за тбою прикрився"
    Ось які джентельмени пішли :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)