Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шостий день було закінчено швидше за бажанням гравців.
    Результат - повішено Хіспа, мафа-2.

В живих залишились:

Персі - дівчинка
    Іспанка - антикілер
    Хантер - простий мирний

Вітаємо мирних з перемогою! :radist:

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Остатки сладки :haha:
    То правда. Після її смерті я нарешті визначилась, хто мафія )

3. hisp

hisp Well-Known Member

last man standing и проиграли.
    это уже традиция :)

4. Кохана

Кохана LuBimaya

фух...
    З перемогою місто!!!!!!
    Хоч ви мене зарази і повішали.. але я - засранка сама винна!!!
    Персі - молодчика, на тобі вся гра трималася!!!!

5. hisp

hisp Well-Known Member

По итогам игры пару предложений:
    1. Запретить участникам добровольно вдруг покидать игру. (например это мог бы сделать известный девочке Сашка - последствия понимаете)
    2. Мирных должно быть не меннее половины (!) Ибо большое число ролевиков снижает интригу и вообще мафии негде развернуться :)
    3. потом придумаю

6. hunter

hunter мандрівник

я взагалі майже нічього не писав, де я кричав?

я вже був розписав нашо його вішати було! якщо б повішали мирного (хотіли ви овода вішати) то мирні б програли! треба думати наперід і прораховувати різні варіанти, отой мій був найкращий!
    ше питання?)))

7. hisp

hisp Well-Known Member

Кстати, заметьте - мафия убила двоих, а мирные повесили четверых.
    Так кто из нас убийцы и негодяи? :)))

8. Персі

Нірванка, дякую за гру! Ти молодець, все було супер ;)

І гравцям всім також. Якщо на емоціях десь когось образила, перепрошую )

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

АААААААААААААААААААААА!!!!Вітаю мирні!!!:preved::yahoo::cools::dance:

Персі,ти молодчинка!!!Так все гарно розіграти..Останні два дні були дуже драматичними..

10. hunter

hunter мандрівник

хочеш сказати що в цій грі була перевага мирних? неа!

через неї чуть мирні не програли!

11. Персі

Коли людина ставить багато знаків оклику або капс, то у мене складається враження, що вона репетує )
    не гони )
    Хантер, та заспокойся вже. :))) Якщо я скажу, що ти супер - гравець, тобі полегшає? :)))

Нірванка, скажи, так Кост намагався мене вбити, чи ні? Кілька днів вже мучусь тим питанням :)

12. Іспанка

Нірванці дякую і великий респект за те,що витримала нас і таку довжелезну партію:)

Це ж гра:)нічого страшного..Партія була дуже драматична,заплутана,але надзвичайно цікава.Окремий респект мафам,які так довго тримали нас в напрузі.

13. Персі

Та похваліть вже хтось Хантера, а то його самолюбство страждає! :)))
    Молодець, Хантер, молодець, в перший день мафіозу вирахував, супер! :)
    Так добре? :)

14. Іспанка

Хантер,ти молодець,в перший день мафію вирахував:)Сашку повішав,проти Любімої не голосував:)
    так добре?:)))

15. Кохана

Кохана LuBimaya

О... Точно-точно!!!! Молодець, хантер!!! Дякую тобі за це!!!!:give_rose::air_kiss:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нічні дії і денні голосування (сірим зазначила відтінки, на яких гравці вже не жили):

(клікнути на табличці для збільшення)

Останнє редагування: 30 жов 2010
  17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

18. Персі

Ах, ви ще й вбити мене хотіли на третю ніч, поганки! :)))
    Ги, Мартіні вчасно заблокувала, а то був би відмазаний )

19. Іспанка

Класно зіграно..А Мартіні так натурально на тебе наїжджав,що я аж почала в певний момент сумніватися:)))

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Ех,не судилось тобі Персі ходити з авкою злосного бульдога:haha: а мені з авкою п"яної білки:)))

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Велике дякую всім за гру!! :give_rose: Ви були просто неперевершені!! :good: (не враховуючи кількох неприємностей, ну але всім на раз не догодиш :pardon:)
    Спочатку було гонсько і дуже весело. В кінці дійсно було драматично - сама не знала як завершиться гра, бо стільки сюрпризів не міг передбачити ніхто! Взагалі протягом цілої гри ситуація змінювалась так, що бувало мафії чуть-чуть забракувало чогось, або місту. Рольовики часто змінювали НД, від чого результати ночі до кінця ночі не були відомі. Аж самій так було цікаво як все розіграється!

Найкращі гравці, ІМХО, це:

Персі - від мирних, від НД якої я прозрівала! (попасти в боса мафії першої ночі - це вищий пілотаж! :good:) Ще й була такою наполегливою і переконливою, що потягнула всіх за собою!

Мартіні - від мафів, бо до 5 дня проти нього не було жодного голосу! Його всі так відверто ігнорували, ніби знали, що він був мирним по замовчуванню :))) Шифрувався капітально! :good: Хоча мирні і могли його спалити раніше, коли він написав про те, що Сашка голосував проти Персі 3 дня, а насправді Сашка тоді взагалі не голосував. А про голос Сашки міг знати тільки той, хто з ним спілкується поза темою, тобто мафія :) Короче, Мартіні викручувався зі всього. Ну чуть-чуть забракло до перемоги.

Іще хочу відзначити Хантера, який виклав практично правильний список ролей ще 3 дня хто є хто, але він не був достатньо переконливий, тому якось його припущення проігнорували.

--
    Боялась, що команди дійсно будуть незбалансовані, бо ще до гри казали, що в мирних нема шансів, це все тупо і т.д. Але як бачимо шанси мали і ті, і ті, та й мирні все таки виграли.

Ще раз всім дякую! Побільше б таких цікавих ігор! :good:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)