Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

пригальмуй фантазію свою
    якби я хотів спригнути то змінив би голос

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ми з самого початку гри грали по правилу "адвокат не може двічі підряд ходити до однієї і тої ж людини". Моя вина, що не дописала слово "підряд" зразу. Твоя проблема, що Ти не так зрозуміла і не перепитала.
    Рікся покидає гру за власним бажанням. Вона була простою мирною.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

весело
    Можна мені теж за власним бажанням?

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

Мартіні
    ..............

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

Іспанка, переголосуй на Мартіні.
    Памірать, так с музикой

4. MARTINI

Лишаються Хантер і Хісп. Треба відгадати хто сьогодні відмазаний. Еники-беники...... Хантер!

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

привіт бультер"єрам... а ще бути шанси мафію перевішати

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кожному можна.

2. MARTINI - hunter
    3. Персі - MARTINI
    6. Іспанка - hunter
    7. hisp -
    9. hunter - MARTINI

6. Персі

Не вірю в варіант Хісп - Хантер. А якщо й так, то такому розкладу програти не соромно :)))
    Лишається Хантер - Мартіні або Хісп - Мартіні. Не можу я тебе лишати живим, бо вчора вночі була в тебе :)))

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

Ну що, мирні програли. :) Бо Іспанка знов пішла бухати на вихідні. :)))
    То як, Хісп, проголосуєш за Хантера? )

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Іспанка, я бачу, що ти є. :)
    Переголосуй, будь ласка, на Мартіні.
    Якщо помиляюсь, причіплю собі аватарку якось дурненького віслючка на тиждень. :)))

7. hisp

hisp Well-Known Member

Если ты думаешь, что не отмазался Мартини, то за него. С удовольствием.
    MARTINI

8. Персі

Ну всі ми тут (крім Мартіні, само собою :))) ) погоджуємось, що Мартіні мафія, правильно? То ж треба його по любе вбити. Якщо лишити живим, я не зможу до нього піти вночі, бо була вчора ;)

9. MARTINI

краще дурного бультер"єра
    твої заслуги в цій грі звичайно досить великі, але скільки ти вже мирних перевішала і все не одумаєшся

10. Персі

Я кровожадна )

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А ніфіга:)))українки так легко не здаються..Тим більше мені вже минулого тижня вистарчило надовго(ще чого доброго знов до таксиста почну приставати :))) )

Поясни мені чому.Бо я не вкурюю твоєї логіки.
    якщо ти вчора була в нього,то він не був черговим(може бути адвокатом).Значить другий маф хтось з пари Хісп - Хантер.
    ахрєнєть(с)

12. Персі

добре. але тільки на 1 тиждень ))

13. Іспанка

Персі,а якщо ми мирного повішимо то нам кабздець....

14. MARTINI

тобі все сміхyйочки , а не шкода буде якщо в найбільшій партії місто програє ? Ще й після стількох зусиль

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

2. MARTINI - hunter
    3. Персі - MARTINI
    6. Іспанка - hunter
    7. hisp - MARTINI
    9. hunter - MARTINI

16. Персі

Ну дивись, які в нас є варіанти?
    Хісп - Хантер
    Хісп - Мартіні
    Хантер - Мартіні

Ну не вірю я в Хісп - Хантер, хоч вбий. Ну або вони супер - мафія і супер - гра з їх боку. :) Але ж треба робити якийсь вибір. То ж я схиляюсь до двох більш ймовірних, на мій погляд, варіантів:
    Хісп - Мартіні
    Хантер - Мартіні
    Виходить, що Мартіні по любе мафія. Але лишати живим його не можна, бо я була в нього вчора вночі, розумієш? А ходити до того самого двічі підряд не можна.
    Припустимо, мафія: Хантер, Мартіні. Якщо ми вішаєм Хантера, я не зможу піти вночі до Мартіні і нам гаплик.
    Тому треба Мартіні прибирати.

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

Саме так. Ну а шо зробиш. Тоді ми програли і я буду ходити з авою злосної псюки :haha:

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Та шкода буде, якщо програє, ну але що мені, плакати? Врешті - решт, то тільки гра :)

17. MARTINI

А я не бультер`єр i не собака
    Велика голова така нiяка
    Шо з того що ми всi тепер Європа
    Як в мене голова така нiяка

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Що відбудеться після повішання мене

Якщо ти навіть вночі вгадаєш, хто бос - хісп чи хантер - то наступного дня вони дружно повішають тебе, а вночі пристрелять іспанку. А ви переживали, що до понеділка не встигнемо...

18. Іспанка

Це два сильні гравці,які б цілком могли б зігратись так добре..Зрештою хз..
    Цим аргументом ти мене добила..Щоб тобі не було скучно,якщо ми програєм - в мене є ава п"яної білки - буду з нею ходити:)))
    Ну ок,най буде Мартіні

19. Персі

:)))
    на а шо дєлать? Ти сам винен.

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Якщо ти мирний, то ми програли, то зрозуміло )

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

:haha::haha:

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Якби гра не закінчилась, все одно то була гарна гра. :) Нервова, але цікава. )

20. MARTINI

що значить я сам винен? Ти ж зараз не керуєшся жодним здоровим глуздом, а тицяєш пальцем в небо

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)