Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нда. Ясно, що знову нічого не ясно.
    Давайте вбивати або Хантер / Ріксі або Хісп / Мартіні, ги :)))

Овод, а ти... блін!!! Нафіга мутити і накликати на себе даремно підозри?? То він під лікаря косить, то ще шось. Нічого доброго він тебе не дочекаєшся

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Ріксі
    ...................

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я фігею без баяна..Я всю партію була переконана,що Овод маф - ну він так по -мафському поводився,що то просто капець:sad:Оводе,якщо ти це зараз читаєш - прасті((
    Еребус,мені буде тебе не вистачати..
    Персі,ти кого блокувала?Я би казала нині хантера вішати,він мені набагато більш підозрілий ніж Ріксі..
    Хантер

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Іспанка, чому Хантер? Ти подивися на голосування! Ріксі!!!!!

4. Іспанка

А що не так з її голосуванням?Я її теж підозрюю,але менше ніж Хантера.Поясни мені,чому сьогодні треба вішати Ріксі,а не Хантера?
    Чи ти може свого мафіозного брата вирішив прикрити?;)

5. MARTINI

Іспанко, я взагалі можу вмити руки і не проявляти жодної ініціативи, та проголосувати проти того, на кого ти мені вкажеш. Це зніме з мене підозри , але чи приведе до перемоги мирних - це велике питання.

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мирним успіхів!
    Дуже шкода Овода! :sad:
    До наступної гри! ;)

7. Персі

Іспанка, бажано було б, щоб ти була тут в період з 19.00 до 20.00, якщо зможеш :)

8. Іспанка

Я завтра планую цілий день бути,а от ввечері хз..може бути повторення минулих вихідних :)))

9. Masini

Masini Well-Known Member

Я УХОЖУ АВТОКИЛЛОМ, НЕ БУДУ СПОРИТЬ С ВЕДУЩИМ, ОН ВСЕГДА ПРАВ. ЕСЛИ ОСТАНЕТСЯ ТАЖЕ БУРЯ ЭМОЦИЙ И НЕГОДОВАНИЙ, ЧТО У МЕНЯ ЕСТЬ СЕЙЧАС, НАВЕРНОЕ И ПОСЛЕ ПАРТИИ НЕ ВЫСКАЖУСЬ, ИБО ПО КАЖДОМУ ИЗ ПОСТОВ ИМЕЮ ГОРУ ПРЕТЕНЗИЙ...

10. hunter

hunter мандрівник

в чому проблема з адвокатом Рікся????

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

Персі
    іспанка
    хантер

MARTINI
    Riksia
    хісп

персі, до кого ти ходила цієї ночі?

11. MARTINI

Ріксі, якщо ти мирна, то тобі ганьба
    Якщо маф , то тобі оскар

12. Персі

Чо причепились? Це моя особиста справа, до кого я ходила, так шо не лізьте в моє приватне життя :girl_mad:

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Правильно. Все - таки, треба було Ріксі ще тоді повішати, коли вона просила смерті у мафів )

13. Masini

Masini Well-Known Member

Вы считаете, что проблем нет и все нормально?

У вас забыла спросить... Мирная, мирная

14. Персі

Якщо мафія Ріксі/Мартіні - браво
    Якщо мафія Ріксі/Хісп - браво
    Якщо мафія Мартіні/Хісп - гарно
    Якщо мафія Хантер/Хісп - гарно
    Якщо мафія Хантер/Мартіні - гарно
    Якщо мафія Ріксі/Хантер, то ми, мирні, конкретні барани

15. Masini

Masini Well-Known Member

Расслабьтесь. Вы все равно меня вешать хотели. Сча может хоть мафа вешать начнете

16. hisp

hisp Well-Known Member

"Я устал, я ухожу" (с)
    Плохо, товарищ Риксия, плохо и очень некрасиво.

17. Персі

Ги. Хісп, ти проголосувати не забудь. ) Шоб було красіво

18. Masini

Masini Well-Known Member

А правила во время игры менять красиво?

19. MARTINI

Так, зараз в грі настав ступор. Не зрозуміла ситуація з Ріксі. Прошу ведучу роз"яснити, цей пост означає, що гравець вибув з гри, чи такі заяви не приймаються і Ріксі й далі вважається гравцем?

20. Персі

Я фігею з тої гри. :)))
    Хтось за лікарів себе видає, хтось приходить виключно для того, щоб закатати істерику, і погрози покінчити життя самогубством, і апелювання до ведучої. :))) Дурдом якийсь.
    Мартіні, ти таке, ніби перший раз граєш. :))) А оскільки граєш ти не перший раз, то х.з. як твій пост розцінювати. Зрозуміло, що ті заяви не мають ніяких юридичних наслідків. :) Два неголосування - тоді автокіл.

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

Чи ти таким чином намаєшся "спригнути" з голосування проти Ріксі? :)))
    Ви мене втомили. )

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

Хісп теж зажигає. Кожного божого дня як тільки приходив, так зразу проти Ріксі голосував. Сьогодні щось змінилось?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)