Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та може бути й таке. Але на мій погляд Овод проколовся вже не раз.
    Сказав, щоб я йому самбуку привозила, хоч я сказала, що приїду тільки коли він мафія, ги. :))) Дуже хотів, щоб повішали Любімую. Клюнув на наживку, коли я тебе в мафіозності звинуватила. Занервував, коли я сказала, що йду адвоката блокувати. ))
    Вішаємо його, а далі, виходячи з того, що він за один насправді, будем шось думати. :)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Прошу вибачення за те, що так неконкретно описала правило зразу. Зараз не можу нічого змінити.

3. Персі

Та для мафії нічого не міняє, вони й так знали.
    Я теж, чесно кажучи, думала, що двічі підряд, поки Ріксі не прочитала.

4. Masini

Masini Well-Known Member

ОХРЕНЕТЬ!

Вообще адвокат - мирная роль. Функции: ОДИН РАЗ ЗА ПАРТИЮ может отмазать любого игрока. Мало того, что вводите адвоката за мафов, так еще и наделяете многоразовыми отмазами. Т.е. для того, чтобы повесить мафов, мирным теперь нужно не 4 дня, а 8!!!!!!!!!!!!!! А если бы у нас девочка в первую ночь сдохла???????? Так бы мы повесилили 4 мафа за 4 дня и получили бы минус 4 мирных. А так за 4 мертвых мафа мы получаем 8 мертвых мирных. Ну да бог с ним, ведущий всегда прав. Поэтому не стала уже спорить. Но ЭТО.... Во-первых, это СМЕНА ПРАВИЛ В СЕРЕДИНЕ ИГРЫ, что ЗАПРЕЩЕНО КАТЕГОРИЧЕСКИ. Во-вторых, если бы я знала, что правила оказывается так выглядят, то я бы или закатила истерику сразу, в нулевом дне, или бы просто снялась с игры.

Извините, но выскажу свое мнение: данный пункт правил Г..НО, я по таким правилам играть не буду.

5. hunter

hunter мандрівник

шо за зміна правил???
    сашка, ше лишаються двоє - хтось з тих двох відмазаний, хочете знов з можливістю не повішання завершити день???

6. Персі

Мирні, не вздумайте голосувати за Сашку. В трійці Овод, Хісп, Хантер двійко мафів. Не тупіть. Сьогодні повішаєм Сашку - без лікаря лишимось.
    Хантер мафія. Він обговорював до гри з Нірванкою правила в тому числі і щодо адвоката, то ж те "що за зміна правил" виглядає просто смішно зараз. Я вночі його блокувала, якщо він адвокат, то нормально Овода повішаєм.

7. Masini

Masini Well-Known Member

Если бы некоторые дали нам вчера повесить Овода, то сегодня мы бы его довешали, а Сашку бы заблочили и выстрела бы не было. Но кто-то этому "немного" помешал, а сейчас еще и умничать пытается.

8. Персі

Ріксі, він мафія. Чому ти його відкидаєш?

9. Masini

Masini Well-Known Member

Да фиг его знает, всегда склонна верить людям.

10. Персі

Я думаю, великі шанси на те, що Хантер мафія, ще й адвокат.
    Народ, не слухайте його, не голосуйте проти Сашки. Якщо повішаєм Сашку, а я не вгадаю наступного боса, 100 % вночі лишимось без лікаря. Дієм за планом, вішаєм Овода. :)))

11. hisp

hisp Well-Known Member

О, теперь я узнаю Рикси :)

Наверно это будет самая длинная партия и самая мирная в анналах форума.
    Более отказываюсь играть с адвокатами, ибо это увеличивает параноидальность вдвое - нужно не только увидеть мафию, но еще и угадать отмазан или нет :)))

Теперь по делу.
    Свято верил, что Овод док, он сознательно на это намекал. Несколько странное поведение для мирного. Но в принципе это не изменило мою "систему ценностей"

Riksia

Вобщем-то нынче всем на мое мнение ложить, распинаться смысла нет, ибо можно повесить и Овода, и меня, и Испанку добавить (на всяк случай) - победы мирных это не отменит, а только затянет.

12. Masini

Masini Well-Known Member

Раньше была неузнаваемой? :)))

Это ты таким образом признался, что ты - маф?

13. hisp

hisp Well-Known Member

Да совершенно)

Там всего лишь одно слово говорящие о моем мнении о тебе.
    Там негде читать между строк, не пытайся)

Так, народ, срочная новость - партию нужно растянуть до понедельника, чтобы следующая началась только через неделю и я на нее успел.
    Быстренько ищем кто отмазан - его садим, мафии не даем стрелять - и все будет ок до нового года :)))

А если серьезней - до понедельника кончим или не?

14. Masini

Masini Well-Known Member

Какое нафиг между строк? У нас есть два варианта: Сашка и Овод. А ты сливаешь голос. Кто ты после этого? Мирный? :)))

15. Персі

Якщо не будемо скорочувати дні, то навряд чи. В нас є 3 мафії, 3 дні щоб просто перевішати. При найкращому розкладі гра закінчиться в неділю.
    Але я не думаю, що так вийде. Або на відмазаних попадемо, або в розкладах мафії можем помилитись )

16. ovod

ovod Well-Known Member

персі, а може то було у правилах так записано(тільки раз одного гравця) і вона діяла згідно правил? а?

до речі пам'ятаєте це
    чомусь ніхто мене не виправив....

як так ріксія немає часу грати, а правила прочитала краще всіх...

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

мафи пожалілися?

мартіні, мартіні.. ще й ріксі на додачу...

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

мафи не знали,
    а якби перепитали, то нірванка зразу ж поміняла б в правилах...

17. Персі

Аякже. Мафи такі тупі, що не уточнили важливі для них правила у ведучої.
    Я, наприклад, уточнювала, чи можу блокувати адвоката, бо спочатку шось тормознула, що він не блокується.
    Досить викручуватись, ніхто тобі не повірить. Мафія, виходьте і здавайтесь, все - одно ви програли, не відтягуйте неминуче )

не проти швидшого закінчення дня

18. ovod

ovod Well-Known Member

а мені отак подобається

Вішаєм, дієм за планом Овода.

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

то тоді нірванка зразу б уточнила для всіх, щоб тепер дехто не робив "істерику".

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

персі ти правило читала?
    ніч все-одно не посунеться....

19. Персі

Нірванка уточнила правило для мене, а не для мафії
    І? Зате твоя передсмертна агонія скоротиться, я за тебе переживаю

20. ovod

ovod Well-Known Member

вона уточнила, щодо твоєї ролі,
    а якби адвокат перепитався, то нірванка побачила б що вона не то написала...

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

подивись на аватар, тепер тобі таке кожної ночі снитися буде....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)