Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не в крайному, а в крайньому!:mocking::mocking::mocking:

2. ovod

ovod Well-Known Member

так між іншим, я доком прикидався, щоб мене мафи пристрілили,
    бо чомусь думав, що док - рікся,
    еребус - як тебе до цих пір мафи не пристрелили?

мартіні маф, я вже казав здається,
    лишаю поки голос проти ріксі

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

чому не проти мартіні, думаю зрозуміло, бо він проти мене зразу проголосує,
    а так хочу подивитися, як він буде голосувати,

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Не знаю.. це тобі видніше! Чи ти хочеш сказати, що ти не маф?

4. ovod

ovod Well-Known Member

те що я хочу сказати я кажу, а от як ти це розумієш це вже інше питання...

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Так і не інакше;)

6. -Erebus-

В мене майже немає сумнівів, що ти злісний мафіозі!:)

7. Іспанка

То очепятка:)))

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

:haha: я бачу ти вирішив позмагатися із Сашкою в безглуздості відмазок :)
    я й так проти тебе проголосую , але завтра, коли голова буде варити краще... сьогодні я вже не гравець :)

9. ovod

ovod Well-Known Member

розумію тебе, траур - нікого не пристрелили...

10. -Erebus-

Оводе, ти адвокат чи ні?

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

60 сторінок і майже 1200 повідомлень, а змістовних з них ледве 10 відсотків! :)))

11. Masini

Masini Well-Known Member

Хрен, не дождетесь, не мафия я.

Вешать надо Овода, Перси ночью пойдет к Сашке. Никто не умрет.
    В следующий день повесим Сашку. Перси пойдет на выбор к какому-либо игроку, в котором мы будем подозревать мафа. Если угадаем - выстрела не будет. Не угадаеми Перси полечит док - смертей не будет, если эти два фактора не сыграют - Перси умрет.
    А дальше разберемся по обстоятельствам

Останнє редагування: 28 жов 2010
  12. Іспанка

Щось овод петляти почав...логічно було б голосувати проти овода,але якщо він адвокат мафський,то він себе відмаже..
    Отже,що ми зараз маємо? Сашка - бос,Персі - дівчинка,я антикіл, Еребус лікар(поки інші лікарі не повскривалися:))) ). Залишаються Мартіні,Хантер,Хісп,Рікся..Серед них є маф..
    Наразі голосую проти Хантера,а там видно буде...

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Ріксі,а якщо Овод адвокат і себе відмаже?Хрін ми його тоді повісим...Нє,ну тре добре подумати,перед тим як когось сьогодні вішати..

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

Наразі то є найбільша партія..Ото ми розписалисяо_О

13. -Erebus-

А якщо він відмазаний? А я майже впевнений у тому!
    І хто до речі третий мафіозі на твій погляд: Хісп зі своєю качечкою чи Хантер, який злив свою Вікторис?

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Іспаночко, він вже когось відмазав - точно не Сашка! Напевно себе, тому тре вішати когось іншого!
    Хантер... якщо він мафія, а якщо ні?

14. Masini

Masini Well-Known Member

Два раза за партию одного и того же игрока нельзя отмазывать. А других вариантов, кроме подвеса у нас нет. Поэтому будем вешать, вешать и вешать, пока у всех отмазки не закончатся. Сашку завтра повесим без проблем. А сегодня будем вешать Овода. Отмажется сегодня - не отмажется завтра. Не вижу никаких проблем

Хисп конечно. Его аура в этой партии меня гнышит. Ну совсем на крайний случай - Мартини. Не могу точно сказать, ибо далее 20-й страницы мое прочтение не продвинулось

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

-Erebus-, не лечи сегодня Перси, будешь ее лечить завтра

15. -Erebus-

На завтра у наших планах Сашка був...
    А вже триває четвертий день: тобто в мафії лишиться тільки одна відмазка, якщо, звісно, вони першого дня її використовували теж!
    Лишу поки свій голос проти Овода!..
    А взагалі тобі, Ріксі, Хантеру і Хіспу я не довіряю однаково!

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

А сьогодні я цинічно лікуватиму Сашка! :)))

16. ovod

ovod Well-Known Member

мирні, які ви немудрі,
    якби я був адвокатом мене навряд чи відмазували, бо мафи знали б що мирні мене не повішають, бо я відмазаний.

17. -Erebus-

Та нічого, ми тебе відправімо на гіляку і якраз перевіремо чи відмазали тебе твої дружки чи ні! ;)

18. Masini

Masini Well-Known Member

Давай рассуждать вместе, раз ты чуть-чуть не понимаешь

Вариант 1:
    Мы вешаем сегодня Сашку. Его уже не отмазывают. Ночью непонятно кто стреляет. Тут 4 варианта развития событий:

1. Умирает Перси
    2. Умираешь ты
    3. Мафы попали в пациента - все живы
    4. Перси блоканула мафа - все живы.

На след день мы вешаем Овода. Он отмазывается. Ночью может происходить все, что угодно, ибо завершение прошлой ночи неизвестно.

Итог такого варианта: умер Сашка и может быть еще два мирных (в худшем случае)

Вариант 2:
    Сегодня вешаем Овода. Он отмазывается. Ночью Перси блочит Сашку. Все живы. Вешаем Сашку. Ночью ты идешь к Перси. Перси пытается кого-то блокнуть. Тут 3 варианта развития:

1. Перси не попадает в босса, ты лечишь Перси, мафы стреляют не в нее - минус мирный
    2. Ты лечишь Перси, мафы стреляют в нее - все живы
    3. Перси блочит босса - все живы

Итог такого варианта:
    умер Сашка и один мирный (в худшем случае)

Я думаю не стоит объяснять, что второй вариант более качественный.

После этого мы стопроцентно вешаем Овода и у нас остается один маф на толпу мирных, которого можно задушить допролями.

Еще объяснения нужны?

19. -Erebus-

У першому варіанті не зараховано, що мафи стріляють в когось іншого, але це байдуже насправді, бо не самий поганий випадок для нас!

Другий варіант краще і я теж щось подібне прикидав, заміть мій глос зараз проти Овода якраз
    !
    Одною допролью, бо я сильно сумніваюсь, що мафи залишать і мене, і Персі...

20. Masini

Masini Well-Known Member

Не принципиально

Не принципиально

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)