Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А нащо мені йому підігрувати? Я не хочу програти, і мені хотілось би щоб сьогодні ми обов'язково повісили мафіозі!
    Але ж впевнений, що в мафіозі інші плани! :)
    А є адвокатом Хісп чи є взагалі мафіозі то на 100% поки що не відомо!.. Хєх...

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ви тут всі мафія!
    Еребус, чого це Сашка приплів тебе до мене, а? Нащо він сказав, що ти мафія?

3. -Erebus-

Не знаю, певно хотів, щоб я голосував проти тебе чи інші так зробили...
    Мафія ж постійно бреше і заплутує свої сліди!

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Переглянула дописи - не знайшла такого. Можна лінк?

5. hunter

hunter мандрівник

бляха!!! овода завтра повішаємо!!!! сьогодні сашку!!!!!!!!!!!!! персі блін!!!!

6. -Erebus-

:shutup:
    Хантере, цю тему взагалі-но дівчата читають!!!

А поки що Сашка і висить... просто є можливість, що Сашка відмазаний... ось через те і хочемо повісити Овода...

7. hunter

hunter мандрівник

зробите помилку - будете винні в цьому ви самі! якщо місто програє винними будете ВИ!!! робіть що хочете!

8. -Erebus-

Почекай, Хантере! А ти чому припускаєш, що Сашка не відмазаний адвокатом? ;)

9. hunter

hunter мандрівник

ахах! мафи забоялися шо повішають НЕвідмазаного сашка і тепер роблять все можливе щоб цього уникнути! як ви цього не бачите????

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

так само як і дехто вважає що овод не відмазаний, блін, будь хто може, якщо не попробувати - нічого не буде!

10. Masini

Masini Well-Known Member

А может мне кто-нибудь вкратце объяснить, что у вас там произошло с отмазываниями и как это влияет на боссовость или небоссовость Сашка?

11. hunter

hunter мандрівник

3 за овода, 4 за сашку - якщо хісп маф, то на останніх секундах він з сашкою проголосують за того кого їм потрібно і тим самим вирулять голосуванням і місту ппц!

---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Рікся, переголосуй за сашка і чекаєм його смерті!

12. -Erebus-

Тоді Хіспа буде зовсім розкрито! Але навіть розкривши мафію ще є можливість їх не встигнути перевішати! :sad:

13. Masini

Masini Well-Known Member

Объясни почему. Я не могу совершать действия, не понимая их логики

14. hunter

hunter мандрівник

еребус, не ний! вішаєм сашка і всьо!

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

та бо сашко маф 100%!
    чому Овода?

15. -Erebus-

Персі розкрилась дівчиною - вона двічі блокувала Сашка, ми припускаємо, що він бос мафії...
    А ось чи відмазували його від підвіса, то нам не відомо точно - тут і думаємо, Хантер пропонує все ж вішати Сашку, а Персі хоче його лишити, бо вважає що саме він є відмазанам по перше, а по друге хоче блокувати його ще раз... якось ТАК!

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Та мені шо? Я просто думаю... а так мій голос проти Сашки і поки його не мінятиму!

16. Masini

Masini Well-Known Member

Ну, потому что он тоже маф... И не босс

Я предпочитаю, например, иметь синицу в руках, т.е. босса мафии держать на коротком поводке, периодически его блоча

17. hunter

hunter мандрівник

подумайте логічно - всі були за те щоб повішати сашка (крм хіспа) і сашко не голосував - явно що маф це 100%, але мафи все зробили так, щоб його не повішати і зараз вони цього майже домоглися!

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

а дівчинка то не вічна :tongue:

18. -Erebus-

Невже в тих гадів на її рука підійметься? :)))

19. Masini

Masini Well-Known Member

Подумай логически. По-моему мафам выгодно сча слить Сашка (как нам когда-то Нирванку), ибо у них поменяется босс и Перси хрен знает попадет ли по нему. Поэтому все дружно вешали Сашка. И мафы, и мирные

И какие это мафы сделали все, чтоб его не повесить? Перси да я? Потом Мартини добавился? Не курю я твоей логики... Ваще не курю...

Мафов тоже конечное число

20. ovod

ovod Well-Known Member

а адвокат може їх подвоїти теоретично....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)