Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

я теж вмив руки...

попоїв гарбузової каші з медом і з булочками...ням..ням

а тепер готовий к труду и обороне...

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

персі це не докази - це думки....

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нє! :)
    До речі, зараз буде дуже цікаво... Хто допустить повішання Сашки

3. ovod

ovod Well-Known Member

тобто?......

4. Персі

Ну насолоджуйся радощами життя, поки можеш )

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

ги - ги. Страшно? :))) Правильно )
    Шо тобто? На підвісі ти - невідмазаний мафіозо і Сашка - відмазаний мафіозо :))) Шо неясно.

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я поки проти Сашки! Але думаю поміняти, на кого? Овод, Хвсп, Ріксі, Хантер?..

А взагалі я пам'ятаю, як ти вмієш розводити! І тому я зовсім розгублений зараз...
    Ну якщо Сашка виявиться мирним! Наступної гри, якщо буду мафією, комом чи маніяком першою ж тебе пристрілю! :)))

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Персі,а поясни мені тугій,чого ти впевнена,що Сашко відмазаний?Бо я щось не в"їжджаю..
    Щось овод занадто спокійний,як на такого,якого можуть підвісити..Може він адвокат і сам себе відмазав?Може ж таке бути..

7. ovod

ovod Well-Known Member

я завжди спокійний, ніхто не пригадує, коли я таке вже писав?

8. Персі

Добре.
    А кого їм ще було відмазувати? Вони ж знали, що дівчинка після вчорашньої ночі точно знатиме боса і, навіть, якщо не буде розкриватись, то активно рулитиме в його сторону. Куди тут в'їжджати

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Хісп, ти чому написав, що Любімую повішали всі 100 % мирні?
    Розказуй

9. hisp

hisp Well-Known Member

Я, лично я, и обсуждаю твою кандидатуру. Ты мне сие запретишь?
    Обсуждаю, потому что по каким-то неведомым причинам она напрочь выпала из сознания остальных и никто не может сказать почему.
    Конечно, 44 года с уточкой никому не нравится :haha:

Вобщем, правильный вариант на подвес это Рикси. Если будете выбирать из меня и Овода, оставьте Овода в покое.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Только про 100% не надо - я такого не говорил.
    Но да, мирные.
    1. Ты
    2. Эребус - ну не могли заниматься тем, чем занимались Эребус с Викой два мафа
    3. Овод - с Рикси он не вяжется, значит пары ему нет. глубже лезть не надо.

10. Персі

Якщо Ріксі, будучи мафом, вирішила просто відсидітись і з'являтись тільки тоді, коли її кандидатура випливала, я так не граюсь

11. ovod

ovod Well-Known Member

понятно чому не в'яжеться, бо краще зараз повісити ріксі, а в ночі когось ще пристрілити..
    хіспа тре завтра вішати, а сьогодні сашка...
    нині скорше всього відмазаний хісп, а завтра буде сашка,
    це випливає з того якщо хісп маф, а маф він дуже вірогідний....

12. -Erebus-

Якщо Сашка все ж мафія, то краще його і вішати, бо він може бути і не відмазаний... хоч якщо припустити, що мафія здогадалась, що дівчина розкроється, то тоді звісно Сашка відмазаний...
    Хісп і Овод всіх заплутують... Але може Ріксія і Хісп -мафія: Ріксія, Хісп і Сашка уповні нормальна картина мафіозників!

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ніхто не може бути впевнений, але це дуже ймовірно. Мафія усвідомлювала, що БД піде вдруге до сашки і коли вночі ніхто не помре, то вона логічно складе 2 і 2 та прийде до висновку, що сашка бос і здійме гвалт "держи вора!". Тому було зрозуміло, що вішатимуть Сашку, тож адвокат його прикрив . Сашка не відмазаний тільки в одному випадку - якщо його відмазували в попередній день. А це навряд чи так було, тому що тоді в сторону Сашки практично ніхто й не дивився. Отже скоріш за все Сашка відмазаний сьогодні. Так зрозуміло?

14. -Erebus-

Мафи можуть... це я так, до слова! ;)

15. hunter

hunter мандрівник

вже троє думають то я маф, то чого не вішаєте?
    ппц, я в шоці з вас!!!

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Йес сер:) Тоді два варіанти - якщо вішаємо Сашку,то маємо -1 маф,але тоді право пострілу перейде до наступного мафа(якщо БД не вгадає хто маф2 і не заблокує його) і матимемо вночі ще й -1 мирний.Якщо ж повішаємо когось іншого,хто виявиться мафом,то матимемо -1 маф і вбережемо мирних,бо БД Сашку вночі заблокує..
    Тепер треба добре подумати,кого вішати,ібо тут важливо не помилитися і мирного не підвішати..Або лікаря..

17. -Erebus-

Тільки наступної ночі!.. А якщо повішаємо Сашку то є шанс, що БД вгадає і заблокує мафію... але ми вже тут розмірковували щодо ймовірності того, що Сашко не відмазаний... Але тут вже не вгадати: тре вішати або ні Сашка!

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Такий випадок не можна викреслювати... але не факт, ох, не факт, що ти мафія! :)

18. ovod

ovod Well-Known Member

сашка хотіли вішати в перший день, так що на другий він міг бути відмазаний, а на нині якраз невідмазаний...
    а чому ти хіспа не поставив першим у списку...
    може щоб підсвідомо вибирали першого в списку?

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

по-моєму ти підігруєш хіспу, бо ти поняв чого...

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

1. -Erebus- - Sashka-ua
    2. MARTINI - ovod
    3. Персі - ovod
    4. Riksia - ovod
    6. Іспанка - Sashka-ua
    7. hisp - Riksia
    8. ovod - Sashka-ua
    9. hunter - Sashka-ua
    10. Sashka-ua

20. MARTINI