Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А Хісп чому? Бо с першими все більш-менш зрозуміло! І нащо Сашку і Хіспу зливати свою же Вікторис першого же дня?

2. Masini

Masini Well-Known Member

Чтобы ты вот так вот сидел и думал, что из-за этого они не мафы. Напомню, что Хисп изначально за Хантера голосовал, а Викторис наравне с тобой считал мирной.

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Персі,зрештою ти могла собі просто гнати і прикидатися дівчинкою,будучи мафом і в момент,коли припече,вскритися(звучить може й фантастично,але всяке може бути).

Хз...він цієї партії взагалі дивно поводиться..

Щодо Ріксі тут важко сказати.Людина може бути дійсно занятою,але це не означає,що при тому вона не може бути мафом. Такшо кандидатуру Ріксі теж рано відкидати.
    Овод мені підозрілий ще з того моменту,як дуже напосівся на мене з тим вскриттям.Тут два варіанти - не вскрийся я,з легкої руки Хантера мене б повішали, з іншого боку мафи тепер знають хто я і вночі вже в мене не стрілятимуть..А так би я змогла якогось мафа з собою в могилку забрати...Такшо Оводу як ймовірному мафу,було б дуже вигідно знати,хто є броніком,тим більше,якщо мафія планувала вночі мене прибрати..

Тра над цим подумати..

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Та бо то та сама історія ,Еребусе(якщо ти пригадуєш звісно - було таке в одній з партій) - мафи злили мене,бо я спалилася.Так і тут - Вікторіс прокололася з тим імунітетом і мафи,щоб не попалитись,голосували проти неї.Така от теорія.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ясно, що фантастично. Ну от звідки я мала би знати, що доведеться відкриватись саме дівчинкою???
    Ви мене вбиваєте
    Ну от і подумай. Вішаємо Сашку (швидше всього він відмазаний + вночі я не зможу його знову блокувати) і що? -1 мирний і все.
    Лишаємо - я завтра знов до нього піду і мафія не зможе вистрілити.
    Плюс якщо Овод виявиться мафом, то й Хісп мафія. Проколовся він вчора.

5. -Erebus-

Тоді навіщо вішати Овода? Краще ж Хіспа! Нє?

6. ovod

ovod Well-Known Member

персі не вже ти думаєш що я би так легко клюнув?
    пригадай як ми тоді грали... думаєш зараз так було б складно зіграти?

7. -Erebus-

Щось таке було... але як зливати своїх: то в нас Ріксія фахівець з цього!:)))

8. Персі

Саме так я і думаю.

Кажу вам, Овод мафія. От побачите.
    Я виклянчила роль мирної, Сашка виклянчив роль мафії, а Овод теж мафію клянчив :)))
    Всі отримали, що хотіли )

9. -Erebus-

Чому "не вже"? Вже! :)))

10. ovod

ovod Well-Known Member

до речі, кост похоже провірив в першу ніч іспанку...

11. Персі

Давайте вішати Овода! Хай його аватарка стане реальністю! :)))

12. ovod

ovod Well-Known Member

персі, ти просто випала босом, а сашка дівчинкою, але нірванка тебе пожаліла і поміняла місцями, а я просто лишився мирним от і все....

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

ну якщо вже мене вішаєте, то уточняйте що будете дальше робити, а то мені нецікаво стає....

13. Персі

Овод, я шось ні разу від тебе не чула тут шось розумного.
    Ну давай свої теорії, хто мафія?
    Ти вчора казав, що мафія на 80 % - Хісп і обіцяв обґрунтувати, як день закінчиться.
    Ну давай, обґрунтовуй, вже не тільки день, вже й ніч закінчилась.

14. ovod

ovod Well-Known Member

я там на аватарці не мертвий, я просто споглядаю світ під іншим кутом.. :)

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

я казав, що зможу частину розказати, бо вона поставить під удар рольовика, але в принципі ніч поміняла припущення і воно стає не зовсім вірним,

мафами з тих що лишилися можуть бути -сашка(точно), хантер(низька ймовірність),
    хісп(висока), мартіні(висока), ну і якщо кост не провіряв еребуса до чого я тепер схиляюся, то і еребус.(лишніх викреслити)

тут краще тре подумати хто відмазаний адвокатом, а це випливає з того кого підозрювали більше з ймовірних мафів вчора...

15. Іспанка

:haha::haha::haha: я під столом...

Мені теж почути якісь твої думки,Оводе,бо здебільшого в тебе в дописах якась одна муть неясна..

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Якого саме?Овод,натякаєш на себе?Ти лікар?

Ти ще забув себе і ріксі:)))

16. hisp

hisp Well-Known Member

Пошли напоминания.
    Напомню, что ты тоже голосовала за Хантера и как только он появился быстро перевела голос на Овода, тем самым дав шанс Викторис остаться живой, а самой быть не при чем. не?

Кого проверил Кост - загадочно. Он говорил, что Викторис на 90%, но в то же время перевел голос на Хантера, а потом вернул.
    Про меня он вообще сказал странное, может и у меня был.

17. ovod

ovod Well-Known Member

іспанко, а як ти вмудряєшся писати під столом?....

18. Персі

У мене???
    Нормальний хід. Я розписала, чому саме я дівчинка, врятувала місто від двух нічних смертей, кажу, що Овод вчора витягував Хіспа на голосуванні, тому якщо Овод мафія, то і Хісп мафія. Що ви ще хочете??? Забембали.
    Робіть, що хочете, я вмиваю руки.
    Правда??? Проти таких доказів ну ніяк не попреш

19. Іспанка

Та то я до Овода зверталася.Сорі,що не уточнила..

Це все роки тренувань:))) досвід не проп"єш:)))

20. Masini

Masini Well-Known Member

Вот когда будем обсуждать мою кандидатуру, тогда будешь напоминать, а сейчас ты пользуешься стандартной позицией мафа: "а чо я? да вы на этого посмотрите!!!"

А вообще ты мне в партиях всегда нравился. А в этой не нравишься. Вот такое вот внутреннее известие :pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)