Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Рикси, пожалуйста, доверься мне, я не маф, честное слово.

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

За Сашку то, що він був проти Вікторис... За Персі, що вона вскрилась першою, але Сашка просто не було у мережі!..

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хм... Схоже, що коли Ріксі піддата в неї розвивається манія величі.)))

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Еребус,ти мене підкорив...:girl_in_dreams:
    :))) :)))Сашко,ти б не за то зараз переживати мав би;)

---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ----------

Ну тут не виключено,що міг бути злив. Але я от не можу пригадати,проти кого тоді Персі була...

В нас в цій партії якась черговість виробилася: спершу я "навеселе" в нульовий день заявилася,тепер Ріксі:)))

5. Masini

Masini Well-Known Member

Копипаст. Извините, но приведу пример с прошлой игры

И не надо спрыгивать на мою трезвость или не очень. Низко ;)

Останнє редагування: 28 жов 2010
  6. -Erebus-

Проти Сашка - спочатку дня і до його кінца!

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Підпита дівчина - це чудо. П'яна дівчина - це жах!!

8. Masini

Masini Well-Known Member

Хорошо. Я вот тебе сейчас скажу, что я полностью трезвая, ибо по будням не пью. А написала это, потому что тупо спрыгнула, ибо пришла и увидела, что уже нафлудили 50 страниц и, если я сча буду их перечитывать, я не встану завтра на работу. :)

9. -Erebus-

Сашко, а як так Персі вдало на тебе, як на боса, вказала?.. Загадково... Але мені не дає спокою той факт, що ти був проти Вікторис, хоч і міг поміняти голос!..

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Поточне голосування:

1. -Erebus- - Sashka-ua
    2. MARTINI - Sashka-ua
    3. Персі - Sashka-ua (за закінчення дня)
    4. Riksia - Sashka-ua
    6. Іспанка - Sashka-ua
    7. hisp
    8. ovod - Sashka-ua
    9. hunter - Sashka-ua (за закінчення дня)
    10. Sashka-ua

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хорошо. Я вот тебе тогда скажу, что ты тоже маф. Ибо мир такого бы не сделал.

12. Masini

Masini Well-Known Member

Говори, только от этого ничего не изменится :)

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаю, я ясно висловився? Вгадала вона класно. Та їм же легше вгадати, бо ж відразу може всих мафів відкинути і перебирати з мирних... Та я розумію, що це не так равдоподібно звучить як її історія і тому, скоріш за все, мене повішають ( я б і сам мабуть не повірив би). Тому хочу, щоб повішали не дарма.

14. -Erebus-

Подивимось, що скаже завтра Персі...
    У будь-якому випадку я проти закінчення дня раніше!

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Само собою. Зразу до боса. :) Пишаюсь собою. :)
    Ти висів на форумі десь півгодини - годину після 19.00 так що не треба ля - ля.
    Ги - ги, ой німагу. Любий, ніяка ти не дівчинка, я ж з тобою дві ночі провела. :haha: Еммм... конституція в тебе для дівчинки не підходяща, скажімо так. :)
    Народ, не глупіть. Подумайте логічно. Я вже розписала свої доводи. Я сто разів натякала, що я дівчинка ще до розкриття. Де ж тоді Сашка був? Чому, по - вашому, я весь час його підозрювала, з першого ж дня (знову таки читаємо дописи)?
    Яка ймовірність, що я, будучи мафом, так влучно попала би на Сашку - дівчинку? Подивіться що і скільки він писав. Там немає ніяких натяків на дівчинку і близько.
    Ну а те, що робить Сашка, цілком логічно. Самі подумайте, а що ще йому залишається робити? Знову ж таки, якби я була мафією, який мені сенс розкриватись дівчинкою, коли у грі лишилось 3 мафів і досить багато мирних? Припустімо, я маф, мені повірили, повішали мирного Сашку - всьо, зразу зрозуміло, що я мафія. Нелогічно. Знову ж таки, припустити, що саме Сашка - дівчинка (якби я була мафією) величезний ризик. З його дописів таких висновків ніяк не зробиш. Я вас прошу, не глупіть. Я вважаю, що я зробила досить багато в тій грі. Якщо ви зараз мені не повірите, я навіть і не знаю, як грати...
    Проти Сашки! Згадайте, я відразу ж по закінченні ночі проголосувала проти нього, оскільки вистріл не вдався, то мала великі підозри щодо нього. Ну а після того, як помер Кост, сумнів практично не лишилось.
    А скільки разів я вам казала, що там є мафіозний голос?!! Ну я не знаю, що треба зробити, щоб народ повірив :sad:(
    Між іншим, за мене ще один аргумент. Як я вже казала, другої ночі я блокувала Коста. Я, звісно, не впевнена, але думаю, він стріляв у мене другої ночі. Згадайте, як там події розвивались і як почали казати, що не треба навмання у мене стріляти, а Кост написав: "А ком вже НД відправив" і з яким нетерпінням він чекав результатів. Згадайте.
    Нє, ну серйозно. Я старалась, як могла, допомогти мирним. Тут приходить мафія і тупо каже: "ти брешеш, я дівчинка" і ви вірите їм. Ну я просто не знаю, як тоді грати і що робити.
    Не забувайте, що мафії дуже важливо зараз мене позбутись, коли коло підозрюваних звузилось і є шанс, що я ще раз вгадаю, кого блокувати. Але якщо вони позбудуться мене вашими ж руками, ну то взагалі ппц. (
    Я прошу вас довіритись мені. Повішаєм Сашку і ви самі переконаєтесь, що дівчинка - саме я.

16. hunter

hunter мандрівник

ха, навіть і не думайте вірити Сашку, явна "брехня" і провакація, в нього не було іншого вибору шоб вскритися дівчинкою.!

---------- Додано в 08:37 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ----------

Персі, в мене таке відчуття ніби дівчинка ще не вскрилася а ви двоє мафки :crazy:
    всьо, без флуду, ЧСашка на гіляку і по дєлам.
    вечером прийду всіх обматюкаю якшо переголосуєте за Персі!
    всім веселого дня ;)

17. Персі

Хантер, ну ти хоч не починай вигадувати казна що.
    Повторюсь, я весь час по ходу гри натякала, що я дівчинка.
    "Я нє такая, я жду трамвая", "Мафія без яєць мені геть не потрібна" і т.д. :)
    Не повірите - не знаю, як треба грати, чесно.

18. hisp

hisp Well-Known Member

Нда, весело у вас.
    Стоит лишь не надолго оставить без присмотра.
    Ну, начнем.

Номер 1. И какого ежика повесили Любимую? Это ничего ведь не давало. Какое-то массовое лишение логики. Главное ж повесили явные уже мирные, ладно б мафия помогла, чтоб типа меня отмазать. не сами молодцы.

Номер 2. Основное чего не пойму - чем, чем вас купила Риксия в этот раз? Не вижу ни одной причины почему все дружно исключили ее из подозрений. Достаточно сказать, что мне некогда читать поэтому ничего не скажу и при том висеть весь день на форуме.
    Или что-нибудь еще, чего я в упор не вижу?
    Вобщем, мафия Риксия с кем именно - хз. Варианта два - Хантер и Мартини.

Почему не голосую за Сашку сейчас - читаем ниже. все будет.
    Риксия

И попробуем добавить немного логики в ваши суждения. Если я маф, то кто второй?
    Придумаете - убейте, сильно на ход игры уже не повлияет.

Номер 3. Сказочные девочки. Девочка Перси, уже потому, что вскрылась именно тогда, когда должна была. Вобще-то думал, что она антикил (поэтому вскрытие Испанки несколько удивляло) и во вторую ночь Кост стрелял в нее, от чего и умер, а док вылечил Перси. Но оказалось все проще, чем я думал. так всегда)
    Сашка делает фол последней надежды это очевидно. Ничего ему более не остается.

Раз Сашка босс, а мафия предполагала, что он блокировался девочкой, то он вероятно отмазан, потому что когда девочка будет уверена куда попала, то вскроется чтобы получить защиту дока. И естественно назовет у кого была.
    Если так, то мафия совсем не против "посадить" Сашку сегодня и получить лишний выстрел, что и по голосованию видно.

Последнее, доку вскрываться нет никакого смысла сегодня. Ибо если вскроется, это равно сильно смерти его. Так что нафик докторов, если сегодня появятся.

Вроде все, не так уж и много буков вышло. Может кто прочитает.
    Я тут как всегда белый ворона, да нам уже не привыкать.

19. Персі

Хісп, у мене тут виникли підозри, що мафія - Еребус. ))
    З самого початку, коли я ходила до Сашки в перший день, мене дещо збентежило. Дивись, проти Сашки відразу проголосували Еребус та я. Сашка мої звинувачення цілий час взагалі ігнорив, на них не було ніякої реакції. А на Еребуса накинувся непогано так. Якщо співставити особливості спілкування Сашка - Віка "ага, мафка, спалилася!" і Сашка - Еребус "твоє мафіозне тільце буде теліпатись", то щось мені здається, що мафіозники комедію розігрують. Далі, коли я сказала, що мені подобається ідея вішати Любімую, Еребус відразу ж підхопив і проголосував, не забувши процитувати мене, де я казала, що можна вішати Любімую. Все ж, я схиляюсь до думки, що серед "вішальників" Любімої був маф. Правда спочатку вирішила, що то Овод. Далі. Еребус чомусь цілий час наполягав на ідеї, що мафія влучала в полікованих. Для чого? Ну і коли Сашка написав, "зверніть увагу на Еребуса", я ще більше запідозрила. )) Маразм? ) Не знаю. Але схожу я, Еребус, до тебе цієї ночі напевно, хі - хі. Тим більше, ти сам просився. ) Якщо Сашку все - таки повішаєм і якщо він не буде відмазаний. Хоча я теж схиляюсь до думки, що його відмазали.

20. ovod

ovod Well-Known Member

я тобі поможу - перші 3 сторінки читати непотрібно :)
    тобто? коли вішали любимую - вішав любимую.

персі блокувала сашку і проти нього голосувала, я ще їй претензії висував, бо вона ніяких доказів не висунула,

а сашка проти персі по-моєму нічого немав, а здається проти еребуса, а потім проти віки,

так шо сашка звиняй якшо шо...
    мартіні або хантер

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

персі, думаєш еребус маф?
    а кого тоді кост провірив?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)