Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ох,який він,той Еребус:))) Залицятися надумав:)))
    Щось Сашка підозріло мовчить..
    Наразі винен САшка,але в мене під підозрою і Хісп,і Овод,і Хантер..Піду спати,може присницця,хто з них мафія:)))

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Фіга-сє!!! Перечитав все. Персі - 5 балів!!! Класно зіграно!! А головне як влучно!!! Зрозуміло, що тепер це звучить тупо з мого боку, але я скажу, щоб потім мені не говорили, чому я не вскрився. Я дівчинка. Першу ніч ходив до Персі, другу ніч - Ріксі, третю - теж Персі, звичайно. Сьогодні мене весь день не було (чому я вже писав). Та я майже впевнений був хто бос і тому НД відіслав Нірванці ще вчора, відразу після початку дня. Персі розуміла, що скоріш за все її заблокували і скористалась правом першого вскриття відразу після того, як побачила, що вночі нічого не відбулося.
    Якщо повішаєте мене, то мій заповіт - Еребус (звичайно ж Персі само собою!!!)

3. Іспанка

Та я помітила:)

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та добре тобі... я так! Львів все одне далеко же! ;)

5. Іспанка

А я що казала..Вскрився...Ну і кому тепер вірити??

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

Ню-ню!;);)

6. -Erebus-

І як ти думаєш, після твоїх слів, що я маф, я поміняю свій голос? Звичайно - ні!

---------- Додано в 01:33 ---------- Попередній допис був написаний в 01:31 ----------

Персі поки що! Допис Сашка якийсь награний!

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

І як ти думаєш, після того, як мене повішають і дізнаються, що я дівчинка тебе повішають? Звичайно ТАК!!

8. Іспанка

Мда..важкий вибір..Якщо Сашка не блефує,то повішавши його втратимо вдень мира - дівчинку,а вночі мафія когось вже точно завалить(будем мати -2 мира).Тоді Персі верняк мафія,повішаєм її завтра.Якщо ж Сашка блефує - то на гілляку його тра..І попробуй тут розрули..

9. -Erebus-

Ще нам тре 2 лікара і два антикіла для повноти картини! :)))

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ----------

Першою на гіляку потрапит Персі!
    А що робити? Як ти можеш обґрунтувати, що саме ти є дивчинкою?

10. Іспанка

Награний,но чуйка в мене була,що як він з"явиться,то кимось вскриється..Тут зараз дуже важлива карта розігрується,важливо правильно вгадати кому вірити..

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Що, теж збираєшся вскритися першим, як і твоя "подєльніца"?? Давай-давай...

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

Піпец!!! А як вона то може обгрунтувати?? Я дівчинка і все тут. Подумайте своїми головами і перечитайте всі дописи спочатку. Може тоді там зашевелиться сіра речовина!!!
    О БОже!!! Коли мене вже зроблять мафом, щоб я вас всих нафіг перестріляв!!!

12. Masini

Masini Well-Known Member

Нифига я толком не почитала, но поняла что Перси вскрылась телкой. Значит Сашка. Вы меня там пните если переголосовать надо будет

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ріксі, даю тобі сильнючого копняка прямо зараз. Переголосовуй!!!!!!
    Хоча, може ти там третя в них... Не дарма тоді я до тебе в другу ніч ходив... Занадто ти підозріла в цю гру....

14. -Erebus-

Персі і Сашко вскрились дівчинами... А хто з них справжня - то не відомо!

15. Masini

Masini Well-Known Member

Я пьяная и неадекватная. Соображать все равно не могу. Но что такое копняк - в душе не знаю. Правда есть такая штука, на которой я всегда играю. Называется лимит доверия. Меня можно обмануть, но только один раз.

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Все, перевела. Вот если бы ты мне честное слово давал, а не пинка, то я бы может переголосовала. А так... нафиг-нафиг

16. -Erebus-

- 1) Елемент бойового гопака – удар ногою в торс у стрибку. 2) Удар ногою.
    Вчи українську! ;)

17. Masini

Masini Well-Known Member

С какой целью?

18. -Erebus-

"Скільки мов ти знаєш - стільки раз ти людина!" (с)

Та і взагалі: відповідь на це питання розташована на форумі у салуні, розділ "Мовне питання"!..

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ммммм.... Хоча після дописів Персі на мене форумлянки й не дивитимуться:cry: мало того, що видала себе за мене, так ще й виставила мене з поганого боку, як чоловікао_О
    Копняк = пнуть
    Я тебе колись обманював??

20. Masini

Masini Well-Known Member

Сашка, хорошо. Давай так. Вот скажи мне: "Рикси, пожалуйста, доверься мне, я не маф, честное слово"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)