Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я й без логіки вже дві ночі вас рятую, всім би так

2. hunter

hunter мандрівник

а хто мирну віку запідозрив з одного повідомлення розумничко?

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

дві без логіки? взагалі-то одну без логіки (третю), а першу - то тикання пальцем в небо!!!
    вішаєм сашку і все!

3. Персі

Між іншим, існує досить велика ймовірність, що відмазаний. Вони ж теж знали, що дівчинка сьогодні точно до боса піде

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Сам ти тикання пальцем :))) Я знала, що він мафія. Після того, як я отримала роль, він був першим, на кого мені інтуїція вказала. :)))
    Про тебе то я так, набрехала, щоб позлостити :)))

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Вітаю Львів'ян з впевненою перемогою Карпат. Ех... Люблю я цю команду. Є в ній якийсь шарм. Весь день був на роботі, а потім тренування. Прийшов розбитий. Зараз в душ, вечеряти, а потім перечитувать, що тут у вас змінилось.

5. Персі

:haha::haha::haha:

Хрещений батько власною персоною ))

6. ovod

ovod Well-Known Member

і вони точно не знали хто то лікар чи дівчинка і ми зараз точно не знаємо,
    так що мафи відмазували, тільки по принципу хто наймовірніше повисне,
    перший день думаю відмазаний був сам адвокат,
    потім той хто був підозріліший,
    так що тре передивитися кого підозрювали більше в другий день і на активність подивитися,
    в другий день багато йшло проти хіспа, тому якщо він адвокат, то він себе відмазав на перший день і на третій,
    і по-моєму боса як такого відмазувати не потрібно, відмазувати потрібно тільки тих кого ймовірно повішають.
    тобто хісп відмазаний, а якщо маф хантер, то хантер,
    а завтра сашку вже не повішаємо в цьому я з хантером згідний...

7. Персі

Для чого їм то знати? Вони знали (як і всі), що ймовірність того, що дівчинка заблокувала боса в перший день досить висока. І що вона точно піде перевіряти. До того ж таки боса. Та й все.
    Бо ви з ним заодно! :)))

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

І тиииша. :)
    Мафія радитись побігла :)))

8. ovod

ovod Well-Known Member

така сама як те що спрацював лікар, і якби ти не вскрилася, то ми би і зараз цього не знали...
    а знали би тепер, що ймовірніше боса було заблоковано..
    але відмазувати його навряд чи би стали... повішають то новий буде... і тим більше його не підозрювали, так як хіспа наприклад.

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хісп хитряк конкретний,я йому теж не дуже довіряю.
    От мене все - таки Персі з Оводом дуже непокоять..То тільки мені здалося,що між ними пасує якесь незриме порозумінння?Персі вскрилася дівчинкою,ок.Але ж наразі не відписувався Сашко .

10. Персі

Після смерті Коста - то? :)
    До речі, Кост, пуляв у мене тої ночі? Зізнавайся :)))

11. ovod

ovod Well-Known Member

тобто?.....

12. Персі

Я не можу дочекатись, чесно :)

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

шо тобто? Минулої ночі помер Кост, не лікар, комісар. Яка ймовірність, що першої ночі лікар лікував не себе, а Коста?

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І я..Є два варіанти - або буде виправдовуватися,або попробує вскритися кимось із рольовиків(вибір в нього небагатий,гг)
    Якось так..

14. Персі

Проаналізуйте мої дописи з першої ж ночі. Я сто раз натякала, хто є я (хоча б "Я нє такая, я жду трамвая :))) ), і хто є Сашко (хоча після першої ночі сумнівалась, бо міг же ще лікар спрацювати, але після смерті Коста на 95 % була переконана). Тому і голосувала проти нього в перший день. Тому і постійно казала, що на голосуванні був голос від мафії за свою ж. Чесно кажучи, не розумію, як можна було недоперти.

15. ovod

ovod Well-Known Member

логічно, хоча пригадай попередню гру, там лікар себе і не лікував в першу ніч.

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

я думав ти маф.

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тепер ніби все зрозуміло, і я не бачу проблем у тому, щоб вішати Сашка, а тобі ходити до Хіспа чи ще когось! Тут не слід мудрити, бо Сашко чи навряд відмазаний, а якщо навіть відмазаний, то вже наступного дня вішаємо іншого мафіозі, а Персі його блокує! Так що Сашка винен!

17. ovod

ovod Well-Known Member

і ким?, хто лікар я наприклад знаю.

18. Персі

Не читала. Та лікар - то і може себе не лікувати в першу ніч. Просто дуже сумнівно, що він обрав би саме Коста. На мій погляд.
    Ну а після того, як вбивств не було обидва рази, коли я до Сашки ходила, то думаю, що не Коста все - таки лікар лікував ))

19. ovod

ovod Well-Known Member

Сашка винен!

20. Персі

Чи ж не ти часом?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)