Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ой, страшно! :)

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Чесно признаюся,що попередніх трьох сторінок не читала,ібо мене болить голова від кількості випитих алькогольних напоїв..буду читати завтра...всіх цілюю - люблю...вітаю з новою партією..

3. -Erebus-

Іспанка, ти як і завжди мафіозі? :))) Не набридло?

Іспаночко, там немає шо читати! Так флуд один! :) Якщо лише заради сміху!

4. victorys

victorys позитивчик :)

а може хай краще до тебе сходить?

5. hunter

hunter мандрівник

ахах, взаємно)))) :)

нехай, я за, але коли мене будуть вішати в перший ж день то йому прийдеться вскритися і ком довго не проживе!

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ги. :))) Хантер, на момент, коли я то писала, у мене й ролі не було. :) Зате була гарна трава. ))
    А ти, Хантер, все - одно мафія. :) Інтуїція підказує. А мені інтуїція вказувала правильний шлях в обох іграх, коли я була мирною. Спочатку була Іспанка, потім - Мартіні. Але в обох іграх хитра мафія збивала мене з пантелику. Того разу я буду твердо триматись свого інтуїтивного шляху. :)))

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Ну тебе зразу повішають на наступний день за мою смерть. :)

7. victorys

а якщо ти виявишся мафом, то йому не прийдеться вскриватись ;)
    щось мені здається, що ви в одній команді..
    вдалось випросити мафіозну роль у ведучої?:)))

8. Персі

А ти, Віка, шось дуже радо вхопилась за нашу з Хантером суперечку. :) Мафії вигідно такі суперечки роздувати, то зрозуміло. :)))
    Шо скажем на своє виправдання, га? :)

9. victorys

по перше мені нема чого виправдовуватись, бо виправдовуються тільки винні, а по друге ви щось надто відверто та весело сперечаєтесь небоячись викликати тим підозру у мирних, чого б це?

10. Персі

А чого мені боятись? Мафія нехай боїться.
    Всі будуть боятись і мовчати тихенько, що то за гра буде?
    Мені, між іншим, категорично не подобається, що дехто взагалі жодного поста в темі ще не залишив.

11. victorys

мені теж...але якщо витягувати висновки з попередньої гри, то чим менше говориш, тим довше живеш :))) (я про маньяка настінку і деяких маломовних мафіозі)

12. Персі

Зате мафія вночі не вб'є. :))) Їм вигідно залишати живими підозрілих для інших мирних гравців. :)
    Мартіні, ти знов мафія, чи що?

13. Кохана

Кохана LuBimaya

О!!!!
    Привіт всім!!!!
    Але ж ви тут і нафлудили....

14. hisp

hisp Well-Known Member

Тю, я думал вчера нулевой день кончается. Ладно, тянем-потянем.

Кстати, на основании прошлой игры предлагаю добавить возможность и продления дня, если половина (округляется в меньшую сторону) желает продлить.
    Ибо безалаберность неискоренима.

Если на второй день (после 2х ночей и 1го дня) будет убит 1 мир и повешен 1 маф, при этом ком имеет 2 проверки - происходит общее вскрытие и путем исключения вешаются мафы. От и все.

15. -Erebus-

А хіба не боїшся ночного постріла? Ось я не боюсь... на першу ніч, а потім вже буде страшнувато! ;)

16. Персі

так я ж якраз намагаюсь донести до мафії, що я більш вигідна їм жива, аніж мертва, мене ж постійно всі підозрюють, буде на кого стрілки переводити :))) :)))
    Якщо переживу першу ніч, то прикрий мене на другу. :)))

17. -Erebus-

Прикрити? А як? Чи може тут можна купити броник у ведучої?
    Нірванка, чи є в тебе броники на продаж? Готівку або кредіткі приймаєте? :)))

18. Персі

Шось ти Еребус, загнався... Броніків у нас взагалі немає. :) Тому не боятись померти в першу ніч може хіба лікар...
    І шо то було? )))

19. -Erebus-

Хєх, Персі, Персі... тіко ж мафія не читає правил: палишся! :)
    В мене і в Хантера імунітет з попередньої гри! :)
    А лікар чи навряд саме мене лікуватиме, бо я не такій сильний гравець... так що!..:suicide:

20. Персі

Ну ти теж, значить, мафія. :))) Броніків для чогось приплів. Забув перечитати, які є ролі? :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)