Мафія: гра №11

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 24 жов 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

ти розумієш що мафія знає ким ти вкрилася?
    так чому прямо не скажеш?

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я теж не зовсім розумію... Половина гравців хотела мене злити, а тепер в мене ТАК багато заступників!.. І Хантер впевнено каже, що я мирний - звідки така впевненість?

А до речі останній голос, який якраз і добив Вікторис, був від Хіспа! А до того проти Хантера: а чи може бути це грамотним зливом Вікторис? Тоді Хантер може бути мирним, а мафія Хісп!
    А Ріксія, де її міркування? У попередньій грі вона майже одразу вказала на мафію, а що зараз? Вона заплутана? Та і живе Ріксі незвичайно довго...

3. ovod

ovod Well-Known Member

не те слово....

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Чому ти такий впевнений,що мафія знає мою роль?Вона може лише робити припщення,адже в грі з мирних рольовиків є дівчинка,лікар і антикілер.Я можу бути будь - ким з них...

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

І який з тебе толк буде, якщо тебе повішають. Краще вже розкритись, ніж на шибенницю.
    Щодо дівчинки, при умові що вона дійсно ходила до боса, щось так здається, що мафія здогадалась, хто вона.
    Ніч покаже

6. hisp

hisp Well-Known Member

По моему Хантер говорил, чтобы тебя ни в коем случае не вешали, намекая, что ты босс..

7. -Erebus-

Писав Хантер так:
    ...на що він натякав особисто мені не зовсім зрозуміло, але на всякий випадок: вінен Хісп!..

8. Персі

Давайте Іспанку вішати. Якщо вона мафія - то чудово. Якщо мирна, то мафія - Хантер.
    А куди вас Хісп виведе?

9. -Erebus-

І ще: проти мене було 3 голоса під кінец голосування: Любімої, Іспанки і Вікторис - тут є точно хтось мирний, бо це занадто нахабно для мафії втрьох зливати мирного! :)

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Хісп той ще жук, якщо мафія втратить такого гравця, це буде ніби їм ампутували яйця! :)))

10. Персі

Еребус, ну так ти, може, ніякий і не мирний. :))) Може вийшла така невдача, що двоє мафіозі на підвісі опинились :)))

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

:haha::haha: Мафія без яєць мені геть ні до чого :haha::haha:

11. -Erebus-

Та мирний я, мирний! Не хвилюйся! :)))
    А в них ж ще шмайсерок є... ;)

12. ovod

ovod Well-Known Member

іспанка, а ти іспанську знаєш?
    asecino
    так чи ні?

13. hisp

hisp Well-Known Member

Ок. Не отметил этого поста.
    Также он говорил просто не вешайте Эребуса и в том же посте, говорил о том, что босса будет блокировать девочка.

Если мой подвес даст вам какую-то определенность, то вешайте. Благо усов-хвоста для предъявления не имею.

14. Іспанка

Персі,в тебе на мене зуб чи шо?Щось ви з хантером так спєлісь і так хочете мене повісити - підозріло це для мене.
    :haha: розвеселив

Ти мене щойно вбив насмерть...По ніку то би мало бути само собою зрозумілим.

Майже без помилок написав:))) вважаєш мене вбивцею?;)

15. hisp

hisp Well-Known Member

Эребусу на заметку - я не яйца!
    :))

16. Персі

Та ні. Гра є гра, при чому тут зуби. Просто шось скоро проти Хіспа голоси пішли, мо, тебе відмазують, а? :)
    Хоча, так як мафія грає добре, то серед них повинен бути сильний гравець. Може, й Хісп.

17. ovod

ovod Well-Known Member

так чи ні?

18. Персі

Голова? :)))

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

шось довго нема відповіді... побігла радитись зі своїми? :)))

19. -Erebus-

Нам підвіс будь-якого мафіозі щось дасть! А то що ти не мафія - жодної впевнености!

20. Іспанка

Так,вбивця мафії

Угу,зі своїм словником:)))А довго не відписувала,бо я ще паралельно готуюся до заняття(мене від 18.00 до 20.00 не буде,буду втовкмачувати майбутньому абітурієнту іспанську,тому сподіваюся,що за той час ви мене не повішаєте).

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

Нашо мене відмазувати?Я думаю,що я в стані сама себе захистити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)